zatial som nasiel rucky, ale na beko nebola ziadna, ak by mi s tym niekto vedel pomoct, bol by som vdacny
Náhradne diely chladnička Beko
Náhradne diely chladnička Beko
Zdar, hladal som na nete,no bez uspechu. Potrebujem objednat rucku na chladnicku Beko Model : CSA34020, seriove cislo 1015516301, product no. : 7508520006
zatial som nasiel rucky, ale na beko nebola ziadna, ak by mi s tym niekto vedel pomoct, bol by som vdacny
Re: Náhradne diely chladnička Beko
Nemáš kontakt na nejaký autorizovaný servis? Prípadne skús opýtať priamo: http://www.bekosk.sk/pre-zakaznikov#.UxrZZ4Won2o
Ja minulé leto kupoval šuflík do mrazničky Elektrolux a objednali mi to cez autorizovaný servis Elektrolux.. bola to pálka, ale v podstate tak to je so všetkými náhradnými dielmi.
Ja minulé leto kupoval šuflík do mrazničky Elektrolux a objednali mi to cez autorizovaný servis Elektrolux.. bola to pálka, ale v podstate tak to je so všetkými náhradnými dielmi.
dik za odpoved, myslel som skor, ci sa to neda nejak pozhanat mimo original predajnu
tak nic, ked sa niekto neozve, tak skusim ten servis normalne 
Ja viem tak, že overené značky sa kupujú v prípade chladničiek/práčok práve z dôvodu dobré servisu - pokiaľ máš jedného z tých 5-7 najvýznamnejších výrobcov ako sú z hlavy Whirpool, Gorenje, Electrolux, Zanussi, AEG... tak s prípadnou opravou alebo záručnou nemáš problém. Rôzne no-name ako Beko, Philco by niežeby neboli zlé samé osebe, ale problémy nastanú keď treba niečo opraviť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Akurát dnes som písal na ich mail - [email protected], zháňam vyklápacie dvierka na mrazák presne na tú istú chladničku. Odpovedali rýchlo a mám po probléme