niečo taketo
Motorka
Re: Motorka
Najvacsi problem na tychto je ak sa pri jazde na dialnici opiera vietor do stitku a hadze ti hlavu dozadu...
Myslím že mňa sa diaľnica týkať nebude 
Tak neviem, plati to o ceste vseobecne...
lukas9206 odkiaľ budeš kupovať moto ?
Jazdenku, zatiaľ ešte neviem odkiaľ. Rozhodujem sa.
Koncom apríla / začiatkom mája beriem moto s CZ, tak ak by si niečo mal vyhliadnuté tak ti to doveziem. 
Kto by chcel poznať kvality, prednosti, zápory danej prilby tu je super stránka kde sú testované takmer všetky prilby.
Je tam prehľadne vypísané a zobrazené ako chráni tie ktoré časti hlavy, aké má funkcie atd. Odporúčam.
http://sharp.direct.gov.uk/
Je tam prehľadne vypísané a zobrazené ako chráni tie ktoré časti hlavy, aké má funkcie atd. Odporúčam.
http://sharp.direct.gov.uk/
Hmm, to si mi dal chrobáka do hlavy. V CZ bude určite väčší výber ako u nás. Len či sa to oplatí. Cesta plus prepis. Máš nejaký prehľad cien? Skúsim popozerať po niecom keď prídem domov.Maro. napísal:Koncom apríla / začiatkom mája beriem moto s CZ, tak ak by si niečo mal vyhliadnuté tak ti to doveziem.
Tak výber väčší, ceny lepšie
Ja si ju ale prihlásim v CZ. Je to pre mňa lacnejšie a pohodlnejšie nakoľko som dlhodobe v CZ.
// Skús pozrieť bazos.cz, tipmoto.cz, motoinzerce.cz
Ja si ju ale prihlásim v CZ. Je to pre mňa lacnejšie a pohodlnejšie nakoľko som dlhodobe v CZ.
// Skús pozrieť bazos.cz, tipmoto.cz, motoinzerce.cz
Jasne, lenže u nás stoji 400 evri prihlásenie, takže sa to nakoniec ani nemusí oplatit.
podľa STomko :
Ked som min. rok prihlasoval moto kupenu v CR (dovoz z IT, v CR nebola prihlasovana) u nas na Slovensku, stalo ma to presne tolko:
KO - 47€
STK - 18€
Obvodny urad dopravy - 106€
DI - 49,50€
STK po prideleni SPZ - 4,50€
Ked som min. rok prihlasoval moto kupenu v CR (dovoz z IT, v CR nebola prihlasovana) u nas na Slovensku, stalo ma to presne tolko:
KO - 47€
STK - 18€
DI - 49,50€
Tak neviem ci sa za rok niečo zmenilo, no od známeho mi bolo povedané ze prihlásenie bude do 400€. Samozrejme sa môže mýliť. Detailnejšie som to ale neriešil takže neviem. Budem si to musieť ešte zistiť.
Zabudol som poplatok za preklad papierov, u mna 3 strany z IT boli okolo 60eMaro. napísal:podľa STomko :
KO - 47€
STK - 18€
DI - 49,50€
Ale z Česká to nebude potreba, nie?
Zalezi ci bola evidovana v CR alebo nebola. Ja som kupoval tiez v CR, no do CR bola dovezena z IT na predaj. Ak ma vsetky doklady v CZ jazyku tak mas pravdu, preklad nebude treba.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute borci, má tu niekto skúsenosť s nejakou farbou na výfuk a zvody, chcem si ich nafarbiť najlepšie čiernou matnou farbou. Má niekto skúsenosti s konkrétnym produktom?
THX
THX
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim ako je to s papiermi prosim, chlap odhlasil motorku na moje meno. No ja som nestihol ju prihlasit do 15 dni a chcel by som ju predat. Bude ju moct dalsi majitel potom prihlasit ? Dakujem.
-
easton
Professional
Bude moct, ale sa mi zda, ze bude musiet dat rovit kontrolu originality 
-
Chalesnik
Medium Professional
No uz som to vyriešil a medzičasom prihlásil n seba