Šťastný deň bezdomovca

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Šťastný deň bezdomovca

Príspevok od používateľa test »

Mozno si niekto z vas uz vsimol video, ktore koluje posledne dni slovenskym internetom a najma na Facebooku. Ide o natoceny pribeh o bezdomovcovi, ktoremu na ulici chlapik daroval akoze vyherny tiket. Vyhru 1000 dolarov mu skutocne vyplatili a viac sa dozviete z videa.

http://www.mojevideo.sk/video/1e713/sta ... terii.html

Skoda, ze tam nie je pokracovanie ako to dopadlo, aj tak si vsak myslim, ze ten bezdomovec sa zachoval obdivuhodne. Dokazali by ste aj vy nieco take urobit? Chapem, ze to bolo urobene pre video, ktore islo na internet, ale aj tak.

Viem, ze je tu tema o bezdomovcoch, ale dovolil som si zalozit specialne temu venovanu tomuto videu.
melonSVK
King
King

Re: Šťastný deň bezdomovca

Príspevok od používateľa melonSVK »

Na youtube reklamách v tom videu zarobí (už zarobil) viac ako 1000 dolárov, ale na druhej strane pre toho bezdomovca je to úplne jedno. Dojala ma jeho reakcia, bolo vidno, že ten človek sa na ulicu nedostal kvôli alkoholu alebo gamblerstvu. Viera v ľudstvo stále nevymiera.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked som videl to video, bol som zvedavy na komentare. Niekto tam hned vytiahol, ze ten bezdomovec mal teplaky Nike. Nastastie tam niekto hned na to odpisal, ze Nike je u nich za par dolarov, tako ako si bezdomovci v Anglicku kupuju Lonsdale ci Everlast, lebo to stoji par drobnych.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

melonSVK napísal: Dojala ma jeho reakcia, bolo vidno, že ten človek sa na ulicu nedostal kvôli alkoholu alebo gamblerstvu. Viera v ľudstvo stále nevymiera.
Mas obdivuhodny usudok
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Ked som videl to video, bol som zvedavy na komentare. Niekto tam hned vytiahol, ze ten bezdomovec mal teplaky Nike. Nastastie tam niekto hned na to odpisal, ze Nike je u nich za par dolarov, tako ako si bezdomovci v Anglicku kupuju Lonsdale ci Everlast, lebo to stoji par drobnych.
Znacky na ludoch si netreba vsimat. Mam kamosov, ktory ziju po ubytovniach a ziju z par eur. Ver ci never pri kontajneri najdu oblecenie nike/addidas atd odhodene bezne. To, ze to ma niekde dieru je pre nich uz detail, hlavne, ze su hned obleceni. Takze netreba sudit cloveka podla obalu :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tiež som niekde čítal, tuším to bolo Nota Bene, ako ľudia kritizovali predajcu časopisu, že má Nike tenisky. On to odôvodnil tým, že chodí vypomáhať do nejakého centra, kde ľudia darujú oblečenie, tak mu tam odkladajú lepšie kusy.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Závidieť bezdomovcovi, že má na sebe Nike handry, to je také slovenské. Ľudia si závidia aj nos medzi očami.
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Blackout147 »

To nie je zavist, ale clovek si povie, ze naco by mal prispievat nejakemu bezdomovcovi, ked nosi znackove oblecenie.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kazdy to zdiela ale nikomu v zivote nenapadlo podobnu vec urobit, vacsina skor odvracia pohlad a tvari sa ze neexistuje ked podobneho cloveka stretne. Lebo trikrat kliknut a tvarit sa ze som automaticky lepsi clovek dokaze kazdy chudak.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Gangy a ty si urobil nieco take, ze si isiel za bezdomovcom a dal mu kilecko?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno spravil, ale nepotrebuje to roztrubovať do sveta...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

co nieje na fuckbooku, to sa nikdy nestalo

//sarcasm (keby nejaky emental nerozumel)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dat bezdomovcovi nejake peniaze je velmi sympaticke gesto, ale na druhu stranu to v nicom neriesi situaciu daneho cloveka. Naviac takto lahko nadobudnute peniaze zvyknu ihned minut na alkohol,gamblovanie alebo drogy /netvrdim ze kazdy/.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

heker napísal:Gangy a ty si urobil nieco take, ze si isiel za bezdomovcom a dal mu kilecko?
Nie raz, ale nepotrebujem si to tocit na video. Hlavne tym co predavaju notabene a maju samozrejme aj preukaz, tam clovek vidi skutocnu snahu tak preco by nepomohol.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vo velkych mestach je zobranie dost vynosne,premelie sa tam na uliciach obrovske mnozstvo ludi,staci ze iba kazdy 20ty by dal 50centov a na konci dna je z toho postavania celkom slusna suma. Niektori ani bezdomovcami nie su, len si tak lahko privyrabaju, poznam ludi ktori s takymito ludmi v Ba spolupracuju a ti mi to potvrdili. Na nam Snp postava kazdy den pri lekarni taky vychudnuty chalanisko,tak toho sa spytajte kolko zarobi za den,mne to uz narovinu povedal,budete prekvapeni..
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

gogo956 napísal:vo velkych mestach je zobranie dost vynosne,premelie sa tam na uliciach obrovske mnozstvo ludi,staci ze iba kazdy 20ty by dal 50centov a na konci dna je z toho postavania celkom slusna suma. Niektori ani bezdomovcami nie su, len si tak lahko privyrabaju, poznam ludi ktori s takymito ludmi v Ba spolupracuju a ti mi to potvrdili. Na nam Snp postava kazdy den pri lekarni taky vychudnuty chalanisko,tak toho sa spytajte kolko zarobi za den,mne to uz narovinu povedal,budete prekvapeni..
Presne pre toto, lebo viem ako to funguje nikomu nikdy nedávam žiadne peniaze. Raz nás s priateľkou v TT zastavilo dieťa že je veľmi hladné, že či mu nedáme 0,50€ na rožky. My že nie ale, že ti nakúpime jedlo. Išiel s nami do Tesca, povyberal si jedlo aké ma rád (žiadne sladkosti) a bolo super vidieť tú radosť a poďakovanie v jeho očiach.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

žobranie je biznis, vo veľmo mestách zarábajú aj niekolko tisíc denne, vo Vatikáne to má podchytené napr. mafia a leb tak nemožte prísť a začať žobrať
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tiez znamych ludi z ulice, ktorych vidim ako denno denne su na tych istych miestach a zobru pre nejakych inych a nie pre seba, tak tym neprispejem. Pripadne su natolko prepnuti, ze obtazuju ludi naokolo. Ale taki co predavaju notabene, tych rad potesim a ovsem ten casopis ma velmi kvalitne clanky, takze potesim zaroven aj seba :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pekne blogy o tych zobrakoch pisal Radovan Branik (?), su to v 90% velmi dobre organizovane skupiny, ktore treba len bit palicou dennodenne (policajti by mohli testovat obusky na nich). Spiny, ktore zneuzivaju ludsku empatiu.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Presne o Bránikovi som tu chcel napísať, určite odporúčam

1. časť: http://branik.blog.sme.sk/c/296468/Otro ... rocie.html
2. časť: http://branik.blog.sme.sk/c/308353/Otro ... bahne.html
3. časť: http://branik.blog.sme.sk/c/310547/Otro ... -dost.html

..čím, samozrejme, nechcem hádzať všetkých bezdomovcov do jedného vreca.
Napísať odpoveď