Street slúchadlá do 40-60€
Street slúchadlá do 40-60€
Zdravím páni a dámy.Rád by som si kúpil slúchadlá keďže tie moje nedávno doslúžili /moje : http://www.freshlabels.cz/produkty/wesc ... cka[]=wesc /.Tieto mi dostatočne vyhovovali.Ako prehrávač používam Sony Xperia S a rád by som dosiahol najvyššej možnej hlasitosti /takže zrejme budem potrebovať slúchadlá s nízkou impedanciou/ a dobrej kvality.Počúvam hlavne elektronické štýly, drum and bass, neurofunk a rozne odnože agresívnejšej elektronickej hudby ale často počúvam aj rock a nejakú tú pomalšiu hudbu takže v podstate z každého rožku trošku.Bol by som veľmi rád ak by ste mi pomohli.Podmienkou je, že musia mať konštrukciu ako tie WESC ktoré teraz vlastním, kvalitný zvuk vzhľadom k cene a ideálne plochý alebo "tkaničkový" kabel.Rád by som sa vmestil do 40-60e ideálne aj s poštovným.Ďakujem za pomoc
Naposledy upravil/-a audiotrack v 07 mar 2014, 22:09, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: téma presunutá
Dôvod: téma presunutá
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Street slúchadlá do 40-60€
Impedancia o tom ako hlasno sluchadla hraju nehovori nič. Tam hra ulohu aj citlivosť.
Zvukovo najlepšie prenosne sluchadla do 60 eur su Fostex TH-7. Su ale rozmerovo väčšie. Pripadne nižši model TH-5. Ani jedny nie su ale priliš basove tak na nejaku tanečnu muziku ti sadnuť nemusia. Ale zvukovo o galaxiu lepšie ako Wesc. Tie hraju podpriemerne. Trochu basovejšie potom Audio-Technica ATH-SJ55. Chybou nebudu ani Maxell Retro DJ, resp. Rocking Residence One. Na svoju cenu hraju vysoko nadpriemerne.
Ak ale chceš radšej nadupany, dunivy zvuk, tak napr. Urbanears Plattan.
Zvukovo najlepšie prenosne sluchadla do 60 eur su Fostex TH-7. Su ale rozmerovo väčšie. Pripadne nižši model TH-5. Ani jedny nie su ale priliš basove tak na nejaku tanečnu muziku ti sadnuť nemusia. Ale zvukovo o galaxiu lepšie ako Wesc. Tie hraju podpriemerne. Trochu basovejšie potom Audio-Technica ATH-SJ55. Chybou nebudu ani Maxell Retro DJ, resp. Rocking Residence One. Na svoju cenu hraju vysoko nadpriemerne.
Ak ale chceš radšej nadupany, dunivy zvuk, tak napr. Urbanears Plattan.