Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Nic ine nam nezostava len dufat, ze Kiska namotava ludi naozaj s dobrym umyslom a to je momentalne tazko dokazatelne.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 9:26)
fico na internete prehrava na plnu ciaru
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/vol ... ska-608373
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 9:26)
fico na internete prehrava na plnu ciaru
http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/vol ... ska-608373
Tu je pekne vidno kto ma akú podporu v akej skupine obyvateľstva. Ešte aj Helenka predbehla Robka
A pokiaľ bude mať Smer takú podporu akú má doteraz, tak najbližších 5 rokov môžme len snívať o voľbách cez internet.
Chlapci, vidim, že tu na fore sú dve skupiny ludi. Inteligentni intelektuali a ko*ot čo volili kisku.
Viete vobec niečo o tom že je scientolog? Scientologia mu napisala knihu a robi mu reklamu. Scientologovia je sekta, ktora je zakazana dokonca aj v nemecku.
Ale na slovensku sa im dari. Aj ked nemecky system bez genderu tiež neuznavam. Radšej by som volil prochadzku ako sisku, ale vyhra FICO. Lebo sme na Slovensku. Kiska moze ist davat uvery s nerealnym urokom, ktory je pre neplatičov šokom.
Pre chlapika je 5000€ ako pre teba 5centov.
Ale aby mal tento prispevok aj zmysel, najviac tento štat dosrali tí, ktori nikdy nevolili ako napr ja. Načo by som mal niekde chodiť, nech sa voli internetom do pi*i.
Vtedy by mala demokracia šancu. Ved ako platon hovori. Odmenou za neučasti na politike Vam bude to, že Vam budu vladnuť najvačši blbci z Vas samých.
K -
Ešte by ma zaujimalo či voliči kiska su z vychodu Slovenska, lebo ak by ano, tak by ho asi určite nevolili, alebo su Kotlebovci a volia extremistov
ale všetci sme ludia a chlieb lacnejší nebude...
Viete vobec niečo o tom že je scientolog? Scientologia mu napisala knihu a robi mu reklamu. Scientologovia je sekta, ktora je zakazana dokonca aj v nemecku.
Ale na slovensku sa im dari. Aj ked nemecky system bez genderu tiež neuznavam. Radšej by som volil prochadzku ako sisku, ale vyhra FICO. Lebo sme na Slovensku. Kiska moze ist davat uvery s nerealnym urokom, ktory je pre neplatičov šokom.
Pre chlapika je 5000€ ako pre teba 5centov.
Ale aby mal tento prispevok aj zmysel, najviac tento štat dosrali tí, ktori nikdy nevolili ako napr ja. Načo by som mal niekde chodiť, nech sa voli internetom do pi*i.
Vtedy by mala demokracia šancu. Ved ako platon hovori. Odmenou za neučasti na politike Vam bude to, že Vam budu vladnuť najvačši blbci z Vas samých.
K -
Ešte by ma zaujimalo či voliči kiska su z vychodu Slovenska, lebo ak by ano, tak by ho asi určite nevolili, alebo su Kotlebovci a volia extremistov
ale všetci sme ludia a chlieb lacnejší nebude...
minimalne jeden volic Kisku je aj z Trencina...
neviem ci to tu uz bolo, pekny popis Knazka, Carnogurskeho, Budaja a spol: http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
neviem ci to tu uz bolo, pekny popis Knazka, Carnogurskeho, Budaja a spol: http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
Len neviem, či by to skôr nemalo ísť do inej témy. Je to prístup zúfalých pravičiarov, ktorý sme videli aj na tomto fóre. Za to, že pravica je v sračkách môžu všetci ostatní - hlavne Fico (kto iný), trójske kone, manipulácie, dvorní politológovia, spriaznené TV. Je to tak trápne, až to v riti štípe. 
wow, aky nepriestrelny argument 
este dodam, Knazkove prepojenie s J&T je vseobecne zname, len mi unika, co by chcel hypoteticky dosiahnut, do 2. kola sa asi nedostane, takze to v podstate vypali len proti nemu...
este dodam, Knazkove prepojenie s J&T je vseobecne zname, len mi unika, co by chcel hypoteticky dosiahnut, do 2. kola sa asi nedostane, takze to v podstate vypali len proti nemu...
Ako v tom článku sú niektoré úvahy zaujímavé, ale inak ako celok je to len "zlepenec" a patrí to do inej témy. Zaujímavé je napr. aj to, že sa tam strašne útočí na TA3. To, že SME, je otvorene antificovský, nie je problém? Mimo toho, TA3 sledujem v podstate ako jedinú TV nepríde mi, že by nejak favorizovala kohosi. Akurát pravičiarom ako ty príde, že pokiaľ sa 3/4 času neútočí na Fica, tak je to proficovské. 
-
vladenko007
VIP
No jednou vetou by som povedal že niektorý kandidáti sú cielene nasadený do volieb aby robili špinavú robotu pre Fica. Ten si zatiaľ môže robiť pozitívnu kampaň.
Zaujimavo je tam napísané že napríklad Kňažko začal útokmi na Fica, ktorý ho odrazu už nezaujíma. A teraz útoči len na Kisku.
Kedže Fico má najväčšie možnosťi ako manipulovať z verejnou mienkou. Tak práve jemu neverím.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 12:24)
Zaujimavo je tam napísané že napríklad Kňažko začal útokmi na Fica, ktorý ho odrazu už nezaujíma. A teraz útoči len na Kisku.
Kedže Fico má najväčšie možnosťi ako manipulovať z verejnou mienkou. Tak práve jemu neverím.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2014, 12:24)
ale pokiaľ útočí na Kisku tak práve Kiskovy odoberá hlasy. Naviaže na seba voličov a po prvom kole, ak nepostúpi ohlási podporu Fica a tým sa voliči presunú z Kisku na Fica. Tak isto ako to spravila Martinákova v prospech Gašparoviča. Či sa zle hovorím?Akurát pravičiarom ako ty príde, že pokiaľ sa 3/4 času neútočí na Fica, tak je to proficovské.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cela ta analyza mi pripomina film Cislo 23, ale niektore uvahy si myslim stoja za zamyslenie. Obzvlast ma zaujala ta s Chmelarom a jeho vyjadrenim. Kazdopadne kedze na Slovensku nezijem, tak iba "okopirujem hlas" mojho otca a vlastne aj mamy. On bol/je nas zivitel a ma najvacsi prehlad. A rozhodne to bude hlas pravici. Druheho kola sa nezucastnim, tam si myslim a verim, ze to vrece zemiakov vyhra a Fico utrie a zdekuje sa a zamava nam do kamery ako svojho casu Vladko.
Ja si práve myslím, že voľby začnú ešte len po druhom kole, tak hovoriť o tom či niekto niečo niekomu natrie dopredu je dosť nezodpovedné a neísť voliť ecetera.
V posledných dňoch sa boj o postup do druhého kola tak vyostruje, že už sa nehladí len na vlastnú kampaň ale očierňuje sa aj kondidát, ktorý ich obral o najväčšie percento hlasov. Ani prieskumom sa nedá veriť preto ich už týždeň nesledujem, nakoľko až príliš kolíšu.Neviem, ja som si od všetkých kandidátov predstavoval trochu aktívnejší prístup a to hlavne v týchto posledných dňoch kampane, no nič sa nedeje, takže neviem či sa už procházka zmieril s tým, že bude niekde na 3 alebo 4 mieste, alebo to bol len jeho ciel zviditeľnit seba a svoju osobu 2,5 roka pred ďalšími voľbami do parlamentu, ale min. tak mi to príde.
V posledných dňoch sa boj o postup do druhého kola tak vyostruje, že už sa nehladí len na vlastnú kampaň ale očierňuje sa aj kondidát, ktorý ich obral o najväčšie percento hlasov. Ani prieskumom sa nedá veriť preto ich už týždeň nesledujem, nakoľko až príliš kolíšu.Neviem, ja som si od všetkých kandidátov predstavoval trochu aktívnejší prístup a to hlavne v týchto posledných dňoch kampane, no nič sa nedeje, takže neviem či sa už procházka zmieril s tým, že bude niekde na 3 alebo 4 mieste, alebo to bol len jeho ciel zviditeľnit seba a svoju osobu 2,5 roka pred ďalšími voľbami do parlamentu, ale min. tak mi to príde.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ono ked nemas nekonecny-fico rozpocet tak sa tazko robi "viac" pokial si obyc. smrtelnik
-
vladenko007
VIP
No čakal som som čo Fico vytiahne na Kisku. A zvýraznené vety, ktoré sa bežným ovečkám automaticky vypália na sietnicu.
http://www.topky.sk/cl/1000735/1383039/ ... gn=mar2014
http://www.topky.sk/cl/1000735/1383039/ ... gn=mar2014
Videli ste tú debatu na TA3? (tam kde bol Behýl, Jurišta atď.), Tam to Behýl nádherne opísal, ak ste to nevideli, dajte si tuto: http://www.ta3.com/clanok/1036352/predv ... datov.html v druhom videu 48:04 minútu.
No teraz v sobotu 15. marca 2014 od 7. 00 hod. do 22.00 hod. sú prezidentské voľby, tak prosím Vás tu všetkým prítomným, buďte konečne už ako dospelí ľudia, a nie ako ešte nejaký puberťáci!!
Už konečne si to dajte do tých vašich často krát nevzdelaných hláv, ako sami vidíte, že Fico a Kiska nie sú čistý a svätý, lebo už iste mnohí viete že do poštových schránok prišli určite mnohým z nás také červené letáky formátu A5, kde je odhalenie a čistá pravda o A. Kiskovi, takže zobuďte sa už konečne a prestaňte už ma tu konečne zahovárať, keď viete, že Vám chcem len dobre!!!
Tak dúfam, že sa už polepšíte, a nebudete tu vyvádzať ako malé deti!!!???
Už konečne si to dajte do tých vašich často krát nevzdelaných hláv, ako sami vidíte, že Fico a Kiska nie sú čistý a svätý, lebo už iste mnohí viete že do poštových schránok prišli určite mnohým z nás také červené letáky formátu A5, kde je odhalenie a čistá pravda o A. Kiskovi, takže zobuďte sa už konečne a prestaňte už ma tu konečne zahovárať, keď viete, že Vám chcem len dobre!!!
Tak dúfam, že sa už polepšíte, a nebudete tu vyvádzať ako malé deti!!!???
X-Faktor: A ty by si koho volil a prečo?
-
vladenko007
VIP
X-Faktor tu http://www.hojko.com/post2063297.html#p2063297 si povedal že tvoj hlas má Kiska.
Zmenil si názor a to len na základe nejakých letákov. Asi patríš medzi ľudí, ktorý sú ľahko ovplyvniteľný.
Sa úplne dalo čakať, že Fico dá vytlačiť takéto niečo a hodí to každému do schránky. (čakal som to v druhom kole) To ale neznamená že je Fico ten správny. Jeho vláda keď okráda o miliardy je v poriadku. Keby niekto vytlačil všetko zlé čo urobil on, tak by museli hádzať do schránky knihu. Každopádne už len fakt že to spravil, hovorí o tom, že sa bojí pretože to Kiska asi robí dobre.
My sa máme podľa teba zobudiť a ty meníš rozhodnutia na základe letáka.
Na ten truc budem voliť buď Radoslava Prochazku alebo Andreja Kisku.
Zmenil si názor a to len na základe nejakých letákov. Asi patríš medzi ľudí, ktorý sú ľahko ovplyvniteľný.
Sa úplne dalo čakať, že Fico dá vytlačiť takéto niečo a hodí to každému do schránky. (čakal som to v druhom kole) To ale neznamená že je Fico ten správny. Jeho vláda keď okráda o miliardy je v poriadku. Keby niekto vytlačil všetko zlé čo urobil on, tak by museli hádzať do schránky knihu. Každopádne už len fakt že to spravil, hovorí o tom, že sa bojí pretože to Kiska asi robí dobre.
My sa máme podľa teba zobudiť a ty meníš rozhodnutia na základe letáka.
Na ten truc budem voliť buď Radoslava Prochazku alebo Andreja Kisku.
Ja som jednoznačne iba za Milan Kňažko alebo Radoslav Procházka!!!
Jedine oni dvaja nie sú žiadny podvodníci ako mnohí ostatní kandidáti na Prezidenta SR!
Jedine oni dvaja nie sú žiadny podvodníci ako mnohí ostatní kandidáti na Prezidenta SR!
zaujimave, predtym si tvrdil nieco ine, tu uz fakt nikto nic negarantuje
ale tak to vieš, že garantuje, keď hovorím, že čistý sú jedine Procházka s Kňažkom, tak je to čistá pravda na bielom!!!beardie napísal:zaujimave, predtym si tvrdil nieco ine, tu uz fakt nikto nic negarantuje
preco si teda predtym pisal nieco ine?