Aku pouzivate vonavku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Re: Aku pouzivate vonavku?

Príspevok od používateľa rr900 »

Dobre Hojko, aj máš pravdu. Ďakujem za radu. Vieš mi teraz zhurta dať do placu dve naozaj velmi dobré vône s cenou do cca 25 EUR ? (okrem hugo boss 6)

Čítal som, že táto od Davidoff: http://www.jedenklik.sk/davidoff/davido ... etna-voda/ je veľmi dobrá, poznáš ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vone ti asi neviem dat, kedze nepises, ci chces sladku, sviezu, korenistu alebo aku. Neviem preco vone divas na tom webe co divas, skor sa zameraj napr. na parfums.sk a dole pod vonami mas aj hodnotenia ludi, castokrat sa tam daju docitat zajimave veci, ale castokrat tam nie je ziadne hodnotenie este.

Ja by som odporucal toto:
http://www.parfums.sk/versace/eau-fraic ... pre-muzov/
http://www.parfums.sk/dolce-gabbana/pou ... pre-muzov/
http://www.parfums.sk/jean-p-gaultier/l ... pre-muzov/

To som len tak rychlo vybral, aby si sa zmestil do ceny 50 eur za dve vone. Odporucam vsak iste niekde do parfumerie, najdes ju v kazdom nakupnom centre, tam ovonat a skusit. Pozor, casto su predajne Fann v nakupnych centrach a tie su strasne predrazene, takze ak sa ti nieco zapaci, ani neuvazuj o kupe vo Fannku za tie peniaze. Skus ovonat nieco z tohto co som ti hodil, pripadne Hugo Boss - No.6 Night, Joop - Homme, Paco Rabanne - One Million, mozno nieco od Diesel a Ferrari (su lacnejsie)... Moznosti je vela, idealne skusit co sa ti zapaci a co nie.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Poraďte nejakú peknú sviežu vôňu na každý deň do práce. Tie, ktoré mám doma sú ťažké, večerné vône, nie príliš vhodné na bežné nosenie. Raz som niekde v Rakúsku v drogérii skúšal jednu, asi Puma to bola a krásne svieža vôňa (lenže som ju nekúpil...). Ale nechám si poradiť. Cenovo nech ma to nezruinuje - je to na denné nosenie. Vďaka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O sviezich sa tu uz popisalo par krat, skus pohladat. Aj tak najlepsie poskusat v parfumerii a potom si sam vyberies. Za mna odporucam Dior - Fahrenheit, je vsak korenista, ale nie je najlacnejsia na kazdodenne nosenie. Potom Lacoste - Essential, o nej sa tu nedavno pisalo co som si vsimol.

Nieco nove a zaujimave pred Vianocami nikto nenasiel? Nieco co by stalo za to.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

V poslednej dobe som si vsimol,ze sa rozrastli negativne nazory na parfums.sk,ohladom predavania fake-ov.Je toho plna ceska heureka v diskusii a aj na Facebooku niekolko postov,kde im ocividne dorucili Fake.V dnesnej dobe,sa neda nikomu verit,ani tak velkemu eshopu :( .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja som z parfums.sk este problem nemal a myslim, ze som tam kupil toho uz fakt dost, pretoze som bral aj pre kamaratov neraz.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ma niekto tohto Bossa, uvazujem nad nim v najblizsej dobe: http://parfumy.heureka.sk/hugo-boss-no- ... da-100-ml/
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Tiez by ma zaujimalo ako vonia, moja terajsia uz dochadza a chcel by som skusit nieco ine z rady "Bossov".

Momentalne pouzivam tohto - http://www.parfems.sk/produkt/hugo-boss ... oda-200-ml , je to uz druha flasticka a som velmi spokojny, stacia tri-styri streky a vona vydrzi aj cca 5-6 hodin, samozrejme, podla fyzickej aktivity a vona je tiez velmi prijemna.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Bobr: Ja mam, ja som Bossovi verny :) Tazko povedat ako vonia, podla mna uplne perfektne. Taka zaujimava, sviezo-sladka az sportova vona, pritazliva, neviem to opisat, podla mna je to perfektna vona a hlavne ju nema polovica muzov, tak ako No.6. Skoda, ze vydrz nie je taka ako pri No.6, ale podla mna vyborna kupa.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tiez mam No.6 a Paco Rabanne 1 Milion a No.6 sa mi paci viac. Hovoris ze vyborna vona, vonia podla teba/kamaratov lepsie ako klasicka No.6?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

1 Million mam, ale mne sa moc nepaci, aj ked inym sa paci. Nie je to zla vona, ale mne pride prilis prenikava. No.6 je klasika, ktora nic nepokazi, ale dnes ani neohuri. Tato nova Unlimited je proste ina, treba to skusit. Ci vonia lepsie alebo nie, tak to tazko povedat, je to o subjektivnom pocite a kedze No.6 pouzivam dlhe roky, tak tu vonu beriem ako taku klasiku, preto mi je tazko to porovnavat. Podla mna Unlimited nie je urcite horsia vona ako normalna No.6.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Viktor & Rolf - Spicebomb - IMHO krajsie vonajuca alternativa ku PR 1 Million
HB No.6 je jedna znajdokonalejsich voni,ake kedy sa vytvorili,len skoda,ze uz ju pozna skoro kazdy.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

na mna je hb no6 prilis sladka :/
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Momentalne striedam Bvlgari Man in Black a Lalique pour homme Equus, obe parfemy a ten Lalique ma na celkom nizku cenu prijemne prekvapil [WINKING FACE]
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som PR 1 million daroval bratovi a kupil som si JOOP Homme a nemozem sa stazovat. Vydrz vone je neskutocne dlha, takmer 1 tyzden.
psychic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa psychic »

Momentalne pouzivam Fahrenheit a Dolce&Gabana Sport.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

jesen/zima - trussardi my land
jar/leto - dior higher
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Minule som mal vzorku tohoto http://www.parfums.sk/ralph-lauren/polo ... pre-muzov/ celkom zaujmava vona, taktiez ju zvazujem :) .

//vcera som dostal Antonio Banderas The Secret, voni dobre treochu korenisto a aj vydrz je dost trvacna, vecer som ju vyskusal a este rano som od toho vonal
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Včera som si objednal moju obľúbenú Burberry Brit 100ml. Mal som to v pláne už asi pol roka no až teraz to nejak vyšlo :) Cena celkom príjemná cca 28€ (v kamennom 64€..).
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Mne v stvrtok dosla objednana Hugo Boss No. 6 Unlimited, ktoru som si kupil na zaklade vasich odporucani a musim povedat, ze aj napriek tomu, ze tato Unlimited stoji v podstate 2x tolko ako obycajna No. 6 (unlimited 100ml = 40€, No.6 200ml = 40€) ma velmi milo prekvapila svojou sviezou vonou. Je tazke opisovat vône, ale ako hojko spominal - No.6 je taka klasika, na ktoru si zvyknete vy aj vase okolie a potom bude tato vona uz taka "charakteristicka". Tato Unlimited mne padla vhod ako skvele osviezenie, prijemna, taka "letna" vôna, primerane vyrazna a dlho vydrzi. Na vetrovku som si dal asi 4 streky este v stvrtok a citit ju tam sviezo dodnes (sobota), jej vonu neprerazil ani typicky restauracny zapach a cigaretovy dym okolosediacich fajciarov.

Cize dakujem za tip, chalani. Najblizsie, ked sa mi tato minie, zrejme pojdem do, tiez takej klasiky, PR - 1 Million. Uz dlhsie som si ju chcel zaobstarat, ale stale ma lakalo nieco nove a svieze.
Napísať odpoveď