To znamená že len po svojom. Žiadne fakty.My vieme vysvetliť skoro všetko len nie tak ako by ste vy chceli.
Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
-
vladenko007
VIP
Re: Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a vie
A my žasneme nad tvoju ne inteligenciou. To je to iste ako keby dakto pred 2000 rokmi našiel knihu Hviezdne vojny a začal hlásať že raz Dart Vejder (či ako sa píše) vstane z mŕtvych a príde nás zničiť na hviezde smrti. A ty by si teraz namiesto Boha uznával Darta. A ty toto nazývaš logické a inteligentné rozmýšľanie. Ale to už tu bolo neraz písane, takže nečakám že to aspoň z časti pochopíš. Psychiater by ti ale možno pomohol. Lebo keby som ja hlásal všade kde prídem meno Dartovo, tak by som najpravdepodobnejšie skončil v kazajke.
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ved si si akceptoval moje vyvratenie tvojho argumentu slovami:strapaty napísal:audiotrack
ak si si vsimol vsetci svorne odignorovali takmer nijaku pravdepodobnost ze mohol zivot vzniknut sam ....
Tymto si prakticky ukoncil debatu na temu pravdepodobnost. Nic sa nepytas a suhlasis so mnou.strapaty napísal: --- samozrejme ako pisal miki pri pokusoch a pravdepodobnosti >0 moze byt aj prvy pokus spravny...
A potom si pokracoval niecim uplne nesuvisiacim s pravdepodobnostou a sice kladenim ultimatnej otazky vesmiru zivota a vobec ... na ktoru urcite dobre vies odpoved vzhladom k tvojmu avataru
strapaty napísal: ale aj tak ... zmysel akejkolvek existencie niecoho (vesmir, hviezdy, galaxie )bez vedomych bitosti ktore si ich uvedomuju aky by mali zmysel ..
preco by sa to vsetko dialo ...
Tak tam je ten problém... Tie ich "skromné" mysle nedokážu priznať fakt, že život nemusí mať objektívny zmysel.
Btw k tomu, ako sú kresťania po predu nemusím písať niČ. Stačí jeden obrázok. Nejde o hoax, dôkladne som si to overil skôr, než som od smiechu skoro vypľul zuby. Kiež by len viacero z vás malo tak silnú vieru.
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos ... 1753_o.png
/e Veľa šťastia v ďalšom napredovaní
Btw k tomu, ako sú kresťania po predu nemusím písať niČ. Stačí jeden obrázok. Nejde o hoax, dôkladne som si to overil skôr, než som od smiechu skoro vypľul zuby. Kiež by len viacero z vás malo tak silnú vieru.
Kedze sa tu odohrava zaujimava debata rozhodol som sa... ze precitam bibliu... *ticho* ano prinasam velke obete. Nie teraz vazne idem to fakt precitat a potom tu pridem diskutovat. Ocakavajte moj prichod vtedy ked ho budete najmenej ocakavat! 
-
Jozef Koval
Medium Star
Aha takže keď je nejaký ateista pomätený znamená to že ste pomätení všetci? Podľa toho čo si napísal áno.Unkown napísal:Tak tam je ten problém... Tie ich "skromné" mysle nedokážu priznať fakt, že život nemusí mať objektívny zmysel.
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2014, 21:33)
K tomu nemám čo dodať ty si úplne zarytý ateista ty by si podľa mňa neuveril ani keby sa ti Boh zjavil. A psychiatra potrebuješ skôr ty lebo tvoja myseľ je úplne uzavretá nadprirodzeným veciam.lukas9206 napísal:A my žasneme nad tvoju ne inteligenciou. To je to iste ako keby dakto pred 2000 rokmi našiel knihu Hviezdne vojny a začal hlásať že raz Dart Vejder (či ako sa píše) vstane z mŕtvych a príde nás zničiť na hviezde smrti. A ty by si teraz namiesto Boha uznával Darta. A ty toto nazývaš logické a inteligentné rozmýšľanie. Ale to už tu bolo neraz písane, takže nečakám že to aspoň z časti pochopíš. Psychiater by ti ale možno pomohol. Lebo keby som ja hlásal všade kde prídem meno Dartovo, tak by som najpravdepodobnejšie skončil v kazajke.
Nie nadprirodzenými vecami ale diablom, muhahahaJozef Koval napísal: K tomu nemám čo dodať ty si úplne zarytý ateista ty by si podľa mňa neuveril ani keby sa ti Boh zjavil. A psychiatra potrebuješ skôr ty lebo tvoja myseľ je úplne uzavretá nadprirodzeným veciam.
Počkať, je pomätenosť, keď sa rozhodol odísť k večnému svetlu? Začínam mať v tých rozprávkach chaos.
-
Jozef Koval
Medium Star
Čo?! Ja som reagoval na tvoj obrázok v ktorom bolo že pastor si myslel že hadí jed zabíja len neveriacich lebo si sa z toho smial. Lenže to že bol on mimo neznamená že sú takí všetci a preto som napísal to prirovnanie o ateistoch ale ako vidím nepochopil si to.Unkown napísal:Počkať, je pomätenosť, keď sa rozhodol odísť k večnému svetlu? Začínam mať v tých rozprávkach chaos.
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2014, 21:47)
A čomu z nadprirodzených vecí potom veríš keď neveríš v Boha ani satana? Alebo ani sám nevieš?
Čiže veriť je prijateľné len kým viera popiera kvantovú fyziku a evolúciu, ale akonáhle začne popierať účinky jedu na človeka, stáva sa z nej blbosť? Zvláštny názor od fanatika... A toto mám na vás rád, proti vám netreba hľadať argumenty. Stačí udržiavať debatu pri živote a vy svoje tvrdenia popriete aj sami 
-
Jozef Koval
Medium Star
Ty kokso ako môžeš nepochopiť takú primitívnu vec akú som napísal si úplne sprostý? Ty si to prekrútil úplne po svojom ale najlepšie na tom je že ja som to tak vôbec nenapísal. Ale vieš čo nečudujem sa ti lebo vy sa vždy snažíte prekrútiť každé slovo ktoré vám veriaci napíše ste veľmi obmedzení a fanatici ste tu jedine vy.Unkown napísal:Čiže veriť je prijateľné len kým viera popiera kvantovú fyziku a evolúciu, ale akonáhle začne popierať účinky jedu na človeka, stáva sa z nej blbosť? Zvláštny názor od fanatika... A toto mám na vás rád, proti vám netreba hľadať argumenty. Stačí udržiavať debatu pri živote a vy svoje tvrdenia popriete aj sami
"Fúha, tak on povedal niečo, čo moja priblblá viera vysvetliť nedokáže. Rýchlo, poďme nadávať"... Toto je taká sranda... 
-
Jozef Koval
Medium Star
Človeče ty si úplne mimo.Unkown napísal:"Fúha, tak on povedal niečo, čo moja priblblá viera vysvetliť nedokáže. Rýchlo, poďme nadávať"... Toto je taká sranda...
Ó vážne? Tak znova... Veriť v to, že hadí jed zabíja len ateistov je podľa tvojich slov blbosť. Ale veriť v to, že večný život je len pre veriacich je úplne v poriadku? A prosím Ťa, v čom je medzi týmito dvoma prípadmi totálneho zlyhania mozgu rozdiel? Uvedomuješ si vôbec, koľko pokrytectva je v tých sračkách, ktoré ty nazývaš životnou filozofiou?
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2014, 22:53)
Kde je tá tvoja pokora? Veriť, že vesmír bol stvorený pre teba a ľudí s podobnou poruchou? Veriť, že vy ste tí vyvolení, lebo ste našli cestu za svetlom, zatiaľ čo ostatní budú zatratení? Veriť vo svoju pravdu bez zrnka dôkazu? Veriť, že stvoriteľa vesmíru zaujímajú práve tvoje činy? Veriť vo vlastnú pravdu tak, že začneš urážať iných, čo je mimochodom v rozpore s tvojou vierou? Veď ty si na smiech.
Kde je tá tvoja pokora? Veriť, že vesmír bol stvorený pre teba a ľudí s podobnou poruchou? Veriť, že vy ste tí vyvolení, lebo ste našli cestu za svetlom, zatiaľ čo ostatní budú zatratení? Veriť vo svoju pravdu bez zrnka dôkazu? Veriť, že stvoriteľa vesmíru zaujímajú práve tvoje činy? Veriť vo vlastnú pravdu tak, že začneš urážať iných, čo je mimochodom v rozpore s tvojou vierou? Veď ty si na smiech.
-
Jozef Koval
Medium Star
Ty si tu teraz opísal jehovistov ty génius. To že jed zabíja všetkých ľudí to je samozrejmá vec tak nechápem o čom tu točíš. Vôbec netvrdím že my sme tí vyvolení možno aj ja pôjdem do pekla do pekla idú aj niektorí kňazi napr. pedofili aj biskupi aj pápež tam môže ísť ak koná zlo zem bola stvorená pre všetkých ľudí Boh nás miluje všetkých rovnako on nerobí rozdiel medzi pápežom a vrahom miluje nás rovnako ale vrah sa dostane do pekla svojím správaním Boh ho tam poslať nechce každá duša čo pôjde do pekla robí Bohu nesmiernu bolesť a žiaľ. Taký pedofilný kňaz môže ísť do pekla ale napríklad ateista čo aj v neskorom veku uverí v Boha môže ísť do neba. Aj najväčší hriešnik ktorý uverí a oľutuje môže ísť do neba.Unkown napísal:Ó vážne? Tak znova... Veriť v to, že hadí jed zabíja len ateistov je podľa tvojich slov blbosť. Ale veriť v to, že večný život je len pre veriacich je úplne v poriadku? A prosím Ťa, v čom je medzi týmito dvoma prípadmi totálneho zlyhania mozgu rozdiel? Uvedomuješ si vôbec, koľko pokrytectva je v tých sračkách, ktoré ty nazývaš životnou filozofiou?
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2014, 23:23)
Boh stále dúfa že v neho neveriaci uveria ale ak nie potom zato že idú do pekla nemôže Boh ale oni sami pre svoju pýchu.
To, že jed zabíja ľudí je fakt. Tak, ako aj to, že život je chemická reakcia. Čím to, že jeden fakt priznať vieš a iný nie? Buď to budeme brať do úvahy všetky fakty, alebo žiadne. Keď si z reality vyberiem len to čo mi sedí, tiež sa mi bude debatovať ľahšie. Urobil som ti láskavosť, ukázal som ti aký si nesmierny pokrytec. A ty sa napriek tomu stále držíš toho istého.
-
Jozef Koval
Medium Star
Ty tu porovnávaš neporovnateľné. Si normálny? To chceš povedať že všetci veriaci nemajú veriť žiadnym faktom preto lebo veria v Boha? Uvedomuješ si akú kolosálnu blbosť si napísal? A život je chemická reakcia ok ale po smrti nastáva iná reakcia ktorú si nechceš priznať.Unkown napísal:To, že jed zabíja ľudí je fakt. Tak, ako aj to, že život je chemická reakcia. Čím to, že jeden fakt priznať vieš a iný nie? Buď to budeme brať do úvahy všetky fakty, alebo žiadne. Keď si z reality vyberiem len to čo mi sedí, tiež sa mi bude debatovať ľahšie. Urobil som ti láskavosť, ukázal som ti aký si nesmierny pokrytec. A ty sa napriek tomu stále držíš toho istého.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A aká to reakcia nastáva po smrti? Okrem rozkladu tkaniva samozrejme.
Vieš preukázať, že z tela niečo "unikne"? Doteraz nebol pri smrti zaznamenaný žiadny úbytok energie, takže žiadna duša opúšťajúca telo neexistuje.
Vieš preukázať, že z tela niečo "unikne"? Doteraz nebol pri smrti zaznamenaný žiadny úbytok energie, takže žiadna duša opúšťajúca telo neexistuje.
A prečo je to akože neporovnateľné? 
Boh už nie je vševediaci?Jozef Koval napísal:Boh stále dúfa že v neho neveriaci uveria ale ak nie potom zato že idú do pekla nemôže Boh ale oni sami pre svoju pýchu.
aká reakcia nastáva po smrti? Nože, vysvetli mi toJozef Koval napísal:A život je chemická reakcia ok ale po smrti nastáva iná reakcia ktorú si nechceš priznať.
Ozaj Jozef, koho budeš voliť?