South Park: The Stick of Truth (2014)
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
South Park: The Stick of Truth (2014)
http://southpark.ubi.com/stickoftruth/e ... index.aspx
Vcera 4.3.2014 nam oficialne vysla u viacerych uz dlho ocakavana hra od tvorcov South Parku.
South Park: Stick of Truth je role-playing video hra , založena na americkom animovanom seriali South Park. Hra bola vyvinutá Obsidian Entertainment studiom v spolupraci so South Park Digital Studios a publikoval ju Ubisoft. Hra cakala na spustenie behom roka 2013, pre PlayStation3, Xbox360 a Windows, ale bola odlozena na rok 2014, vzhladom k odstaveniu povodneho vydavatela THQ.
Minimalna konfiguracia:
OS: WindowsXP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Pentium Dual-Core E2180 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0 GHz Memory: 2 GB GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD2600XT (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 6 GB available space
Gamespot - 83%
IGN - 90%
Metacritic - 86%
Gametrailers - 83%
----------
Mal som velke ocakavania, bal som sa, ze budu az moc velke, ale milo ma to prekvapilo. Vytvoril som fightera, odohral som cca 30 minut, porobil par questov a som zatial maximalne spokojny. Prevedenie subojov je spravene jednoducho. A v jednoduchosti je krasa. Postupne upravovanie a upgradovanie itemov je dalsie velke plus.Popravde som necakal, ze ma to vtiahne az tak zozaciatku, ale vtipne hlasky Cartmana urcite nebudu popri celej hre chybat. Fanusikovia South Parku si urcite pridu na svoje.
Vcera 4.3.2014 nam oficialne vysla u viacerych uz dlho ocakavana hra od tvorcov South Parku.
South Park: Stick of Truth je role-playing video hra , založena na americkom animovanom seriali South Park. Hra bola vyvinutá Obsidian Entertainment studiom v spolupraci so South Park Digital Studios a publikoval ju Ubisoft. Hra cakala na spustenie behom roka 2013, pre PlayStation3, Xbox360 a Windows, ale bola odlozena na rok 2014, vzhladom k odstaveniu povodneho vydavatela THQ.
Minimalna konfiguracia:
OS: WindowsXP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 (both 32/64bit versions)
Processor: Intel Pentium Dual-Core E2180 @ 2.0 GHz or AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0 GHz Memory: 2 GB GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD2600XT (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 6 GB available space
Gamespot - 83%
IGN - 90%
Metacritic - 86%
Gametrailers - 83%
----------
Mal som velke ocakavania, bal som sa, ze budu az moc velke, ale milo ma to prekvapilo. Vytvoril som fightera, odohral som cca 30 minut, porobil par questov a som zatial maximalne spokojny. Prevedenie subojov je spravene jednoducho. A v jednoduchosti je krasa. Postupne upravovanie a upgradovanie itemov je dalsie velke plus.Popravde som necakal, ze ma to vtiahne az tak zozaciatku, ale vtipne hlasky Cartmana urcite nebudu popri celej hre chybat. Fanusikovia South Parku si urcite pridu na svoje.
-
aviceN
Guru
Re: South Park: The Stick of Truth (2014)
bude ma to bavit aj ked nie som skalny fanusik south parku?
-
Yos
Professional
Otazka typu "Nejedavam paradajky. Bude mi chutit paradajkovy pretlak?"aviceN napísal:bude ma to bavit aj ked nie som skalny fanusik south parku?
Hra nie je robena len pre fanusikov serialu. Hra bude zabavna aj pre ludi s minimalnou znalostou South Parku, ako takom. Tutorial je robeny tak, ze tomu pochopi aj 13 rocny.
Popripade, ak ta oslovi nejaky ten gameplay... http://www.youtube.com/watch?v=7yP35-V042c
-
aviceN
Guru
pytal som sa z toho dovodu, ze tam mozu byt postavy, ktore budu hlaskovat a mne to nepride az tak vtipne ako keby som poznal ich zivoty zo serialu, kazdopadne to skusim, dik 
-
hrban
Addict
čože ? ono to už vyšlo? veď sa už asi 3x presunul dátum vydania a posledne to bolo plánované na september 
idem mrknúť
idem mrknúť
-
Bad.boy
Medium Professional
Spokojnost ale...ani za boha neviem prejst fart training od Stanovho otca
ci na klavesnici alebo na xbox gamepade...stale fail 
Prešiel som hlavnú líniu (len pár vedlajších questov) a 10/10!
Neskutočný príbeh a hlavne humor + neochvejná drzosť tvorcov ktoré vyťahujú také veci až vám zle zostane
Neviem čo k tomu ani písať aby som nespoileroval ale určite si to zahrajte
Neskutočný príbeh a hlavne humor + neochvejná drzosť tvorcov ktoré vyťahujú také veci až vám zle zostane
Neviem čo k tomu ani písať aby som nespoileroval ale určite si to zahrajte
-
hrban
Addict
Ja si to dam asi este raz za zida 
s dabingom nebude ci ma to aspon titulky? kenny oblubena postavicka ale serial ma tiez nebavil
-
Croven
Star
Spoiler
Randy Marsh a potrat
len neviem ako mam pouzit ten "vysavac" lebo vzdy mu vajco vycucam 
-
Bad.boy
Medium Professional
Hra super ale sklamala ma trochu dlzka
Hlavna dejova linia mala mat cca 10 hod + dalsich cca 5 malo byt na vedlajsich questoch. Hru som presiel za 9 hod s tym, ze som splnil cca 3/4 vedlajsich questov (prestal som ked som dal max lvl). Taktiez sa mi zdalo. ze nejake veci vystrihli, napr. napr. rekrutovanie skupiniek..povodne sme zrejme mali rekrutovat aj piratov a nemalo to byt odbite len 2 vetami
. Inak super..taka veeelmi dlha jedna cast SP
9/10
Croven:
Spoiler
Keď prvý krát použiješ vysávač, tak držíš ľavé tlačítko. Potom sa to ale prehodí na pravé a potom zas na ľavé. Musíš čítať čo ti to píše na obrazovke 
Parádna hra, už mám odohraté asi 4 hodiny, a neviem si to vynachváliť. Príbeh, humor, paródie, RPG prvky a fakt bravúrne zvládnutý gameplay. Táto hra je zlatý klinec. 
Inak, zaujímalo by ma, či je loot - predmety, ktoré zbierame (najmä zbrane) - fakt náhodný, lebo mi to príde až moc pravidelné. (Nejaký boss = nejaká nová zbraň)
Inak, zaujímalo by ma, či je loot - predmety, ktoré zbierame (najmä zbrane) - fakt náhodný, lebo mi to príde až moc pravidelné. (Nejaký boss = nejaká nová zbraň)
-
hrban
Addict
Ja mam zbrane od jimba
ale j loot je naprogramovany podla sily nepriatela. Ja som uplne hotovy zo stanovho otca xD
J, Randy je top. 
Ja odpadávam zo všetkého tam. Od tých Facebookových statusov, až po nacistických zombíkov.
Ja odpadávam zo všetkého tam. Od tých Facebookových statusov, až po nacistických zombíkov.
-
Croven
Star
BudGet diky
predtym mi to neslo a teraz hned na prvu supu 
-
hrban
Addict
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2014, 2:18)
btw tam som mal problém aj ja, vysávač vycucol hneď vajce, nedalo sa nič robiť, stačilo reset hry (komplet vypnúť a zapnúť) a šlo to, je tam bug, akonáhle prisal vňysávač tak som bol dead
Dajú sa dohrať side questy aj po prejdení hlavnej lajny?
Tak, už som to prešiel. Hodnotím to neskutočne kladne.