Assetto Corsa

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pnr
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Assetto Corsa

Príspevok od používateľa Pnr »

japaja: Na klavesnici sa to teoreticky da, ale nebude ta to bavit.

Musim povedat, ze sa stale viac a viac tesim, ze som do toho dal tie prachy. Tento update podareny, FPS mi uz na NB nepada pod 30 aj ked je viac aut (aj ked brilantny windows sa mi raz rozhodol defragmentovat pocas preteku => 4fps :D ). Celkom som sa bavil s formulkou, dal som par okruhov na n-ringu a reku uz mi to aj celkom ide, dame AI. Ma nechali daleko za sebou po 3 zatacke :D
Uz aby bol MP a nord schliefe.
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Ten Lotus je fakt pecka. Mohli by pridať viacej takýchto monopostov. Všeobecne mi Formule viac sedia ako klasické cestné ale to sa tréningom ľahko dá napraviť :) Akú obtiažnosť súperov dávate na závody ?
MP spustia vo verzií 1.00 alebo ešte pred dokončením hry ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dunlop napísal:trebars si skúste mclaren gt3 na nurburgringu a potom exos. Mekáč je dvakrát tak ťažký, dvakrát tak vysoký, má ovela vyššie ťažisko, a má neporovnatelne menej prítlaku. No ajstak drží grip v druhej rýchlej zákrute do cca 125kmh, a približne v tejto rýchlosti grip začne strácať aj exos... Takže fakt neviem čo si o tom myslieť
Neskusal som to presne v tom mieste, ale pritlak by mal fungovat az od vyssich rychlosti. Skus to tam s Lotusom poslat v 150ke, ci sa nechyti :) To som si uz vsimol v Mugelle, su tam zakruty, kde stracam grip, potom tam staci ist s formulou rychlejsie a uz je to ok.
Datum MP este presne nezverejnili, ale predpokladam, ze to bude pred 1.0, aby mali nejaky cas na vyladenie.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

V tom talianskom videu hovorili, ze MP by chceli spustit v polke marca, cize teoreticky dalsi update. Ale ci to stale plati, tak to neviem.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

kto nad týmto simom uvažuje tak nech neváha, tá zlava teraz je v podstate cca 50% nakoľko o mesiac keď to vyjde to bude za 45€.
Tá cena teraz, to už nieje ani výhodný nákup ale doslova krádež

BTW: včera oznámili aj americké zastúpenie medzi vozmi, čiže C7 (cestná aj GT verzia) sa objaví v hre aj spolu s dalšími vozmi (zatiaľ ohlásené sú LaFerrari, SLS a SLS GT3, bmw 1m safety car, a pravdepodobne aj mclaren P1) ako free rozšírenia po vydaní
Prílohy
1796751_834124996613820_651007733_o.jpg
Pascalwb
Addict
Addict

A GT3 verzia tohto auta bude v tom dlc kde bude Nordshleife.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja si to akurat stahujem, hra za 17€ kedze 5.5€ slo zo steam wallet. Som zvedavy ako sa to bude hrat s gamepadom, kedze 300€ na normalny volant fakt nedam.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som to skúšal aj s gamepadom a bolo to v pohode, akurát sa človek musel pohrať s nastaveniami. Môžeš potom aj čeknúť ten link ktorý je na steam store page kde je survey ktorý je na ich fóre, tam típci píšu ich nastavenia
Gothar
Moderátor
Moderátor

Teraz akurat robia nejaky prieskum ohladom gamepadov na oficialnom fore, takze podpora a ovladatelnost by sa mali zlepsit. Mozno aj preto dali znova taku vyraznu zlavu. Predpokladam, ze skoro kazdy kto nad AC uvazoval a ma volant, uz AC vlastni a ostavaju uz iba ti ostatni :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Super, tak uvidime. Za hodinku bude stiahnute tak zahram a ponastavujem. Stve ma len, ze sa mi predvcerom odfajcil Xonar Phoebus, tak ale snad to nijako neskazi zazitok :(
Pascalwb
Addict
Addict

Kludne staci aj nejaky starsi volant, nejaky logitech, sice to nema 900 stupnou ale lepsie ako klavesnica. Ja som zvedavi, ci stihnu to MP v marci ako hovorili v tom videu.
Pnr
Light Star
Light Star

Ked hras na gamepade tak prichadzas o FF, ktory je v tejto hre(simulatore) skvely. Na volante to je proste uplne nieco ine. Nemusis za volant davat 300e, mne sa jazdi vyborne aj na DFTG za 130e.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak tak, ja tiez odporucam ako minimum DFP alebo DFGT, dolezite je mat plny rozsah a dobry FF, ostatne su uz len doplnky, ktore potesia (koza, kov, tichsi FF,H radicka,...). Jazdene DFP/DFGT sa da kupit za velmi slusne peniaze a vdaka spolahlivosti Logitechu to moze byt velmi dobra kupa.
G25 sa da kupit za 110-120 €, tam vsak zvykol byt problem s Hckom, ostatne mechanicke sucasti fungovali vyborne. Ja som svoj G25 predaval po x rokoch a aj Hcko tam fungovalo a funguje bezchybne doteraz.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Do volantu momentalne nechcem davat ani cent, a taktiez nechcem kupovat ani nic jazdene.

No mam mensi problemik, hra mi detekuje ze mam pripojeny gamepad a v nastaveniach vlavo dole vidim ze jasne rozoznava co s nim robim, no nie som schopny mu ani priradit kadejake veci (napr, ze chcem radit inym tlacidlom), rozozna to len vstup klavesnice. A po kliknuti na Start engine sa ocitnem na trati a nic. Nedokazem ovladat auto. Ked prepnem na klavesnicu, tak to funguje, s gamepadom ale nie. V buducnosti mam v plane kupit xBox 360 wireless, no momentalne mam Saitek PS1000 a v pohode som s nim hral Mortal Kombat Komplete Edition.

Fakt netusim preco to nejde, ked ho hra jasne rozoznava.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

napíš na oficiálne forum, buď ti poradia alebo im pomôžeš tým že si našiel bug
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Napísal som a tu je odpoveď: hraj na klávesnici :roll:
No uvidíme, snáď niekto napíše normálnu odpoveď, lebo hra mi vidí aj ten Saitek a aj jeden šmejd Trust normálne a hrať na klávesnici nechcem, taktiež na volant nemám.

Viď.:
Prílohy
assetto_corsa-gamepad.png
Pnr
Light Star
Light Star

Gamepad musis nastavit cez wheel/custom. Pozri moj prispevok na 5. strane.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JJ to mi uz vysvetlili aj tam. Funguje to, no fakt by tam hore malo byt wheeel / gamepad, aby clovek vedel, ze to v strede je fakt LEN pre xBox 360
No pravdu povedat, cez gamepad sa da ako tak hrat akurat tak drag :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

S čím konkrétne máš problém? Ak tvoj gamepad nemá analógové triggery (plyn a brzda) tak to asi bude problém (nemôžeš presne dávkovať). Ja keď som skúšal s xbox controllerom, tak som úplne v pohode jazdil, a to dokonca bez akýchkolvek asistentov. A to som mal aj celkom konkurencieschopné časy by som povedal (vzhladom na podmienky a moju úroveň :smt033 )
Napísať odpoveď