Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
brm, pokial nemas JB, nezistis to...
od 4 vyssie to neurobis. teda ak na iOS7 neurobili funkcny tweak. na 6 nebol, IIRC
Našiel som si na inzerát iPhone 5S za dobrú cenu, ale ujo má k tomu iba bloček ako doklad o kúpe a záručný list. Záručný list ako taký mu pri kúpe nedali. Myslíte si, že to je dôveryhodné? ..alebo iPhony sa takto bežne predávajú? Viete mi poradiť prosím? Nechcem kúpiť mačku vo vreci..
Sakra, to je také zložité alebo prečo tie správy o doručení zablokovali?
M4RoS3K.. závisí, kde kupoval.. ja som svoj mobil (htc) kupoval v Datarte a tam mi tiež dali iba bloček, záručný list bol dnu v krabičke zabalený. Keď som potom šiel do predajne, či mi vedia dodatočne potvrdiť záručný list, tak že to nie je potrebné a stačí mi bloček. A akurát je ten mobil na reklamácii v autorizovanom servise a tiež mi povedali, že stačí kópia faktúry alebo dokladu o kúpe, netreba záručný list. Ale na druhú stranu je pravda, že na bločku nie je IMEI a tak nevieš overiť, či Ti predáva originál alebo..
M4RoS3K.. závisí, kde kupoval.. ja som svoj mobil (htc) kupoval v Datarte a tam mi tiež dali iba bloček, záručný list bol dnu v krabičke zabalený. Keď som potom šiel do predajne, či mi vedia dodatočne potvrdiť záručný list, tak že to nie je potrebné a stačí mi bloček. A akurát je ten mobil na reklamácii v autorizovanom servise a tiež mi povedali, že stačí kópia faktúry alebo dokladu o kúpe, netreba záručný list. Ale na druhú stranu je pravda, že na bločku nie je IMEI a tak nevieš overiť, či Ti predáva originál alebo..
brm - kúpený bol v Orange za plnú sumu (nie na paušál) a vraj nemal vôbec v krabici záručný list a má iba pokladničný blok. Takže je to takto v poriadku? ..asi to potrebujem polopatisticky vidieť 
Nie, mal by mat aj zarucak... Nebrat ak nie je, doklad nic neznamena a moze byt od druheho telefonu.
Ja som bral teraz iPhone z alzy a tiez nebol vnutri zarucny list, mam len doklad o zaplateni
Ale myslim ze si dokazes na alze vytlacit aj fakturu na ktorej je seriove cislo telefonu, co by malo ako zarucny stacitjami napísal:Ja som bral teraz iPhone z alzy a tiez nebol vnutri zarucny list, mam len doklad o zaplateni
Ano fakturu si vies vytlacit ale IMEI tam nie je, to je na krabici a vzdy ked som reklamoval, stacil doklad o kupe a telefon
Ja pisem o Orange, kedze otazka bola konkretne na Orange, nie Alzu. A tam ti zarucny s IMEI daju.
Dobrý deň, vlastním iPod touch 4g, prednedávnom sa mi vyskytol klasický problém s Home Button, normálne nereagoval trebalo ho zatlačiť trocha silnejšie, po čase mi to vadilo tak som sa konečne rozhodol, že ho skúsim reklamovať, ďalší problém sa ale vyskytol pri nabíjani. Ak som chcel iPod nabiť, šiel nabiť len keď je vypnutý, tým pádom mi ho ani nechce ukázať v iTunes na restore. Ako mám ďalej postupovať?
čaute..mam ipod 4ku..a kupil som si iphone 5ku..a chcel by som si nejako tie aplikacie všetky prehodiť do iphonu..nesťahoval som ich všetky cez počitač itunes ale cez appstore na ipode tak by ma zaujimalo či sa to da nejako zosynchronizovať že sa mi tu uloži do itunes a potom to len hodim do iphonu?
Strč iPod do počítača, otvor si iTunes a cez Devices si nájdi "Transfer Purchases from iPod" , to ti skopíruje všetky appky ktoré maš v iPode a nemáš v iTunes, potom len zapoj 5ku a tam si už nastav ktoré appky chceš aby ti skopírovalo 
mam o2..a chcem sa spytať ako to je s tou simkartou ked z obyčajnej chcem prejsť na nano sim ked mam iphone 5..robia to tam na počkanie? plati sa zato dačo?
prídeš so simkou, on ti tu zostrihá na microsom a to je všetko. Keď som ja prechádzal do O2 tak mi to spravil 4free
Ak chces nano, tak si ju v O2 vymenis na pockanie (plati sa nejak 5-10e, neviem presne). Micro SIM neponukaju, odcvaknu ako pise Shwollo.
-
galbavymartin
Light Professional
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Nedával by som so ju zostrihnut! Skôr by ti mal operátor vydať novú nano SIM. A čo viem v Orange je výmena bezplatná.
galbavymartin.. pred mesiacom v Orange pri výmene klasickej simky za novú už orezanú simku odo mňa chceli 10€. Ale keď chlapík videl výšku mojich faktúr (0€ - 0,80€), tak vraj to spravil cez výmenu poškodenej simky za novú, čo je zadarmo (v poslednej faktúre som nemal nič vyúčtované).
Pôvodne som tam chcel ísť orezať pôvodnú simku na micro, ale chlapík mi povedal, že je to ešte stará simka s veľkým čipom a tú si môžem orezať sám, že mi poskytne aj tie kliešte.
Predpokladám, že podobnú politiku budú mať aj pri nano.
Pôvodne som tam chcel ísť orezať pôvodnú simku na micro, ale chlapík mi povedal, že je to ešte stará simka s veľkým čipom a tú si môžem orezať sám, že mi poskytne aj tie kliešte.
Predpokladám, že podobnú politiku budú mať aj pri nano.
-
galbavymartin
Light Professional
Tak to je dosť zaujímavé. Nemám skúsenost, že by chceli peniaze a to iste aj brat, si dával meniť klasickú za micro SIM. Dosť bude pravdepodobne záležať od predajne alebo predavača.
tiez mam skusenost ze skor vymienaju ako vycvakavaju, a platit by som im urcite nic neplatil...