STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
funguje normalne.
Dobry den prajem potreboval by som sa opytat mam novy account , ale tradovat mi nejde to samozrejme chapem ako ochranu , ale moze mi niekto povedat kedy budem schopny tradovat ?
pokial viem musis mat nieco kupene,tusim hru a potom 30 dni cakat.
No ja som s práve ubytoval na itráku a vyzerá to, že to majú zablokovaný steam (nedá sa proste prihlásiť ani za svet). Nie je nejaký spôsob ako sa prihlásiť a obísť to? Nejaké multiplayerovky sa hrať nechystám keďže tu mám iba staručký notebook ale mám tam kopu hier ktoré by mi tu šli ale v offline móde si ich predpokladám nestiahnem.
Uz niekto skusal sharovanie hier? http://steamcommunity.com/groups/familysharing/
Ja som sa dnes pridal do skupiny tak dufam ze sa stanem beta testerom
Ja som sa dnes pridal do skupiny tak dufam ze sa stanem beta testerom
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa vam prihlasit na steam?
U mna ano. Podla http://steamstat.us/ je vsetko OK.
-
Sphinx
Addict
nedalo sa .. uz ide..
-
gortman123
Amateur
Chcel by som vas varovat pred falosnou steam webstrankou. Vyzera ako normalna len namiesto steam -> staem.
Nejaky chlapik mi poslal msg ze je priatel mi nemoze postal friend request na nejaky trade a dal mi tu stranku. Ja ko*ot som sa tam prihlasil a este uploadol nejaky subor ssn zo steam folderu. Zatial som zmenil heslo na steam/maile a poslal ticket na support co mam robit dalej. A to som si vzdy myslel ze som dostatocne chytry aby som neurobil taku sprostost.
Nejaky chlapik mi poslal msg ze je priatel mi nemoze postal friend request na nejaky trade a dal mi tu stranku. Ja ko*ot som sa tam prihlasil a este uploadol nejaky subor ssn zo steam folderu. Zatial som zmenil heslo na steam/maile a poslal ticket na support co mam robit dalej. A to som si vzdy myslel ze som dostatocne chytry aby som neurobil taku sprostost.
Ak si si zmenil heslo / mail / heslo na maily pokial mas rovnake ako na steame a mas zapnute Steam Guard tak bud v klude no to co si spravil je sila

-
gortman123
Amateur
Este mesiac si budem nadavat. Kazdopadne stranka vyzerala uplne presne ako steam community. Akurat nezobrazovala minule nicky pouzivatela a inventory ukazovalo 0 itemov.
Status friendov (ci je online, ako dlho bol offline) to tahalo zo steamu, takze boli stale up to date.
Ten steam guard je otravna vec, ale clovek to oceni az ked to potrebujde
Status friendov (ci je online, ako dlho bol offline) to tahalo zo steamu, takze boli stale up to date.
Ten steam guard je otravna vec, ale clovek to oceni az ked to potrebujde
Otravna vec? Co sa denne prihlasujes z ineho PC, ze musis stale zadavat novy kod ked pises ze to je otravna vec?
moze mi niekto povedat preco mi nefunguje family sharing? S kamaratom sme si vymenili ucty, mam beta update, mam autorizovany pocitac aj kamaratov mam v zozname ale jeho hry nevidim na svojom PC ale kamarat na svojom a aj mojom steame vidi vsetky hry ktore su sharnute fakt tomu nechapem ...
-
Wishmaster
Medium Professional
Da sa nejak vypnut to oznamovanie nejakej udalosti a pod, ze mi len vybehne vpravo dole steam oznamenie a nehodi sa to na listu a ani nevyskoci okno o udalosti..?
-
Wishmaster
Medium Professional
nene, to je ine .. Ja mam na mysli, ze ked si v nejakej grupe, napr cs-lamy a ta grupa ohlasi nejaku udalost na ten a ten cas alebo vtedy a vtedy .. a ti vybehne okno s tym, ze odstartovali danu udalost..
Tie notifikácie nie je možné nijako vypnúť. Jedine, že opustíš skupinu.
-
Wishmaster
Medium Professional
jaj, aha.. ok.
-
Thommas
Addict
Pridám vám sem jeden veľmi užitočný link. Ukáže, či Steam, TF2 Trading, Dota Trading a CS:GO Trading ide tak ako má a či im bežia všetky potrebné servery: http://steamgaug.es/
alebo http://steamstat.us/Thommas napísal:Pridám vám sem jeden veľmi užitočný link. Ukáže, či Steam, TF2 Trading, Dota Trading a CS:GO Trading ide tak ako má a či im bežia všetky potrebné servery: http://steamgaug.es/