Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
v O2 mi to vycvakli zadarmo, ani som v rade nemusel čakať ..
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim dokumenty, pdf a podobne vkladam tiez cez itunes ? prehliadam ich potom cez aku app ?
iBooks, alebo sa otvoria v readeri na prilohy, teda ak sa dobre pamatam
-
Chalesnik
Medium Professional
a ako to tam pridam mam otvoreny itunes a nikde tam nevidim nieco ako dokumenty alebo podobne ... ?
pri appkach uplne dole su tie, ktorym moze pridat dokumenty. takze pdfka pretiahne na iBooks ikonu...
-
yoggy
podobná skúsenosť a ešte to odcvaknuté mi nechali pre prípad ak by som náhodou tú SIM chcel založiť do mobli kde je klasická SIMDEVZYO1G napísal:v O2 mi to vycvakli zadarmo, ani som v rade nemusel čakať ..
nejde mi na iphone wifi (našiel som niečo na googli, ale radšej sa spýtam lebo neviem či ide o totožný problém ako mali druhý)- router ide v poho- na ntb,... wifi ide, dokonca sa pripojí aj na iphone, mám plný signál- tri čiarky, ale keď chcem načítať stránku, načítať nové príspevky na fb, iba so to pripája a potom že vraj sa to nepodarilo... skúšal som dať zabudnúť na wifi sieť a potom sa znova prihlásiť ale hovno hovno slavnej soude... takže nápady??- asi mi okrem vyskúšania RESTORE nič neostáva, čo?? + neviem surfovať na žiadnej wifi sieti, nikde.
Ja dnes tiež problém s Internetom.. mal som krízový stav, súrne som na jednom PC (Win7 bez iTunes) potreboval rozbehať Internet, skúsil som do neho cez kábel zapojiť svoje 4S, veď mobilný Internet mi funguje a je tam v nastaveniach povoliť zdieľanie Internetu. Tak som zapojil, zapol a nič. V nastaveniach mobilného Internetu som našiel ešte jednu voľbu na zapnutie zdieľania Internetu, ale vybehla chyba, aby som kontaktoval svoj Carrier. Na jakú gutu ho mám kontaktovať, keď mobilný Internet mi funguje? Zachránila ma stará E52ka.. sama si stiahla do PC svoj soft a aj teraz cez neho surfujem.
A tiež som chcel aspoň stiahnuť jedno malé zipko a poslať si ho do toho beznetového PC. Cez Safari mi to stiahlo, ale vedel som ten súbor maximálne uložiť niekde na cloud (dropbox, onedrive, google drive), či poslať emailom, ale nevedel som ho zdieľať cez kábel s PC. Dá sa to? Samozrejme bez nainštalovaného iTunes. Je pravda, že som bol v časovom strese, mal som 100 chutí vyhodiť ten mobil von oknom, tak som možno niečo prehliadol.
//teraz som doma opäť skúsil to zdieľanie Internetu, tak už to zrazu ide.
A tiež som chcel aspoň stiahnuť jedno malé zipko a poslať si ho do toho beznetového PC. Cez Safari mi to stiahlo, ale vedel som ten súbor maximálne uložiť niekde na cloud (dropbox, onedrive, google drive), či poslať emailom, ale nevedel som ho zdieľať cez kábel s PC. Dá sa to? Samozrejme bez nainštalovaného iTunes. Je pravda, že som bol v časovom strese, mal som 100 chutí vyhodiť ten mobil von oknom, tak som možno niečo prehliadol.
//teraz som doma opäť skúsil to zdieľanie Internetu, tak už to zrazu ide.
bez JB asi nie. na slovensku, O2, som na to potreboval tweak, dokonca snad plateny. ale s tym tethering veselo isiel...
rovnako sa bez JB nedobyjes ku stianhutym veciam (s nim tiez len tazko, vzhladom na strom)
rovnako sa bez JB nedobyjes ku stianhutym veciam (s nim tiez len tazko, vzhladom na strom)
k zieľaniu netu len toľko:
iOS 7.1 má problém s WiFi hotspot na iPhone 4 a iPhone 5
Apple si je vedomý problému s nastavením WiFi hotspotu v iOS 7.1
iOS 7.1 má problém s WiFi hotspot na iPhone 4 a iPhone 5
Apple si je vedomý problému s nastavením WiFi hotspotu v iOS 7.1
mne stačilo do nastavení napísať O2 internet a išlo bez problémovjackb napísal:na slovensku, O2, som na to potreboval tweak, dokonca snad plateny
niečo som na nete našiel, ale netuším čomu veriť- kedy budú asi CCA nové Macbooky Pro?? (rok a približný mesiac)- vedel by niekto povedať?? ďakujem 
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Shwollo, no na mobilny net ano, ale slo ti hned aj zdielanie?
Nevysli nove MBP na jesen? Spolu s novymi Mac Pro a osx 10.9?
Nevysli nove MBP na jesen? Spolu s novymi Mac Pro a osx 10.9?
áno, myslím, že teraz vyšli, ale aj tak by som chcel aspoň obrazne vedieť kedy sa asi očakávajú nové...
takto som to spraviljackb napísal:Shwollo, no na mobilny net ano, ale slo ti hned aj zdielanie?
http://www.macblog.sk/tipy-a-triky/akti ... -4712.html
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2014, 15:29)
Viete niekto ako spraviť restore cez iTunes ak mám zapnuté find my iPhone a nefunkčný displej - teda neviem vypnúť find my iPhone?
čaute neviete kolko stoji odblokovanie telefonu ak je blokovane na tmobile? konkretne iphone 5ku
http://www.dsl.sk/article.php?article=15375kerefáček napísal:niečo som na nete našiel, ale netuším čomu veriť- kedy budú asi CCA nové Macbooky Pro?? (rok a približný mesiac)- vedel by niekto povedať?? ďakujem
Skvelé, na MacBook Air si robím zálusk už dlhšie, na prenášanie je oveľa lepší ako Pro.
Pôvodne som plánoval na prenášanie a "ľahšiu" prácu iPad ale to je taká hračka.. 
ja som teraz pri dilemou ci setrit na MBP/A alebo vrazit do upgradu toho co mam. lebo nove herne tituly ma az na par vynimiek nelakaju a tie vynimky su strategie kde staci mat dost ram aby to slo celkom svizne. na gisovanie a zakladny photoshop aj po 3 rokoch staci MBP late 2010
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim v IP mi pekne uklada fotky podla miesta casu a datumu, dolezite je to miesto hlavne, neviete ako prenesiem tieto fotky aby tam ostalo aj to miesto, alebo je na to daka apka aby mi to ukladalo do pc ?