nechapem ako niektore udery moze tak zahrat ako zahra
Snooker
-
gallardo570_4
Medium Expert
Re: Snooker
Sledujete niekto MS v Sheffielde??..
Hej, za posledný týždeň som dosť presedel pred Eurosportom.... celkom sa mi zapáčil tento šport.

-
gallardo570_4
Medium Expert
Heej? Aspon niekto
Skoda ze je to posledny turnaj sezony dalsi bude az v decembri.. Teda taky vacsi kde bude viac dobrych hracov..
Komu fandis?
Skoda ze je to posledny turnaj sezony dalsi bude az v decembri.. Teda taky vacsi kde bude viac dobrych hracov..
Komu fandis?
Ja som videl par zapasov cez vikend doma, pozeral som Higginsa s McLeodom a Dinga s neviem kym..
Bohuzial teraz to nemam ako pozerat a nemam ani velmi cas :-/
Vcera som pozeral dohravku Ding vs Bingham. Pekne to ten Ding obratil
Ale O Sullivan sa zatial moc neukazal na tomto turnaji. Dufam ze v dalsich kolach ukaze nejaku 147.
-
gallardo570_4
Medium Expert
Ja som sa len modlil aby to Ding vyhral...ale veril som ze to dokaze kvoli tomu aby Hendry nevypadol z TOP 16.. Nastastie sa tam udrzal..
O'Sullivan ma slabsiu formu lebo sa rozhodol ze sa bude venovat detom a moc netrenoval ani nechodil n nebodovne turnaje..
A o Ronnieho si nerob obavy on este len ukaze preco je povazovany za najtalentovanejsieho hraca.. Ale ver tomu ze keby nebola 147 ohodnotena nejakou financnou odmenou tak by ju nezahral ani keby mal poslednu ciernu pred kapsou..
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 20:55)
Ronnie COME ON!!... Higgins ma slabsi den musis to vyuzit..
O'Sullivan ma slabsiu formu lebo sa rozhodol ze sa bude venovat detom a moc netrenoval ani nechodil n nebodovne turnaje..
A o Ronnieho si nerob obavy on este len ukaze preco je povazovany za najtalentovanejsieho hraca.. Ale ver tomu ze keby nebola 147 ohodnotena nejakou financnou odmenou tak by ju nezahral ani keby mal poslednu ciernu pred kapsou..
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2011, 20:55)
Ronnie COME ON!!... Higgins ma slabsi den musis to vyuzit..
Teraz pozerám finále (lepší zážitok ako pozerať sa na slovenský domov dôchodcov v boji proti Nemcom).. zaujímavé sledovať dva úplne rozdielne štýly v podaní Higginsa a Trumpa.. v priebehu celého turnaja som práve týmto dvom držal palce.. a teraz sa neviem rozhodnúť, komu fandím viac.. ale asi sa skôr prikláňam Trumpovi...

No ja dufam, ze to John dotiahne do vitazneho konca. Aky je vlastne stav?
Myslím, že je 10:7 pre Trumpa..
Mohli by sa Ali Carter a Ronnie O'Sullivan stretnúť vo finále.. Bolo by to zaujímavé a už by mi bolo jedno kto vyhrá.
Aj to tak skončilo... Osobne by som bol rád keby Ali vyhral ale kľudne môže aj Ronnie.
Aj to tak skončilo... Osobne by som bol rád keby Ali vyhral ale kľudne môže aj Ronnie.
Ronnie O'Sullivan dnes ohlásil svoj návrat na svetovom šampionáte po tom, čo kvôli zdravotným problémom vynechal prakticky celú prebiehajúcu sezónu 
-
vladenko007
VIP
Jedným slovom. Perfektné. Krásna 147
Darmo, Ronnie je pan. Neskutocne.

Hipstoprockathonpred 5 dňami
that dude shit on that asian
Som videl naživo tú 147. Perfektné a ešte ku tomu na konci zápasu a aj turnaju. Ding robil celkom chyby ktoré Ronnie využil, i keď aj jemu sa niekedy podarilo to poskaziť.
tiez som to videl live a ronnie sa celkom zabaval. najma na konci robil grimasy, ze rowan atkinson by sa mohol ucit 
Sledujete majstrovstva sveta? Rad by som videl Aliho Cartera a Ronnieho vo finále.
Ja to sledujem. O´Sullivan som nečakal že tak zničí Murphyho v tom štvrťfinále po prvých 3 frameoch to tak nevyzeralo ale som rád že Ronnie postúpil. Vo finále by mohol byť on s Markom Selbym.
Jop, škoda, že som nevidel ani jeden frame s Murphym. Ale vraj mu tie prvé ani tak veľmi dobre nešli. Že to bolo ako s Perrym. No nevidel som to.