(na tomto fore je to extra nepopularny renault megane
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
co ja viem, presiel som z benzinu na diesel, auto ostalo rovnakej francuzskej znacky a som spokojnejsi o 200% 
)
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
2plusminus: takisto sa vsade osduzduje 3valcovy HTP motor a nam doma slape uz 11ty rok - 250t km bez problemov
-
audiotrack
VIP
tie odsudzovania a predsudky voči motorom netreba brať v našich končinách vážne. Bodaj by niekto nenadával že sa tie motory kazia po 100 000km keď 80% tých áut v skutočnosti má dvakrát toľko kilometrov a vystriedali 4 majiteľov.
Verím tomu, že každý motor, bez ohľadu na to či je to benzín alebo diesel, bez ohľadu na výrobcu alebo písmenka ktoré má, musí zvládnuť 250t kilometrov akokoľvek, pokiaľ je o to auto starané tak ako má byť (servisné kontroly, pravidelná údržba, ohľaduplné zaobchádzanie..)
Verím tomu, že každý motor, bez ohľadu na to či je to benzín alebo diesel, bez ohľadu na výrobcu alebo písmenka ktoré má, musí zvládnuť 250t kilometrov akokoľvek, pokiaľ je o to auto starané tak ako má byť (servisné kontroly, pravidelná údržba, ohľaduplné zaobchádzanie..)
Tak ked uz sa silou mocou odporuca, tak mi neda nespomenut Citroen Saxo 1.5 (tusim) hladky diesel. Je to male auto (aj ked vacsie a pohodlnejsie ako 206 i ked sa to mozno nezda). Ten motor mal kedysi spoluziak a nevedel si to vynachvalit. Spotreba bez akehokolvek namahania do 5 litrov, ziadne problemy technickeho charakteru a da sa tam zohnat vskutku dobra vybava.
A viem ti povedat aj to, ze to je bezpecnejsie auto, ako mozno vyzera. Poznam ludi, ktori v tomto aute mali nehodu (z toho 1x spoluziak celna zrazka a druhy pripad totalka s dodavkou) a posadke sa nikdy nic nestalo, okrem nejakych odrenin a skrabancov.
A viem ti povedat aj to, ze to je bezpecnejsie auto, ako mozno vyzera. Poznam ludi, ktori v tomto aute mali nehodu (z toho 1x spoluziak celna zrazka a druhy pripad totalka s dodavkou) a posadke sa nikdy nic nestalo, okrem nejakych odrenin a skrabancov.
To máš ešte slabý odhad, ja verím v pohodlných pol melóna.audiotrack napísal:tie odsudzovania a predsudky voči motorom netreba brať v našich končinách vážne. Bodaj by niekto nenadával že sa tie motory kazia po 100 000km keď 80% tých áut v skutočnosti má dvakrát toľko kilometrov a vystriedali 4 majiteľov.
tak o rok potvrdim, teraz mam 258tisic 
-
guess.whoo
Redeemer
rychla otazka, kupa noveho auta 301 1.2 vs 207 sw 1.4?
Kde a kto+co bude v nom vozene?
-
guess.whoo
Redeemer
okres stara lubovna, raz-dva krat za mesiac cesta do trencina, 3 ludia (jedno dieta 3 mesacne)
A co hovoríte na peugeot 407 alebo 607? 
ha zajtra mam cely den volny a skusim ist do aaacka ako tam nacenia auto
:D:D:D
ja si myslim skor ze tak do 1500
predsa musia natom zarobir min 100%
ale aj tak nemam zajtra co na praci tak nebudem sa aspon nudit doma 
ja si myslim skor ze tak do 1500
-
guess.whoo
Redeemer
ani nechod, okolo 1800-2000
-
Runes
Addict
a hlavne mas sice peniaze ale vlastnikom si stale ty az kym sa to nepreda oni su len sprostredkovatel
-
RATZINGER666
Darca
pepan: oktavia kombi 2009 za 7500e na znackach nechces?
thomas: audi a2 tdi za 3500e je uz asi vela, co?
coldrain: ibizu 2004 tusim za 2600e nechces? neprihlasena 2100e
runes: bud rad, ze sme ten cierny xtrail nestihli, spojka za 700 a cerpadlo za 500e sli na vymenu hned...
shamway: crv 2009 za 9000e si prepasol
//
thomas: audi a6 kombi 2000 2,5tdi za 1350e, taha nepatrne slabsie, asi vaha vzduchu
thomas: audi a2 tdi za 3500e je uz asi vela, co?
coldrain: ibizu 2004 tusim za 2600e nechces? neprihlasena 2100e
runes: bud rad, ze sme ten cierny xtrail nestihli, spojka za 700 a cerpadlo za 500e sli na vymenu hned...
shamway: crv 2009 za 9000e si prepasol
//
thomas: audi a6 kombi 2000 2,5tdi za 1350e, taha nepatrne slabsie, asi vaha vzduchu
Ja osobne Peugeot-y vôbec nemusím (v bývalej práci som sa na nich najazdil viac ako dosť 307 1.4, 307 SW 1.6, Partner 1.9D, Partner 1.6HDI) ale ak by som si mal vybrať jeden z týchto dvoch, tak sa rozhodnem pre Peugeot 301.guess.whoo napísal:rychla otazka, kupa noveho auta 301 1.2 vs 207 sw 1.4?
Rasťo Chvála robil test toho Peugeot 301 (video) na autokrosovej dráhe a ten dopadol podľa neho celkom dobre. Vybral by som si ho kvôli otestovanej výdrži na tej dráhe a hlavne kvôli karosérií. Sedan mi vyhovuje viac, ako hatchback.
-
Runes
Addict
hh ja som spokojny aktualneRATZINGER666 napísal:
-
Thommas
Addict
Ratzi: limit mám do 2k, veľmi veľmi max 2.5K. A ako som písal, chcem malé, kombi ani náhodou.
Našiel som aj niečo takéto: http://auto.bazos.sk/inzerat/34329388/P ... HDi-XT.php alebo túto Aflu, aj keď z nej mám zmiešané pocity http://auto.bazos.sk/inzerat/33653236/A ... d-77kw.php
Našiel som aj niečo takéto: http://auto.bazos.sk/inzerat/34329388/P ... HDi-XT.php alebo túto Aflu, aj keď z nej mám zmiešané pocity http://auto.bazos.sk/inzerat/33653236/A ... d-77kw.php
-
guess.whoo
Redeemer
ten test som videl tiez, realne to vsak moze byt ine
-
RATZINGER666
Darca
co sa tyka toho testu na autokrosovej drahe - verim, ze by to vydrzalo nejedno nove auto, 301 nema byt cim vynimocna...