Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Dobre masterdead, taký pán ešte nie som
Ale ten tilt-shift sa mi páči, budem ho mať na pamäti, vďaka 
Už je to dlho čo som nič necvakol, v poslednej dobe sa venujem skôr videu. Stratil som aj originály, takže toto rozlíšenie je dosť tragické. Tak či tak, nejaké asi 2 roky staré veci čo som našiel.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Pekne fotky nadomnou
Do arzenalu pribudol novy objektiv, Canon EF 85mm/1.8
Do arzenalu pribudol novy objektiv, Canon EF 85mm/1.8
mam dalsie foto ale tento krat som si zobral normalny fotak samsung :
ved ja viem ze to neni fb tak potom neviem ako maju vyzerat lepsie fotky
No skus preklikat aspon tuto temu ak bolo tazke najst pred vycvakmi cestovatelske fotky...
kamo bud si tupy jak bota alebo totalny ignorant.. existuju portaly a fora ktore sa venuju fotografii, ked uz nic ine tak aspon sa pozri ako vyzeraju dobre fotky, alebo si daco precitaj o tom ako ma fotka vyzerat, a potom tu pridavaj <>viny
-
masterdead
SysAdmin
-
vendo
Guru
Skotsko dnes nizka oblacnost a sliz z hmly, ale jar je pomaly na ceste
jackb.. tie veci, na ktoré si ostril, sa mi akosi strácajú na pozadí.. možno by to chcelo inú kompozíciu, aby bol väčší kontrast medzi pozadím a objektom fotenia?
mas pravdu, chcelo by to viac prace na mieste. a hlavne ist fotit v lepsich svetlenych podmienkach. hlavne pre ciernobiele zabery
unknow vyborne foto, konecne po dlhej dobe nieco lepsie v tomto vlakne, hovorim o tych ciernobielych
masterhead pekne farby, na tej prvej hlavne, akurat mi tam trosku vadi zrno ci sum, ktory na tej druhej nie je no ta druha ma zvlastnu kompoziciu, kazdopadne vcelku pekne
wizard tiez pekne, ta stredna sa vydarila tie zvysne uz su pre mna tuctove
jackb nizka kvalita fotiek, cim si fotil? objekty su v tej pozicii tuctove, mal si sa zamerat viac na detail a nie ich umiestnit do velkeho pola kde sa stracaju, a zo zleho uhlu
biker tvoje fotky su na styl cvaknem si do mobilu ako to vyzera na namesti v bremach, z umeleckeho ci estetickeho hladiska je to nulove, cize ak si si to fotil len na pamiatku do spominaneho mobilu tak to je asi tak maximum co z toho mozes mat
masterhead pekne farby, na tej prvej hlavne, akurat mi tam trosku vadi zrno ci sum, ktory na tej druhej nie je no ta druha ma zvlastnu kompoziciu, kazdopadne vcelku pekne
wizard tiez pekne, ta stredna sa vydarila tie zvysne uz su pre mna tuctove
jackb nizka kvalita fotiek, cim si fotil? objekty su v tej pozicii tuctove, mal si sa zamerat viac na detail a nie ich umiestnit do velkeho pola kde sa stracaju, a zo zleho uhlu
biker tvoje fotky su na styl cvaknem si do mobilu ako to vyzera na namesti v bremach, z umeleckeho ci estetickeho hladiska je to nulove, cize ak si si to fotil len na pamiatku do spominaneho mobilu tak to je asi tak maximum co z toho mozes mat
dakujem za konstruktivnu kritiku. fotil som mydlom Nikon Coolpix AW 100. vsetky fotky vysli velmi tmave, preto som ich "napraval" lightroomom...Polo-X napísal:
WiZard tá druhá je úchvatná.
Úplne milujem tieto kvietky, trávičku a podobné srandičky, s bohovskými farbami. Strašne sa mi to páči. 
-
Francek
Star
Pridám aj ja niečo. (Racing Wheels Day na Slovakia Ringu 15.3.). Link na vsetky fotky poslem do ss.
Francek, prva za mna nie, druhej by som malicko ubral vzadu a viacej pridal vpredu a dvihol fotak na uroven svetiel.. A tretia - je to dobre, ale nieco tomu chyba.