Pomocka na kreslenie
Pomocka na kreslenie
Zdravim, hladam pomocku na "obkreslovanie" ktora by mala zabezpecit dostatok svetla pod vykresom. Vyzera to nejak takto (obr.), pricom tam kde su tie modre ciarky, tak to je sklo (cela horna podstava) a to zlte su žiarovky. Cele to je asi z dreva, ale na tom az tak nezalezi... K+
Re: Pomocka na kreslenie
svojho času som obkresloval nejaké veci z monitora na notebooku, ktorý išiel vyklopiť o 180° z pôvodnej zavretej polohy
potom sa dobre používalo okno na nejaké veci. ale boleli z toho ruky. inak je najlepšie mať konferenčný stolík, ktorý má len sklenenú tabuľu hore. pod to hodiť nejakú stolnú lampu a už to ide
samozrejme všetko sú to riešenia, ktoré sú dočasné, ale lacné
kde by si zohnal hentakú srandu neviem. možno nejaké staré LCDčko, ktorému ide len podsvietenie by spravilo službu. potom ešte osloviť nejakého majstra, imho spraví za pár korún
alebo použi pauzák .. vytlačíš si to čo chceš nakresliť a potom to cez pauzák obkreslíš a následne pretlačíš na nový papier ..
tak znova budem odpovedat odkazom z ebayu: http://www.ebay.com/itm/Tattoo-Light-Bo ... 19dc520f3c myslis asi nieco taketo na kupu
Niečo podobné ako je odkaz z ebayu nado mnou som mal aj ja... no podsvietenie z bočnej strany nebolo veľmi dobré. Ale pravda, že som mal lacnejší variant. Inak do 10€ si myslím, že by si si vedel spraviť aj sám niečo, ak si trocha zručný ...