Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Soviet »

LuksKE: Mal som mbank nachvilu ako primarny ucet, ale zrusil som to a prehodil sa naspat do Zuna.
Sice vsetko bezalo v pohode, teda vyplata na cas, trvale prikazy atd. No v porovnani so Zunom maju velku nevyhodu co sa tyka bankomatov a sms (aspon premna).

V Zune ti staci zaplatit 100eur mesacne kartou po novom a mas vsetko zdarma. Neobmedzene vybery z bankomatu TB 50eur+; kreditku; sms a poistenie kariet proti odsudzeniu,zneuzitiu pri ucte plus.
Kdez to pri mbanku musis platit za sms + zaplatit kartou dost velke sumy, aby si mal maximalne 4 vybery z bankomatu zdarma (vyhoda, ze hociktoreho).

Zatial teda mam sporenie, teda viac penazi v mbanku a v Zune si vyberam peniaze a "rozhajdakavam" vyplatu :) Oba zdarma a bezproblemov najmensich.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Nebude to terminalom. Kedysi to mbank menil akoby v zavislosti na priemernych zostatkoch, zaciatkom mesiaca overovalo transakciu offline (teda ziadna rezervacia na ucte), ku koncu mesiaca online (kedze som teoreticky mohol ist do minusu). Uz si nepamatam kedy by mi to neoverovalo online. Taktiez priklad, 2 ludia platia na tom istom terminali za sebou, 2 rozne predajne (lidl, billa). Karta od SLSP transakciu neoveruje, mbank transakciu overuje. Ale ako vravim, ja som len rad. Tych 5s co tam cakam kym na displeji napise SCHVALENE ma nezabije a zasa aspon mam obrazz o realnom zostatku na ucte, nie ze o 3 dni zrazu odide 60e co som platil dni predtym a casto si to uz ani nepamatam.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa je to terminálom, pár strán dozadu to tu myslím aj niekto potvrdil. Ale hádať sa nebudem. Pred rokom boli všetky platby offline, ale niekedy v lete ich akoby postupne nahodili na online (všimol som si to hlavne v Lidli) no ešte v jednom obchode som stále mal offline, v ňom asi až o 1-2 mesiace neskôr mi začalo ukazovať online.

:)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No zistil som si to, ked uz robim vo firme ktora sa zaobera POS terminalmi, bankomatmi... takze je to o nastaveni banky, nie o POS terminali.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Soviet: ja vidím skôr výhodu v tom vyberaní hotovosti z ktoréhokoľvek bankomatu a keďže aj tak väčšinu vecí platím kartou, hotovosť vyberám raz dva krát za mesiac pre potreby kde sa karta nedá použiť, tak mi to nevadí, že je výber zadarmo limitovaný na objem platieb. Tie sms sú trošku škoda, ale aj v prípade zriadenia ma to bude stáť menej ako teraz.

Čiže som viac priklonený mBank.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Skúšal som nový i-banking a nejde sa mi prihlásiť, do starého ide. Je to možné?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Neviem ci je to uz oficialne pre vsetky ten novy IB. Ja som sa prihlasoval do prvej vlny kedysi dakym sposobom.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No co viem, mail (sms) chodil postupne klientom o info, kedy bude pre nich novy IB k dispozicii. V mojom okoli asi 3 ludia, poslednemu bol novy IB spristupneny len asi pred tyzdnom.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak, pockajte si na SMS od mBanku.
Dovtedy vam to moze, ale nemusi fungovat. Uzivatelia su transferovany postupne automaticky, len ojedinele pripady sa robia rucne.
Do vcera bolo prenesenych okolo 43000 uzivatelov.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

hmm... celkom ma prekvapili... v nedeľu večer som si dal žiadosť o novú kartu a v piatok som ju mal doma... rátal som, že to bude dlhšie trvať :D
brm
Darca
Darca

matoa.. a ešte, ak pozrieš na obálku, tá karta Ti prišla z Poľska. Áno, v tomto sú naozaj ultrarýchly.

:)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Zdravím páni
Ak by som chcel nastaviť blízkej osobe "právomoc" na výber penazí keby sa mi niečo stalo, podporuje niečo také mbank? ak hej, kde a ako sa to dá nastaviť?
brm
Darca
Darca

Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Vyzerá že to je to čo hladám, ďakujem. k+
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Všimli ste si, že na eMax plus klesol úrok z 2% na 1,75%? A prečo nezaslali aspoň email, že znižujú úrok? Nejak sa mi prestáva páčiť tá ich komunikácia s klientmi...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

a nemas to jedno? ajtak by tam trebalo susit 6 cifernu ciastku aby si clovek vsimol ze mu to zaraba
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Veď jasné, že to štvrť percenta ma nespasí, ide o spôsob podania, že ani email, ani na FB, proste ticho o tom.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

aha :)
Prílohy
CAM00341.jpg
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Túto mám aj ja a zo všetkých predchádzajúcich z iných bánk sa mi páči najviac. Jednoduchý a pekný motív, názov banky a aj na dotyk sa líši od iných. Nie je taká hladká. Asi by ju tromfla len Image karta od ČSOB s vlastným motívom :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

inac velmi nechapem ked niekto velmi riesi ci je zadarmo tolko alebo hentolko vyberov z atm,alebo za aky poplatok.. ved clovek si nastavi trvale prikazy,pri plateni pouziva skoro stale POS a na ostatne musi stacit ked si vyberie z ATM peniaze raz do mesiaca. Namiesto toho ale poznam kopec znamych ktori su schopni vyberat z ATM nie ze kazdy den, ale aj niekolkokrat do dna, co ich stoji v konecnom dosledku nemale peniaze na poplatkoch. :roll: A tiez velmi nechapem preco ludia drzia peniaze na sporiacich a ci terminovaych uctoch kde maju cca 1-1,5perc p.a. co je pri tych vkladoch co byvaju bezne skoro nic, pritom existuje kopec moznosti ako zhodnotit svoje peniaze mnohonasobne viacej.
Napísať odpoveď