Pomocka na kreslenie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
M&M
Light Professional
Light Professional

Pomocka na kreslenie

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim, hladam pomocku na "obkreslovanie" ktora by mala zabezpecit dostatok svetla pod vykresom. Vyzera to nejak takto (obr.), pricom tam kde su tie modre ciarky, tak to je sklo (cela horna podstava) a to zlte su žiarovky. Cele to je asi z dreva, ale na tom az tak nezalezi... K+
Prílohy
Bez názvu.png
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomocka na kreslenie

Príspevok od používateľa Curuj »

svojho času som obkresloval nejaké veci z monitora na notebooku, ktorý išiel vyklopiť o 180° z pôvodnej zavretej polohy :D potom sa dobre používalo okno na nejaké veci. ale boleli z toho ruky. inak je najlepšie mať konferenčný stolík, ktorý má len sklenenú tabuľu hore. pod to hodiť nejakú stolnú lampu a už to ide :) samozrejme všetko sú to riešenia, ktoré sú dočasné, ale lacné :lol: kde by si zohnal hentakú srandu neviem. možno nejaké staré LCDčko, ktorému ide len podsvietenie by spravilo službu. potom ešte osloviť nejakého majstra, imho spraví za pár korún
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

alebo použi pauzák .. vytlačíš si to čo chceš nakresliť a potom to cez pauzák obkreslíš a následne pretlačíš na nový papier ..
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

tak znova budem odpovedat odkazom z ebayu: http://www.ebay.com/itm/Tattoo-Light-Bo ... 19dc520f3c myslis asi nieco taketo na kupu
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Niečo podobné ako je odkaz z ebayu nado mnou som mal aj ja... no podsvietenie z bočnej strany nebolo veľmi dobré. Ale pravda, že som mal lacnejší variant. Inak do 10€ si myslím, že by si si vedel spraviť aj sám niečo, ak si trocha zručný ...
Napísať odpoveď