no predsa ťa chcem niečo nové naučiť, nemyslíš?RATZINGER666 napísal:...a co maju tie Tvoje kvazidohady spolocne s temou??
Ake je vaše auto snov??
Re: Ake je vaše auto snov??
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...hehe, no pocuvam Ta, prosim, pokracuj 
dobre, ale až nabudúce, lebo zachvíľu už idem spať, ale pozri si zatiaľ moje ďalšie nové založené diskusie, a pridaj k nim ďalší komentár, lebo chcem vedieť, že aký je tvoj názor na danú témuRATZINGER666 napísal:...hehe, no pocuvam Ta, prosim, pokracuj
-
RATZINGER666
Darca
no, tie "novozalozene" diskusie som si pozrel, ale nie je mi jasne, ci chces pocut moj nazor na parazity, facebok, stredne skoly alebo staru fiatku... skus to blizsie definovat, dakujem 
...viac by ma totizto zaujimala tato diskusia
...viac by ma totizto zaujimala tato diskusia
dobre, tak potom nabudúce lebo teraz jednak nemám čas a jednak už aj tak práve seriem na záchode, takže dobrú noc a choď skoro spať

-
RATZINGER666
Darca
...ako nehnevaj sa na mna, mam feliciu 1,3l MPI a zaujimalo by ma a zaroven som Ta chcel slusne poprosit, aby si mi vysvetlil, ze ako to funguje s tym slabym a lahkym autom, no a Ty takto?? no dakujem, spytam sa radsej niekoho ineho, kto tomu rozumie a iba tu nemachruje...
-
tacosi
Moderátor
Odteraz mas cas sediet a srat 2 dni,takze popremyslaj co chces napisat,a aby si nezabudol,tak si to zatial zapis na kotuc hajzlaka 
Ospravedlňujem sa za OT, ale toto mi fakt nedalo.
Škoda Fabia 1.9TDI 96kW - váha prázdneho auta 1220kg.
VW Golf IV (IV generácia kvôli tomu, že vo vyšších generáciach nie je 96kW naftový motor s obsahom 1.9) - váha prázdneho auta 1201kg.
Ak budeš nabudúce niečo písať, tak sa snaž byť aspoň pri vedomí, aby si nevyprodukoval ďalšiu chu**** podobnú tejto.
Ty si na práškoch alebo čo? Píšeš, že sa nemá brať ľahké auto s ťažkým motorom (Škoda Fabia 1.9TDI 96kW), ale že sa majú brať "primerané" ako napríklad Golf 1.9TDI s 96kW? Daj si facku a choď do kúta šúchať nožičkami.X-Faktor napísal:Prestaňte tu rozmýšľať o zbytočne silných motoroch, pravda je bohužiaľ iná!!!
Vždy si vyber čo najľahšie auto s čo najsilnejším motorom, no nikdy to nepreháňaj, ako napr. Škoda Fabia s motorom 1.9 TDi 96kW, pretože na ľahké auto tak ťažký motor poriadne ničí auto(t.j. príliš ťažká váha na tlmiče, čím sa skôr vybijú, oveľa vyššia záťaž na posilňovač riadenia, veľmi skoro zodrieš pneumatiky)!!!
Čiže ber len to primerané, napr.: Fabia s motorom 1.4 16v 74kW alebo Golf s motorom 1.9 TDi 96kW alebo VW Passat 2.5 TDi V6 a pod.
Na porovnanie, úplne iné motory s tým istým výkonom v skutočnosti:
VW Golf IV (IV generácia kvôli tomu, že vo vyšších generáciach nie je 96kW naftový motor s obsahom 1.9) - váha prázdneho auta 1201kg.
Ak budeš nabudúce niečo písať, tak sa snaž byť aspoň pri vedomí, aby si nevyprodukoval ďalšiu chu**** podobnú tejto.
-
guess.whoo
Redeemer
si mal zly den noobz?
kazdemu bolo jasne trollovanie
áno, vy všetci ste jednoducho najlepší, no v skutočnosti ani jeden 
-
Thommas
Addict
Môžete ma hocikedy vysmiať a vymínuskovať, ale mne sa pekelne páči Mini. Iné by mi ani netrebalo 
-
Fabo
Hardcore addict
Taky dostupnejsi sen nad ktorym zacinam v horizonte 1-2 rokov realne uvazovat, Saab 9-3 ca 2008
auto snov Mercedes triedy G
a niečo reálnejšie asi nejake SUV od Volva maybe
a niečo reálnejšie asi nejake SUV od Volva maybe
Mne by sa páčilo také, čo ide na vzduch.
Ja som na Bentley Continental, len odkedy ho má Rytmus, už z neho nie som tak paf. Ak niečo reálnejšie, tak BMW X5 
Ale veď on mal pravdu, lebo som sa nad tým zamýšľal, a je to tak.Noobsz DJ napísal:Ospravedlňujem sa za OT, ale toto mi fakt nedalo.
Ty si na práškoch alebo čo? Píšeš, že sa nemá brať ľahké auto s ťažkým motorom (Škoda Fabia 1.9TDI 96kW), ale že sa majú brať "primerané" ako napríklad Golf 1.9TDI s 96kW? Daj si facku a choď do kúta šúchať nožičkami.
Na tvojom mieste by som si to dobre rozmyslel, znamy ma toto auto a ten chodi do servisu tak pravidelne jak ja do potravin. Uz mu v nom menili aj motor, lebo mu mizla voda a nevedeli to nijak inak opravit... teraz ma sice novy motor, ale servis rovnako castoFabo napísal:Taky dostupnejsi sen nad ktorym zacinam v horizonte 1-2 rokov realne uvazovat, Saab 9-3 ca 2008
-
Fabo
Hardcore addict
A aky ma motor?
Toto je on,mojho srdca sampion.
Dufam, ze sa mi podari si na tom aspon zasoferovat cez nejaky priesmyk.
//foto patrí do prílohy
Dufam, ze sa mi podari si na tom aspon zasoferovat cez nejaky priesmyk.
//foto patrí do prílohy
Lexus LFA