Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Elemír
Zablokovaný
Zablokovaný

Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Príspevok od používateľa Elemír »

Aké sú podľa Vás názory na túto obchodnú sieť na SR?
Ja osobne som s týmto nakupovaním veľmi spokojný, veľmi výhodné nákupy, niekedy je to radosť na nezaplatenie! :)
Scorpion90
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Kaufland v.o.s. - nemecký bojovník

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

No ja by som to s tym chvalenim velmi neprahanal..nijako nevycnieva nad druhymi retazcami ani kvalitou, ani cenou, ani pristupom..akurat poctom ciganov v jeho okoli v case davok..teda aspon u nas :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mäa majú predražené a nekvalitné produkty...skoro ako TECSO, ktoré je na tom podľa mňa ešte o kúsok horšie...ja nakupujem výhradne v LIDLi, pretože má určite kvalitnejšie potraviny, ako spomenuté dva reťazce...
Elemír
Zablokovaný
Zablokovaný

Scorpion90 napísal:No ja by som to s tym chvalenim velmi neprahanal..nijako nevycnieva nad druhymi retazcami ani kvalitou, ani cenou, ani pristupom..akurat poctom ciganov v jeho okoli v case davok..teda aspon u nas :D
tak to ti nezazlievam, že nevýhodou nakupovaním u nich je práve niekedy veľký počet našich rómskych spoluobčanov, lebo mi sme na to už aj doplatili nakupovaním práve u nich, pretože sem tam sa stane, že nejaké drobné vreckové krádeže, ale inač som celkom spokojný so spoľahlivosťou, kvalitou a cenou ich výrobkov :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Ok ako vacsina supermarketov na SK, len to zazeranie ludi pri vacsich nakupoch za 50-100e ach ta slovac
inak najslabsie mame tesco
Elemír
Zablokovaný
Zablokovaný

Trussardi napísal:Ok ako vacsina supermarketov na SK, len to zazeranie ludi pri vacsich nakupoch za 50-100e ach ta slovac
inak najslabsie mame tesco
tak vieš, TESCO bolo niekedy dosť veľký súper, najmä pred 10 rokmi, lebo teraz síce rozširuje svoje pobočky na Slovensku, no aj napriek tomu sa mu nejako nedarí :?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kaufland v ke, stale cigani a stare babky, ci galeria, este horsie na moldavskej, tam sa kupit ovocie ani neda, teraz som tusim zacul ze maju zemiaky po 20 centov tak si viem predstavit jak sa za tym ludia idu potrhat, otazne je akej kvality, rozrezes a cele cierne :(

ale pomazanky maju fajn :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kaufland a lidl... jeden majitel, podobne praktiky...
.
nenechal by som u nich ani cent
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

lumir.. a rovnaké praktiky ako Billa, Tesco, Metro, Carrefour.. ani tu nenakupuješ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

lumir - A kde by si ten cent nechal? Lidl, Kaufland, Tesco, Carrefour, ktora zahranicna siet ti sedi? Alebo uprednostnujes Korunu, Jednotu (ich supermarket Terno) a kopu malých lokalnych obchodikov?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

"prevadzkovy" nakup = ovocie, zelenina, mliecne vyrobky... billa (konkretna prevadzka, paci sa mi kulturne prostredie). pecivo v stanku oproti baraku, predava tam lokalna pekaren (jeden by neveril, kolko plnky dokaze byt v orechovniku alebo makovniku). ryby a syry do metra. kopu ostatnych produktov si viem nastastie zohnat "svojpomocne":)
.
snazim sa vyhybat lidlu, kauflandu, carrefouru a j&t (samoska/terno/hypernova). ako neposkvrneny spotrebitel by som sa asi orientoval cenou kosika, ktory obvykle nakupujem = vyhral by kaufland.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Billa a ani Metro teda nie je žiadna výhra čo sa týka manierov.. tiež sú to nemci a niektoré ich maniere sú oveľa horšie ako Lidl/Kaufland.

Ale ak si s nimi spokojný, nie je čo riešiť.. je to o sympatiách a dostupnosti... a podobne.

:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no Billa je sice velmi draha co do porovnania, ale to ako to vyzera v predajni je daleko pod tym comu ja hovorim standard. pred rokmi som dokladal tovat v Irsku a nechat tak sekciu ako to robia v Bille tak ma na minutu kopnu do zadku.
take nieco by som podla cien cakal od Kauflandu a Lidlu, ale v Lidli sa mi to stalo malokedy a za poslednych 6 rokov som mal Kaufland daleko od ruky, takze nemozem sudit
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Kaufland ma u mna hlavne plus v tom, ze (aspon u nas) sa neboja vyuzivat vsetky svoje pokladne, takze sa nikdy dlho necaka. Bezne tu v inych obchodoch krutim hlavou nad tym, ked sa pri pokladniach tvoria fronty, ale hlavne ze 3/4 pokladni je zavretych...

Inak ale tiez skor preferujem Lidl, Tesco navstevujem iba minimalne a Bille sa vyslovene vyhybam.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

"sa neboja vyuzivat vsetky svoje pokladne" a ostatné reťazce sa snáď boja?
Kufor
Light Professional
Light Professional

Hmm... mas to tam vysvetlene hned za tym - v kazdom inom obchode su vacsinou otvorene dve - tri pokladne, aj ked su pri nich fronty. V Kauflande som pri pokladni na rade behom chvilky a nie je to preto, ze by tam chodilo menej ludi, ale prave kvoli viacerym otvorenym pokladniam. Tak je to aspon u nas.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Mne skôr išlo o to slovné spojenie "sa neboja využívať" ...preto som sa pýtal, či to vnímaš tak, že sa ostatné boja, teda prečo by sa mali báť otvárať ďalšie pokladne. Robím v jednom z týchto reťazcov, síce nie na pokladničnej zóne ale viem ako funguje pz, obsadenosť pokladní, plánovanie zmien pokladníkov, brigádnikov atď. Ver, že to nie je o nejakom strachu, žeby ľudia skôr utiekli z obchodu. Neverím, že napr. Kaufland má počas celej prevádzky otvorené všetky pokladne. To je blbosť. V každom z reťazcov sa mi už stalo, že fungovali len 2-3 z x pokladní a že som si vystál nejakú tú minútku naviac.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Tak nemyslel som to az takto doslovne, bolo to myslene skor obrazne (teda ziadny konkretny "strach", ze by im skor utiekli ludia z obchodu - to uz by rovno mohli zamknut vychod :D). Nakupovanie nepatri medzi moje konicky, preto som rad, ked mozem rychlo nakupit co potrebujem, co najrychlejsie zaplatit a travit cas inak. V tomto ma u mna Kaufland plus... A to, ci je prevadzka vsetkych pokladni pre nich blbost alebo nie, mi je uz celkom jedno, mne to takto vyhovuje :)
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

test napísal:lumir - A kde by si ten cent nechal? Lidl, Kaufland, Tesco, Carrefour, ktora zahranicna siet ti sedi? Alebo uprednostnujes Korunu, Jednotu (ich supermarket Terno) a kopu malých lokalnych obchodikov?
Čo presne máš proti jednote či iným malým lokálnym obchodíkom? Mne sa tam vždy nakupovalo dobre a vzhľadom na lepšiu dostupnosť prevádzok ich preferujem pokiaľ je to možné.
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

Grim napísal:...podľa mäa majú predražené a nekvalitné produkty...skoro ako TECSO, ktoré je na tom podľa mňa ešte o kúsok horšie...ja nakupujem výhradne v LIDLi, pretože má určite kvalitnejšie potraviny, ako spomenuté dva reťazce...
to bolo myslene ironicky? 3/4 produktov je tam tak "preeckovanych" a umelych ze mi je zle len ked na to pozeram. Polovicu potravin som vyhodil len po ochutnani... Az na sladkosti, z tych bola vacsina jedla no zbytok :nono:
Napísať odpoveď