Street slúchadlá do 40-60€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Street slúchadlá do 40-60€

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zdravím páni a dámy.Rád by som si kúpil slúchadlá keďže tie moje nedávno doslúžili /moje : http://www.freshlabels.cz/produkty/wesc ... cka[]=wesc /.Tieto mi dostatočne vyhovovali.Ako prehrávač používam Sony Xperia S a rád by som dosiahol najvyššej možnej hlasitosti /takže zrejme budem potrebovať slúchadlá s nízkou impedanciou/ a dobrej kvality.Počúvam hlavne elektronické štýly, drum and bass, neurofunk a rozne odnože agresívnejšej elektronickej hudby ale často počúvam aj rock a nejakú tú pomalšiu hudbu takže v podstate z každého rožku trošku.Bol by som veľmi rád ak by ste mi pomohli.Podmienkou je, že musia mať konštrukciu ako tie WESC ktoré teraz vlastním, kvalitný zvuk vzhľadom k cene a ideálne plochý alebo "tkaničkový" kabel.Rád by som sa vmestil do 40-60e ideálne aj s poštovným.Ďakujem za pomoc
Naposledy upravil/-a audiotrack v 07 mar 2014, 22:09, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: téma presunutá
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Street slúchadlá do 40-60€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Impedancia o tom ako hlasno sluchadla hraju nehovori nič. Tam hra ulohu aj citlivosť.

Zvukovo najlepšie prenosne sluchadla do 60 eur su Fostex TH-7. Su ale rozmerovo väčšie. Pripadne nižši model TH-5. Ani jedny nie su ale priliš basove tak na nejaku tanečnu muziku ti sadnuť nemusia. Ale zvukovo o galaxiu lepšie ako Wesc. Tie hraju podpriemerne. Trochu basovejšie potom Audio-Technica ATH-SJ55. Chybou nebudu ani Maxell Retro DJ, resp. Rocking Residence One. Na svoju cenu hraju vysoko nadpriemerne.
Ak ale chceš radšej nadupany, dunivy zvuk, tak napr. Urbanears Plattan.
Napísať odpoveď