Mal som polrocny vztach. Bola to zena do ktorej som bol neuveritelne zalubeny a po dlhej dobe naozaj stastny. Bol som velmi pozitivne prijaty do rodiny, matka si po nie dlhej dobe so mnou potykala. Vzdy ked som sa vratil zo sluzobky zo zahranicia, doniesol som ex aj rodicom drobnosti. Taktiez som sa snazil ex aspon raz za mesiac kupit nejake kvety a drobnost (nic drahe dokopy max 4-8 eur). Problemy nastaly ked som pocitoval ze ex sa nechce tak casto stretavat ako ja. Vidavali sme sa 2-3 krat za tyzden ( byvame spolu v jednom meste, kolegovia, ale v praci sme sa nestretavali). Ja som sa asi v polovici vztahu dozvedel nahodou ze komunikovala so svojim dobrym znamym a povedala mu ze nevie co ku mne citi, on jej navrhoval nech to ukonci.Dospelo to az do stadia kedy sme sa rozisli.
Potom sme mali stretnutie kde ja som navrhol ze nech si dame pauzu 2 mesiace (ex odcestovala sluzobne do US) a ked sa vrati ze sa pozhovarame. Ale ja som pochopil uz po par tyzdnoch ze mi neuveritelne chyba a ze to je ta prava. snazil som sa s nou komunikovat ale bola vzdy odmerana. Ja som tiez urobil kopec chyb v tom vztahu, siel som ako sa hovori na 130 % miesto na 90 %
Tak som to urobil a dopadlo to zle, dala mi najavo ze nema o nic zaujem uz , ze dakuje za mile slova ale ze nie. Ja som to zobral dost tazko a som si vylial srdce. dal jej najavo ze ma sklamala. Zrusila si ma na FB, aj na ostatnych sietach. Momentalne nekomunikujeme ale ten clovek mi neuveritelne chyba. Viem ze pre mna to bol ten pravy. Mimochodom ja mam 33 , ona 29. Obaja lev znamenie. Trpim dost nespavostou, a miernymi depresiami. Riesim to navstevami u psychologa a som casto vonku.
Myslite ze ma vyznam ju este kontaktovat, ma sa vratit za 5 tyzdnov spat do Bratislavy. Ale momentalne sme " pohadany", nekomunikujeme. Velmi rad by som ju nejak ziskal spat ale neviem ako.