Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Re: Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
nebolo to zavahanie robi to vzdy, nemozes odomykat hned po zamykani, odomknut prstom mozes az po sekunde /musi uplynut cela/ ... nevidim v tom ziadny problem a nechapem preco tomu v recenzii prikladal taku vahu ... 
presne tak isto mi to funguje aj na tablete, vzdy sa da odomknut poklepanim az po sekunde od zablokovania
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
po novom LG G2 
-
cORP.
Addict
nexus 4 som posunul po troch mesiacoch dalej ,kupil som si neskorsi vianocny darcek ,galaxy note 3 black - brutalna hracka 
Od dnes Lenovo P780 
Od dnes SGS4.
Dnes som si doniesol domov iPhone 4S.. o pár dní sem doplním, že je múdrejší ako One S alebo hlúpejší.. 
zaujimavy upgrade/downgrade
potom napis ktore z toho 
nezabudni ze listu teraz vysuvas zdola
nezabudni ze listu teraz vysuvas zdola
Aký to je pocit, ísť z 4,3"(?) na 3,5"? Ja by som tiež chcel aspoň raz za život skúsiť ten iPhone, no neviem ci by to nebol veľký šok pre mňa ísť z 5" na niečo také malé.
Keby sa dal pätkovy zohnať za tri stovecky tak by som to skúsil, a štvorka je moc mala.
Keby sa dal pätkovy zohnať za tri stovecky tak by som to skúsil, a štvorka je moc mala.
Neberiem to ako upgrade/downgrade.. dostal som výhodnú ponuku od kamaráta - čisto nový ešte s fóliami za 100ku, takže som ho zobral, aby som konečne mohol dať svoje ONE S reklamovať. A keď príde ONE S z reklamácie, buď 4S posuniem ďalej alebo pošlem svoju starú E51ku do dôchodku a budem používať ONE S a 4S súčasne. 
Túto ponuku na 4S som prijal aj preto, aby som si konečne vyskúšal aj druhú stranu barikády, aby som si naostro porovnal iOS vs. Android. Ešte keby sa mi naskytla takáto ponuka aj na WP
Túto ponuku na 4S som prijal aj preto, aby som si konečne vyskúšal aj druhú stranu barikády, aby som si naostro porovnal iOS vs. Android. Ešte keby sa mi naskytla takáto ponuka aj na WP
hlasim sa na ten 4S
tiez som na tom podobne ako ty, dalsi mobil bude iphone...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
4S za stovku, dobrá cena
To by som bral aj ja 
-
Vigor
King
Za 100 by som aj ja bral a dal ho frajerke
.
-
audiotrack
VIP
od minulého týždňa huawei ascend p6, čierny
Inak, ako som sľúbil.. moje osobné (subjektívne) porovnanie iPhone 4S vs. HTC ONE S po niekoľkých dňoch používania..
4S mi pripadá trochu "zaostalejší", menej možností nastavenia, chýba mi pár základných funkcií (správy o doručení sms), taktiež celý iOS dizajn je pre mňa trochu čudný, akoby veľký alebo čo.. oveľa viac sa mi páči holo dizajn na Androidoch a aj samotné Sense je mi sypmatickejšie. Mnohé aplikácie, ktoré sú pre obe platformy, na iPhone vyzerajú horšie (ak nie doslova otrasne) v porovnaní s verziou pre Android (Feedly, Evernote, Runstatic aplikácie).
Ale aby som ho len nehanil, na 4S sa mi páči bočné hw tlačítko na rýchle vypnutie zvonenia, spôsob mazania smsiek, fotoaparát (myslím software na fotenie, kvalitu fotiek som zatiaľ neporovnával) a ešte pár vychytávok.. ale najdôležitejšie je, že má lepší wifi signál a pri surfovaní je mobil omnoho svižnejší.. obzvlášť pri prehrávaní videa z Internetu, ktoré sa spustí takmer okamžite ako kliknem na video na stránke, na ONE S mi trvá pár sekúnd, kým sa spustí.
Každopádne po doručení opraveného ONE S sa opäť vrátim k androidu a iPhone si asi nechám pre druhú simku.
Stručné zhrnutie.. iPhone je podľa môjho subjektívneho názoru hlúpejší v porovnaní s Androidom. Ale pre bežného smrteľníka, ktorý okrem telefonovania, smskovania a surfovania nepotrebuje robiť nič iné, je to dobrá voľba (ak nehodnotím cenu).

4S mi pripadá trochu "zaostalejší", menej možností nastavenia, chýba mi pár základných funkcií (správy o doručení sms), taktiež celý iOS dizajn je pre mňa trochu čudný, akoby veľký alebo čo.. oveľa viac sa mi páči holo dizajn na Androidoch a aj samotné Sense je mi sypmatickejšie. Mnohé aplikácie, ktoré sú pre obe platformy, na iPhone vyzerajú horšie (ak nie doslova otrasne) v porovnaní s verziou pre Android (Feedly, Evernote, Runstatic aplikácie).
Ale aby som ho len nehanil, na 4S sa mi páči bočné hw tlačítko na rýchle vypnutie zvonenia, spôsob mazania smsiek, fotoaparát (myslím software na fotenie, kvalitu fotiek som zatiaľ neporovnával) a ešte pár vychytávok.. ale najdôležitejšie je, že má lepší wifi signál a pri surfovaní je mobil omnoho svižnejší.. obzvlášť pri prehrávaní videa z Internetu, ktoré sa spustí takmer okamžite ako kliknem na video na stránke, na ONE S mi trvá pár sekúnd, kým sa spustí.
Každopádne po doručení opraveného ONE S sa opäť vrátim k androidu a iPhone si asi nechám pre druhú simku.
Stručné zhrnutie.. iPhone je podľa môjho subjektívneho názoru hlúpejší v porovnaní s Androidom. Ale pre bežného smrteľníka, ktorý okrem telefonovania, smskovania a surfovania nepotrebuje robiť nič iné, je to dobrá voľba (ak nehodnotím cenu).
Audio pomaly si uz sleduj aktualizaciu na 4.4
Brm ked sa ho budes chciet zbavit call me maybe
Brm ked sa ho budes chciet zbavit call me maybe
-
galbavymartin
Light Professional
Brm: ja som mal x androidov aj veľa WP mobilov ale iP5 mám takmer 5 mesiacov čo je u mna velmi dlha doba a nemozem stebou súhlasiť. Na Androide môžeš robiť všetko čo si chces to je pravda. V podstate sa rozchádzame v subjektívnych dojmoch (krása iOS atd) ale v čom nesúhlasím su aplikacie na iOS fungujú všetky na rovnakom princípe a su oveľa lepsie spracované ako na droide. Feedly bolo vždy utrpenie, dosť padalo na iOS sa to nestáva. A takto by som mohol hovoriť o vela aplikáciách. Najväčšiu výhodu ale v iOS vidím v aktualizaciach kde 7.0.6 uz využíva takmer 80% užívateľov a čoskoro sa dočkáme 7.1 (napr. Lepšia optimalizácia). Ceny za iPhony sú velmi premrštené ale zasa nepodajú tak rýchlo.
Pre info nemám nič proti žiadnej platforme.
Pre info nemám nič proti žiadnej platforme.
galbavymartin.. netvrdím, že tie aplikácie nefungujú.. fungujú (áno, feedly aj mne na androide občas padá), ale ich iOS dizajn sa mi nepáči.. a s ním spojené aj trochu iné ovládanie. Inak včera som si nastavil biely vzhľad pre Evernote a už to vyzerá o niečo lepšie, ale aj tak to nie je ono, na čo som zvyknutý z Androidu. Tie veľké prepínače sú pre mňa strašne škaredé, nehovoriac o telefóne, nepáči sa mi takýto kruhový dizajn.. pričom v pripravovanom iOS 7.1 (vraj každú chvíľu príde) to bude ešte viac kruhové.
A ešte jedno plus k iPhonu 4S som zabudol doplniť vyššie.. síce má menšiu uhlopriečku ako ONE S, ale keďže má takmer rovnaké rozlíšenie, displej je jemnejší a krajší.. a na priamom slnku lepšie čitateľný.
A už keď hodnotíme dizajn, ani Touchwiz na Samsungoch sa mi nepáči..
No keďže sme v téme inteligentný vs. hlúpy, hodnotím iPhone 4S ako hlúpši v porovnaní s HTC ONE S (na iOS mi chýbajú niektoré funkcie a nemá až takú širokú podporu programov typu Tasker a spol.)
A ešte jedno plus k iPhonu 4S som zabudol doplniť vyššie.. síce má menšiu uhlopriečku ako ONE S, ale keďže má takmer rovnaké rozlíšenie, displej je jemnejší a krajší.. a na priamom slnku lepšie čitateľný.
A už keď hodnotíme dizajn, ani Touchwiz na Samsungoch sa mi nepáči..
No keďže sme v téme inteligentný vs. hlúpy, hodnotím iPhone 4S ako hlúpši v porovnaní s HTC ONE S (na iOS mi chýbajú niektoré funkcie a nemá až takú širokú podporu programov typu Tasker a spol.)
-
guess.whoo
Redeemer
toto uz je dost OT a coskoro sa pridaju inteligenti, ktori tu znova rozputaju flame o tomto. radsej si to vydiskutujte cez ss
-
galbavymartin
Light Professional
Súhlasím, nechcem žiadny flame zakladať a určite ani Brm nechceguess.whoo napísal:toto uz je dost OT a coskoro sa pridaju inteligenti, ktori tu znova rozputaju flame o tomto. radsej si to vydiskutujte cez ss