Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Viete odporucit nejaku velmi sviezu a lahku vonu na styl Hugo Boss Red? 
Ja teraz používam Bvlgari Acqua Pour Homme a tá by mohla spĺňať tvoje požiadavky...
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
v sobotu som si doprial toho Paca, šak to jaka šalena vona... všetky ženy na oslave hned schvalil... takže je to kundolap...
teraz mam diora fahrenheit aqua
nabuduce si asi zoberiem creed aventus, zaujimava vona, este musim opachat creed royal oud aby som sa rozhodol
nabuduce si asi zoberiem creed aventus, zaujimava vona, este musim opachat creed royal oud aby som sa rozhodol
Versace Pour Homme,úžasna talianská sviežosť 
tiež sa mi ľúbi,akurát rozmýšľam či pri nej ostanem aj toto leto ale rád by som vyskúšal aj niečo nové
Ja ju dlho používam a pridal som ku nej aj Armani - Acqua di Gio, tiež veľmi ľahučká a osobitá vôňa.
ColdRain: Presne som rozmyslal,ze ju doplnim spominanym Armanim.Ktora sa ti viac paci? Su velmi rozdielne ? Alebo su si podobne?
Mne sa viac paci ten Versace, ale to máš individuálne, nehovoriac o tom, že každý parfém voní na každom inak. Treba skúsiť, zájsť do najbližšej parfumérie a streknúť si na ruku, a priebežne čuchať nejaké dve hodinky aby si videl či ti to sadne.
Ten armani je ľahší a sviežejší ako Versace. Viac taká letná vôňa s tzv. "out of shower" efektom. Armani je skôr taký na podtrhnutie, človek ju necíti kým sa k tebe nedostane bližšie, čo je na druhú stranu fajn, ak napr. robíš a nemáš vlastnú kanceláriu, neotravuješ tým všetkých okolo, čo sa pri predávkovaní toho versaceho môže stať, keďže ten aj keď je tiež podľa mňa skôr ľahšia a svieža vôňa, má v sebe odtieň ktorý, hlavne na začiatku dosť bije do nosa.
Zhrnuté, obe sú to svieže nekorenisté letné vône, ale každá inak. Versace je silnejší, Armani je slabší, mierne "mydlový", povedal by osm, že viac v kategórii na bežné nosenie.
Ten armani je ľahší a sviežejší ako Versace. Viac taká letná vôňa s tzv. "out of shower" efektom. Armani je skôr taký na podtrhnutie, človek ju necíti kým sa k tebe nedostane bližšie, čo je na druhú stranu fajn, ak napr. robíš a nemáš vlastnú kanceláriu, neotravuješ tým všetkých okolo, čo sa pri predávkovaní toho versaceho môže stať, keďže ten aj keď je tiež podľa mňa skôr ľahšia a svieža vôňa, má v sebe odtieň ktorý, hlavne na začiatku dosť bije do nosa.
Zhrnuté, obe sú to svieže nekorenisté letné vône, ale každá inak. Versace je silnejší, Armani je slabší, mierne "mydlový", povedal by osm, že viac v kategórii na bežné nosenie.
-
hojko
Site Admin
Neviem si pomoct, ale mne Acqua di Gio vobec nevonala, nevonia a asi ani vonat nebude. Kupil som ju len tak z internetu bez otestovania, bral som to na zaklade masivnej reklamy pred par rokmi z TV a trvalo dlho, kym som ju minul. Pouzival som ju prevazne pred sportom, ine vyuzitie u mna nemala.
ColdRain: Ked som bral pred tyzdnom toho Versaceho z parfums.sk tak som chcel zobrat odstrek armaniho,ale nemali na sklade,kazdopadne skusim ho niekde v parfumerii.A suhlasim so vsetkym co si povedal,napriek tomu,ze Versace je letna vona,nie je najslabsia (vzdy aplikujem 4 vstreknutia),hlavne ten zaciatok je dost silny na letnu-sviezu vonu a ani mi vobec nevoniala prvykrat,avsak po case sa to rozvinie a dost dlho ju citit.Naopak mal som aj Versace Eau Fraiche tam mi velmi vonial zaciatok,neskor to uz bolo o nicom.
Na vecere mam Hugo Boss No.6 avsak chcelo by to nieco silnejsie.
Na vecere mam Hugo Boss No.6 avsak chcelo by to nieco silnejsie.
hojko ale damska gioia je dobra
Tak Hugo No. 6 je už dosť výrazná vôňa pre mňa. Začiatok má ešte dobrý, ale ináč je už na mňa príliš silná, takže ak hľadáš ešte niečo silnejšie ten Armani to zrejme nebude. Možno by som sa pozrel po Hugo Boss Red, prípadne Davidoff Champion (všetky verzie mi prišli dosť výrazné) a na vianoce som dostal adidas intense touch, stojí oproti ostatným dosť málo, ale je pomerne výrazná a nasladlá, možno to by stálo za to oprobovať.
Chcel som zobrat JPG Le Male,ale vraj ta vona uz bola zmenena a uz to nie vobec take ako predtym.A dost vela voni uz bola tak zmenena napr.Damska D&G Light Blue,Bvlgari Aqva atd...
-
hojko
Site Admin
Trussardi: So zenskou verziou nemam skusenosti.
ColdRain: No.6 je krasna vona podla mna, lenze ako top vo fann.sk a inych parfumeriach ju ma uz tolko ludi, ze je to aj skoda pouzivat.
valki250: JPG - Le Male je podla mna vyborna vona, uz som tu o nej pisal kedysi.
ColdRain: No.6 je krasna vona podla mna, lenze ako top vo fann.sk a inych parfumeriach ju ma uz tolko ludi, ze je to aj skoda pouzivat.
valki250: JPG - Le Male je podla mna vyborna vona, uz som tu o nej pisal kedysi.
hojko: Le Male uz bola reformulovana,co som cital na nete,vraj uz ani zdaleka nema taku vydrz a intenzitu a aj samotna vona je trosku ina,skoda.Vona sa avsak nadalej predava s takym istym nazvom,flakonom,obalom..
hojko odporucam vyskusat je to parfem nie toaletka, budes chciet aby vsetky zeny takto vonali 
valki250 skus aventus, ta cena je trosku luxus ale je to pecka! daj si najprv odstrek ci ti sadne
mama mi ho kukala vo svajci no nemali
jak dostriekam ysl aj diora idem don
valki250 skus aventus, ta cena je trosku luxus ale je to pecka! daj si najprv odstrek ci ti sadne
mama mi ho kukala vo svajci no nemali
Hej na zahranicnych strankach ju velmi chvalia,ale ta cena 
-
Michaelo
Hardcore addict
Momentalne Paco Rabanne - One Million a Hugo Boss - Bottled.
Naozaj velmi dobre vonavky.
Naozaj velmi dobre vonavky.
-
Digital
Guru
takže skúšam Jean P. Gaultier Kokorico , "silné a explozívne afrodiziakum "