Náhradne diely chladnička Beko

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
martintv
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Náhradne diely chladnička Beko

Príspevok od používateľa martintv »

Zdar, hladal som na nete,no bez uspechu. Potrebujem objednat rucku na chladnicku Beko Model : CSA34020, seriove cislo 1015516301, product no. : 7508520006
zatial som nasiel rucky, ale na beko nebola ziadna, ak by mi s tym niekto vedel pomoct, bol by som vdacny :D
brm
Darca
Darca

Re: Náhradne diely chladnička Beko

Príspevok od používateľa brm »

Nemáš kontakt na nejaký autorizovaný servis? Prípadne skús opýtať priamo: http://www.bekosk.sk/pre-zakaznikov#.UxrZZ4Won2o

Ja minulé leto kupoval šuflík do mrazničky Elektrolux a objednali mi to cez autorizovaný servis Elektrolux.. bola to pálka, ale v podstate tak to je so všetkými náhradnými dielmi.
martintv
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martintv »

dik za odpoved, myslel som skor, ci sa to neda nejak pozhanat mimo original predajnu :D tak nic, ked sa niekto neozve, tak skusim ten servis normalne :/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja viem tak, že overené značky sa kupujú v prípade chladničiek/práčok práve z dôvodu dobré servisu - pokiaľ máš jedného z tých 5-7 najvýznamnejších výrobcov ako sú z hlavy Whirpool, Gorenje, Electrolux, Zanussi, AEG... tak s prípadnou opravou alebo záručnou nemáš problém. Rôzne no-name ako Beko, Philco by niežeby neboli zlé samé osebe, ale problémy nastanú keď treba niečo opraviť.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Akurát dnes som písal na ich mail - [email protected], zháňam vyklápacie dvierka na mrazák presne na tú istú chladničku. Odpovedali rýchlo a mám po probléme :D
Napísať odpoveď