Ja som si najprv nastavil plyn aj otacanie na jednu, no to moc neslo, kedze nie vzdy dokazes drzat plyn tak aby si nezacal zatacat, no ked to mam samostatne, tak zasa casto robim ze chcem zatacat s tou kde je plyn
Assetto Corsa
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assetto Corsa
Neviem, celkovo mi to pride bud malo alebo privelmi citlive
Nedokazal som nastavit nejaku uroven aka by mi vyhovovala, to by ta packa musela mat vacsi rozsah pohybu asi.
Ja som si najprv nastavil plyn aj otacanie na jednu, no to moc neslo, kedze nie vzdy dokazes drzat plyn tak aby si nezacal zatacat, no ked to mam samostatne, tak zasa casto robim ze chcem zatacat s tou kde je plyn
Proste nezvyk a keby ze kupujem volant tak G27 no 300€ ? to ne.
ak plánuješ kúpiť xbox gamepad tak ho vezmi, ten je na príležitostný racing jak stvorený. Ja som s gamepadom nikdy nehrával, kúpil som si ho na plošinovky a tak, a keď som skúšal race 07 alebo AC tak som nemal problémy. Zvykol som si velmi rýchlo, v race 07 som dokonca na jednej trati zajazdil taký čas že som v MP vyhral kvaldu, a samému mi neskôr trvalo niekolko hodín kym som ten čas porazil s g27
ľavý analógový trigger brzda, pravý analogový trigger plyn, lavý stick zatáčanie, A radenie, X podradovanie.
DFGT je inak za svoju cenu vyborný volant, črevá to má ako g25 pokial sa nemýlim. 300 by som za G27 nedal (hoci ho sám mám), zato si už človek môže kúpiť fanatec GT3 bundle ktorý je po každej stránke lepší http://eu.fanatec.com/Bundles?product_id=159
DFGT je inak za svoju cenu vyborný volant, črevá to má ako g25 pokial sa nemýlim. 300 by som za G27 nedal (hoci ho sám mám), zato si už človek môže kúpiť fanatec GT3 bundle ktorý je po každej stránke lepší http://eu.fanatec.com/Bundles?product_id=159
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak ja som si moj PS 1000 nastavil tak, ze to funguje velmi podobne ako xBox controller a celkom sa to da. Len nezvyk na to, ze kaude auto zataca tak rozdielne a pred kazdou hrou prpeinat nastavenia? To ee.
Tiez mi velmi vadi, ze ked buchnem do NPC tak jemu je prd, ale ja tam skackam po trati jak skakacia lopticka (doslova som tak vazne skakal a skoncil na kapote).
Tiez mi velmi vadi, ze ked buchnem do NPC tak jemu je prd, ale ja tam skackam po trati jak skakacia lopticka (doslova som tak vazne skakal a skoncil na kapote).
No AI je dost take no
, este natom mozno popracuju, ale je to aj zbytocne celkom.
Ovladanie ja nemenim na volante, samozrejme sa kazde auto ovlada inak.
Ovladanie ja nemenim na volante, samozrejme sa kazde auto ovlada inak.
OT premazany, tema je o Assetto Corsa, nie o tom kto chce/nechce volant. Na AC proste treba volant s FF 
Potreboval by som poradit z nastavenim volantu mam nijaky stari volant Trust na inych hrach vsetko pohode ide nastavit ale tu si neviem dat raddy stale to zataca do druhej strany a vytaca to hned naplno do strany
viete mi poradit ?
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 19:34)
vie mi niekto poradit ako si tam nastavit ovladanie bud na volant alebo gamepad logitech f310 nijako to neviem nastavit a ak sa uz podari tak je to take citlive na packach ze sa to neda hrat
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2014, 19:34)
vie mi niekto poradit ako si tam nastavit ovladanie bud na volant alebo gamepad logitech f310 nijako to neviem nastavit a ak sa uz podari tak je to take citlive na packach ze sa to neda hrat
Tak čo vravíte na poslednú nálož? Musím povedať že mne ta Ferrari formula veľmi nesedí. Vôbec to nebrzdi a nejak to zatiaľ neviem odhadnúť. Bud je strašne nedotacava alebo pretacava. Na iných autách mam lepší pocit FF ako v tom. Najazdil som zatiaľ iba nejakých 10 kol.
Pravdu povediac som dúfal ze MP by mohol byť už v 0.8. Tak len dúfam že budúci týždeň sa dočkáme.
Pravdu povediac som dúfal ze MP by mohol byť už v 0.8. Tak len dúfam že budúci týždeň sa dočkáme.
Mna nejak neberu tie stare formule. Treba zahriat gumy, a stare formule nemali taky pritlak ako teraz. Este stymi malymi kolieskami vpredu.
ja najviac jazdim s tym akoze F1 monopostom.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2014, 13:58)
Dnesny update nebude, posuva sa na buduci tyzden. A bude obsahovat MP. Posun je koli tomu, ze v taliansku maju zajtra sviatok a pol by asi problem s podporov serverov atd.
ja najviac jazdim s tym akoze F1 monopostom.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2014, 13:58)
Dnesny update nebude, posuva sa na buduci tyzden. A bude obsahovat MP. Posun je koli tomu, ze v taliansku maju zajtra sviatok a pol by asi problem s podporov serverov atd.
Tak musim povedat, ze som formulke niki laudu dost krivdil. Podarilo sa mi s nou dat gold v imole (skore tesne nad 10k, akurat som po poslednom checkpointe nedobrzdil a strhli sa mi). Co ma aktualne stve, ze tam je tolko lotusov a zda sa mi, ze su vsetky rovnake. Nejak sa im neviem dostat pod kozu.
Dalsia vec je, ze ako driftovat? Zobral som e30 drift verziu na drift okruh. Moj postup je, ze pred zatackou brzdim, pustim brzdu a plyn proste buchnem az na podlahu tak na pol sekundy, nech sa to urve. Potom sa snazim kontrovat ale vacsinou to konci hodinami. Dalsi sposob je, ze mam plyn povedzme na 20%. Dam volant jemne vlavo, pustim plyn. Nasledne volant doprava a zas podlaha.
Stale to ale vyzera velmi kostrbato a podari sa mi mozno tak 1/10 zataciek... Mal by som sa nejak pohrat s nastavenim auta alebo mam zly postup?
Dalsia vec je, ze ako driftovat? Zobral som e30 drift verziu na drift okruh. Moj postup je, ze pred zatackou brzdim, pustim brzdu a plyn proste buchnem az na podlahu tak na pol sekundy, nech sa to urve. Potom sa snazim kontrovat ale vacsinou to konci hodinami. Dalsi sposob je, ze mam plyn povedzme na 20%. Dam volant jemne vlavo, pustim plyn. Nasledne volant doprava a zas podlaha.
Stale to ale vyzera velmi kostrbato a podari sa mi mozno tak 1/10 zataciek... Mal by som sa nejak pohrat s nastavenim auta alebo mam zly postup?
-
Nadeo
Guru wannabe
Skus viac prenasat vahu pred driftom, tzn. chod pred zakrutou tesne najprv do opacnej strany, pusti plyn, ostro zatoc do zaktuty a pridaj plyn. Ak mas volant s FF, tak ho staci pustit a chytit v spravny moment. Kolesa sa ti automaticky natacaju do smeru jazdy.. a uz len vela treningu... Ak sa ti chce, tak odporucam pozriet Drift Bible, kde su vysvetlene vsetky zakladne typy iniciovania driftu 
//edit: aha, tak vlastne robis to co som popisal, som si nevsimol
ak sa ti nedari udrzat drift tak skus driftovat v kruhu a stale zvacsuj ten kruh.. a pocas driftu kludne uber plyn, nemozes mat stale podlahu
//edit: aha, tak vlastne robis to co som popisal, som si nevsimol
No trosku nas okabatili s MP. Dnes som trenoval drift. Povedal by som, ze na ucenie je lepsia 1M. Taka kratka ochutnavka ako to asi vyzera s e30.
[youtube]dRUcl2CFQ2o[/youtube]
[youtube]dRUcl2CFQ2o[/youtube]
-
Nadeo
Guru wannabe
Tak MP je vonku, spachame nieco?
Katastrofa ten MP zatial. Ten booking je katastrofalny a dufam, ze to coskoro odstrania. Aky maju zmysel dedicovane servery, ked sa treba nahlasit este predtym ako zasne nejaka cast. Ligy maju vacsinou hodinovu kvalifikaciu a ludia sa napoja ked budu mat cas a kym zacne race uz su nazbierany. Takto? Kazdy sa musi prihlasit par hodin predtym nez to zacne.
Tak isto najst volny server, ktory je akurat v bookine je katastrofa. Pre mna skalamnia, ak toto do finalnej verzie nezmenia, tak to moez byt aj koniec pre AC.
Tak isto najst volny server, ktory je akurat v bookine je katastrofa. Pre mna skalamnia, ak toto do finalnej verzie nezmenia, tak to moez byt aj koniec pre AC.
MP je zatial alpha, pripomienky pis na oficialne forum, vela veci sa este urcite zmeni. Ja mama zatial dobru skusenost, vadi mi hlavne odpojenie hned po tom ako pretek dokonci prvy pretekar. Mohlo by sa cakat aspon na 50% pretekarov, pripadne by sa mohlo hlasovat tak ako v LFS.
-
Shamway
Professional
Vies si vyfiltrovat servre kde aktualne prebieha booking...nieje to nic moc a chcelo by to nejak vylepsit. Ten bug s odpojenim po prvom pretekarovi je znamy a odstranuju ho. Mne sa nepacia hlavne zbytocne prisne penalizacie (aj ked to bolo asi aj predtym ale moc som SP nejazdil)
No dnes sa mi podarili konecne 2 zavody na redditovom serveri. Tam boli celkom normalny ludia.
Chcu spravit, ze ligy budu moct pridat userov, ktory budu automaticky booknuty. To je celkom dobre riesenie, ale nie pre public servery. Booking session by som nahradil treningom. Je to trochu blbe cakat 10 min len na zaciatok. A aj to, ze bookne sa 10 ludi, a jazdi len 5, potom zbytocne ich auta stoja v boxoch a len to zere hw. Maju co robit teda.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2014, 11:50)
Mohli by sme dat nejaky zavod, je nas tu vobec aspon 5?
Chcu spravit, ze ligy budu moct pridat userov, ktory budu automaticky booknuty. To je celkom dobre riesenie, ale nie pre public servery. Booking session by som nahradil treningom. Je to trochu blbe cakat 10 min len na zaciatok. A aj to, ze bookne sa 10 ludi, a jazdi len 5, potom zbytocne ich auta stoja v boxoch a len to zere hw. Maju co robit teda.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2014, 11:50)
Mohli by sme dat nejaky zavod, je nas tu vobec aspon 5?
-
Shamway
Professional
Popridavajme sa na steam...ShamwaySVK
Stotožnujem sa s názorom pascala. Toto je snáď ten najdebilnejší systém aký som kedy videl. Chcel som si s kamarátom zajazdiť, a to sme sa nanadávali...
To že to je v alpha verzii nič neznamená pretože Kunos ako som si už mohol všimnúť nepočúvajú ludí ale robia veci tak ako uznajú za vhodné.
Už od začiatku releasu ich ludia prosia na kolenách nech sa môžu nabindovať aj tlačidlá na axis (tak to funguje úplne všade), aby spravili dáky progression systém v MP (niečo na štýl iracing), aby zmenili penalizačný systém, aby pridali vlajky... Ale ich to nezaujíma a takéto témy veselo zamkýnajú.
Čiže som si istý že ten booking systém je takisto konečný.
Absolútne neviem pochopiť prečo sa človek nemôže pripojiť počas tréningu alebo hoci aj kvalifikácie.
To že to je v alpha verzii nič neznamená pretože Kunos ako som si už mohol všimnúť nepočúvajú ludí ale robia veci tak ako uznajú za vhodné.
Už od začiatku releasu ich ludia prosia na kolenách nech sa môžu nabindovať aj tlačidlá na axis (tak to funguje úplne všade), aby spravili dáky progression systém v MP (niečo na štýl iracing), aby zmenili penalizačný systém, aby pridali vlajky... Ale ich to nezaujíma a takéto témy veselo zamkýnajú.
Čiže som si istý že ten booking systém je takisto konečný.
Absolútne neviem pochopiť prečo sa človek nemôže pripojiť počas tréningu alebo hoci aj kvalifikácie.
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemoze sa pripojit pre to, lebo server najprv musi nacitat modely a textury aut, nezvlada to za behu ako napr. LFS. (kedze sa jedna o ovela detailnejsie modely). Zrejme by to prinasalo dost lagy a trhanie keby sa pocas race-u pripoji niekto. Podobne to fungovalo v nkpro pokial viem.. Podla mna jemne zmeny este nastanu, ale o moc to nezmenia. Pochybujem, ze bude nejaky server list na ktory sa bude dat volne pripojit. Zatial je podla mna toto najzavaznejsia chyba co sa Kunos dopustili. Co ma sere ale viac, ze nepocuvaju na ludi, zamykaju thready kde su dobre napady a podobne.. Taliani 
Ono da sa tam spravit na servery pre-booking a tie ucty, co tam budu zapisane sa mozu kedykolvek pripojit pocas hry bez cakania. Stacilo by to spravit ako v RF. Ked si natrati a niekto sa pripoji nacita len taku low krabicu a az ked sa vratis do boxov, tak nacita cely model auta. Vlajky urcite pribudnu, bez toho to nejde. Inac netcode je celkom vpohode. V sobotu som dal nejakych 12 zavodov, horsi su ti ludia, pokazde sa zrazili v T1 jak ozraty.
Ale tak ked sa to provna s pCars co maju o dost vacsie studio, maju tam oni uz MP vobec?
Na ten rating v iRacingu dost ludi aj nadava. Ako to ohodnotis, niektore tuky su naozaj len zavodny incident a neumyselne. Aj tak sa bude najvac jazdit v ligach a tam si to uz ludia odsleduju. Na dementov staci jednoducho DQ pri jazde v protismere a podobne. A uz viac krat som cital vyjadrenie od nich, ze poskytnu API a modery budu moct nejaky rating system spravit, sice neviem ako by to fungovalo.
Inac je tam teraz Chat v MP, niekto otom pisal na fore, ale ja som to nikde nevidel.
Ale tak ked sa to provna s pCars co maju o dost vacsie studio, maju tam oni uz MP vobec?
Na ten rating v iRacingu dost ludi aj nadava. Ako to ohodnotis, niektore tuky su naozaj len zavodny incident a neumyselne. Aj tak sa bude najvac jazdit v ligach a tam si to uz ludia odsleduju. Na dementov staci jednoducho DQ pri jazde v protismere a podobne. A uz viac krat som cital vyjadrenie od nich, ze poskytnu API a modery budu moct nejaky rating system spravit, sice neviem ako by to fungovalo.
Inac je tam teraz Chat v MP, niekto otom pisal na fore, ale ja som to nikde nevidel.