Problem po rozchode poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vilcek
Amateur
Amateur

Problem po rozchode poradte

Príspevok od používateľa Vilcek »

Ahojte,

Mal som polrocny vztach. Bola to zena do ktorej som bol neuveritelne zalubeny a po dlhej dobe naozaj stastny. Bol som velmi pozitivne prijaty do rodiny, matka si po nie dlhej dobe so mnou potykala. Vzdy ked som sa vratil zo sluzobky zo zahranicia, doniesol som ex aj rodicom drobnosti. Taktiez som sa snazil ex aspon raz za mesiac kupit nejake kvety a drobnost (nic drahe dokopy max 4-8 eur). Problemy nastaly ked som pocitoval ze ex sa nechce tak casto stretavat ako ja. Vidavali sme sa 2-3 krat za tyzden ( byvame spolu v jednom meste, kolegovia, ale v praci sme sa nestretavali). Ja som sa asi v polovici vztahu dozvedel nahodou ze komunikovala so svojim dobrym znamym a povedala mu ze nevie co ku mne citi, on jej navrhoval nech to ukonci.Dospelo to az do stadia kedy sme sa rozisli.

Potom sme mali stretnutie kde ja som navrhol ze nech si dame pauzu 2 mesiace (ex odcestovala sluzobne do US) a ked sa vrati ze sa pozhovarame. Ale ja som pochopil uz po par tyzdnoch ze mi neuveritelne chyba a ze to je ta prava. snazil som sa s nou komunikovat ale bola vzdy odmerana. Ja som tiez urobil kopec chyb v tom vztahu, siel som ako sa hovori na 130 % miesto na 90 % :(. Medzi tym sa mi ozvala jej matka a tiez ju hnevalo ze sme sa rozisli. Jej rodicia si ma obubili a chceli by aby sme sa dali dokopy znova. Niekolko krat sme spolu komunikovali. Jej matka ma nabadala nech sa s nou pozhovaram. Povedala mi o nej ze este rozmysla trochu ako dieta, byva stale s rodicmi, nie je samostatna.

Tak som to urobil a dopadlo to zle, dala mi najavo ze nema o nic zaujem uz , ze dakuje za mile slova ale ze nie. Ja som to zobral dost tazko a som si vylial srdce. dal jej najavo ze ma sklamala. Zrusila si ma na FB, aj na ostatnych sietach. Momentalne nekomunikujeme ale ten clovek mi neuveritelne chyba. Viem ze pre mna to bol ten pravy. Mimochodom ja mam 33 , ona 29. Obaja lev znamenie. Trpim dost nespavostou, a miernymi depresiami. Riesim to navstevami u psychologa a som casto vonku.

Myslite ze ma vyznam ju este kontaktovat, ma sa vratit za 5 tyzdnov spat do Bratislavy. Ale momentalne sme " pohadany", nekomunikujeme. Velmi rad by som ju nejak ziskal spat ale neviem ako. :(
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem po rozchode poradte

Príspevok od používateľa brm »

Ja by som to už neriešil.. evidentne si na ňu príliš dobrý a ako tu už v inej téme spomínal audiotrack, dievčatá v skutočnosti nechcú dobrých a pozorných mužov, oni chcú pofidérnych rebelov. Aj mne sa to potvrdzuje. Ešte horšie je, že si rozumieš s jej rodičmi a oni jej tiež určite stále dohovárajú, aby sa s Tebou dala opäť dokopy. Jej to už určite bude liezť na nervy a preto urobí presný opak, skončí to s Tebou definitívne - vlastne to už aj spravila.

Čiže kašli na ňu, neozývaj sa jej, urobil si všetko pre to, aby si to udržal. Už stačí len dodať, že čím skôr na ňu zabudneš, tým lepšie.. budeš sa o to kratšie trápiť. Možno bola pre Teba tá pravá, ale neboj sa, po svete chodí ešte veľa tých pravých..

;)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja osobne by som po tomto čo ti povedala a ako sa zachovala, už s ňou nechcel mať žiadny vzťah.
Keby ťa milovala tak je s tebou. A prehovárať ju nemá zmysel. A ak by si aj prehovoril, čo by to bol za vzťah? Mohlo by sa totiž stať že by to urobila zas. Ak by mala 17-18 tak možno ešte je šanca, ale 29 ročná žena už by mala vedieť čo chce.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ta prava to podla napisaneho nebola. Aspon z jej strany nie. Nechaj ju tak.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím že toto je z jej strany definitívne, keď ťa tak zrušila. Ešte aj počas vzťahu si nebola istá láskou k tebe. Čím viac na ňu budeš tlačiť, tým to bude horšie. Skús si ju udržať ako kamarátku, a možno sa časom u nej city prejavia. Alebo využi že ste "pohádaný" a ľahšie na ňu zabudneš. Či si vyberieš prvú alebo druhú možnosť, vzťah tam už asi nebude. Nepríde mi to z jej strany ako zbrklé rozhodnutie. Zrejme o tom dlhšie premýšlala a je si tým istá.
To že ťa to trápi je logické, lebo je tomu pár mesiacov. Každý tesne po rozchode hovorí že bola tá pravá a podobne, a časom si uvedomí že ten vzťah by skôr či neskôr aj tak skončil na niečom. Keby bola tá pravá, tak ti nedá košom.

brm: ako ktoré :) V tej konkrétnej téme som to napísal ako možnosť, nie ako generalizáciu všetkých žien. A tiež to dosť záleží od veku (18 ročné asi skôr chodia po koncertoch a chlastajú, kým 29 ročná sa už chce usadiť a mať milujúceho manžela s ktorým bude mať dieťa)
Vilcek
Amateur
Amateur

Mna najviac hneva to ze mi to nevedela povedat skorej ale zbytocne ma tahala za nos. Aj ked pocas vztahu mi tvrdila ze ma lubi.Ale nikdy nejak neopatovala spat take tie drobne mile veci co ludia medzi sebou vo vztahu robia. Vela krat som ju chcel zobrat von s mojimi znamymi, ale nikdy sa to nestalo, vzdy sme sli len s jej partiou ( Styri 30 rocne baby, vsetky single). Aj letnu dovolenku chcela ist len s rodicmi a jej partiou ze ak chcem mozem sa pripojit.

Je tu uz skoro 2 mesiace a ja stale niekedy nad tym rozmyslam. Clovek ked ma 33 uz taketo veci trochu preziva inac ako ked ma 23-25. Na druhej strane zacinam byt uz aj rad, kedze jej matka mi dost veci objasnila ked sme po rozchode spolu komunikovali. Ako im vadi ze s nimi byva a len s nimi na dovolenky chodi. ze sa s nou kvoli mne vela krat pohadala ze preco nejde so mnou ked ju niekde chcem zobrat ( mam hotely po europe zdarma tak som jej ponukal vikendovky niekde mimo SK raz za cas) a ze si dievca mysli ze zivot je guma....
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No a najviac rozumu má tvoja priateľka vieš od kiaľ? Predsa od tých štyroch 30 ročných singel kamarátok.
Si viem živo predstaviť tie ich múdre rady. :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ako inak? Práveže ako 33 ročný by si už o živote, ženách a vzťahoch mal čo to vedieť, a nie byť pobláznený ako v puberte pri prvej frajerke
Vilcek
Amateur
Amateur

Poblazneny som nebol, len som sa snazil jej dat najavo ze ju mam fakt rad. A nejak som prehliadal fakt ze ona je trochu sebec... clovek sa moze popalit. Mal som pred tym 4 rocny vztach kde som byval s kockou (som uz od 24 mimo rodicovskeho domu). Ale pri tejto som sa proste zalubil tak som bol happy. nemyslim si osobne ze je na tom nieco zle
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Teda ja neviem preco si vlastne myslis, ze je ta prava? Ako v laske nemusi ist vzdy o krasu, mozno ani tak vlastnosti, ale to ze sa s tym clovekom citis fajn. Ale pokial ti nikdy nedala jednoznacne najavo, ze sa citi s tebou fajn a ze chce vacsinu casu travit s tebou, tak potom nie je ta prava, resp. nie je ta hodna. Mam znameho, ktoremu sa rozpadol dlhorocny vztah, po 2 mesiacoch s hlavou v smutku sa dal dokopy s jednou babou o 8 mesiacov otehotnela a po rocnom vztahu sa brali. Ked som ich videl spolu, tak som im povedal, ze sa nasli... Je to mozno jeden pripad z tisic, ale vo vasom pripade a hlavne veku by som od 29 rocnej zeny cakal, ze bude len tak dychcat po zasnubach, po spolocnom byvani, po romantickych vikendoch vo dvojici... Cim je clovek starsi, tym menej potrebuje na spoznavanie toho druheho, nakolko jednak je skusenejsi a jednak nepotrebuje tolko randenia, ktore si uzil v mladosti a dava prednost stabilite a rodine. Mozno si sama uvedomuje, ze si pre nu prilis dobry a boji sa, ze ju casom prestanes lubit, ale ak hovorila, ze nevie co k tebe citi, tak po polroku by to uz mala vediet. Ono pomohlo by presne to, keby ste mali viac sukromnych zazitkov, ako dovolenka vo dvojici, romanticke vecery ci uz vo wellnese, alebo kino, prechadzky... ale ked toto nemate, tak sa ani necudujem, ze nevie co k tebe citi, nakolko si ta nepripustila dostacne k telu, takze jej chyba, tvoja smola... drzim palce

este k tomu poblazneniu... to nie je zavisle od veku, ale od cloveka. Kazdy lubi inak a aj 33 rocny sa moze bezhlavo zamilovat. Laska a rozum moc nejdu dokopy, takze v laske by clovek nemal krotit svoje vasne, pokial je to vzajomne, ale uzit si ju naplno, lebo aj ked to nevyjde, tak nebude lutovat, ze preto urobil malo...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy- tvoja bývalá bola,je a bude lahko manipulovatelná,citovo a emočne nezrelá žena. Nie je samostatná má v sebe ešte decké prejavy, čo ti povedali aj jej rodičia.
To v 29 rokoch je ojedinelý prípad. To 18 ročne baby sú zrelšie a samostatnejsie.
No ona ti dala dost jasne najavo že nechce byť stebou.
Ty si 33 ročný zrelý muž schopný mať aj rodinu, zatial čo ona musí najprv seba samú nájsť a nezakladať si ešte rodinu. Začni na nu zabúdať ako sa len dá, daj si nejaku dobu pauzu a potom si hladaj inú ženu. A keby náhodou ťa chce bývalá späť no dobre si premysli co urobíš, pretože mne sa nejaví ako žena na ktorú je spolahnutie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

audiotrack.. ale žena, ktorá v 29r býva stále s rodičmi, má stále pubertálne maniere.. a potvrdzuje to aj Vilcek vo svojom prvom príspevku, keď popisuje jej správanie.

A na druhú stranu aj 50r chlapi sa dokážu tak buchnúť, že sa im zatemní mozog a stvárajú somariny, rozídu sa s milovanou manželkou, nechajú deti atď.
Vilcek
Amateur
Amateur

kayko napísal:Teda ja neviem preco si vlastne myslis, ze je ta prava? Ako v laske nemusi ist vzdy o krasu, mozno ani tak vlastnosti, ale to ze sa s tym clovekom citis fajn. Ale pokial ti nikdy nedala jednoznacne najavo, ze sa citi s tebou fajn a ze chce vacsinu casu travit s tebou, tak potom nie je ta prava, resp. nie je ta hodna. Mam znameho, ktoremu sa rozpadol dlhorocny vztah, po 2 mesiacoch s hlavou v smutku sa dal dokopy s jednou babou o 8 mesiacov otehotnela a po rocnom vztahu sa brali. Ked som ich videl spolu, tak som im povedal, ze sa nasli... Je to mozno jeden pripad z tisic, ale vo vasom pripade a hlavne veku by som od 29 rocnej zeny cakal, ze bude len tak dychcat po zasnubach, po spolocnom byvani, po romantickych vikendoch vo dvojici... Cim je clovek starsi, tym menej potrebuje na spoznavanie toho druheho, nakolko jednak je skusenejsi a jednak nepotrebuje tolko randenia, ktore si uzil v mladosti a dava prednost stabilite a rodine. Mozno si sama uvedomuje, ze si pre nu prilis dobry a boji sa, ze ju casom prestanes lubit, ale ak hovorila, ze nevie co k tebe citi, tak po polroku by to uz mala vediet. Ono pomohlo by presne to, keby ste mali viac sukromnych zazitkov, ako dovolenka vo dvojici, romanticke vecery ci uz vo wellnese, alebo kino, prechadzky... ale ked toto nemate, tak sa ani necudujem, ze nevie co k tebe citi, nakolko si ta nepripustila dostacne k telu, takze jej chyba, tvoja smola... drzim palce
dik toto som potreboval pocut nejak ;) tych sukromnych zazitkov nebolo vobec vela. resp len jeden...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Brm- nielen chlapi ale aj ženy po 50 ke to robia, to je tzv. druhá puberta..hold láska moze príst v kazdom veku. Ale tak netreba sa tak zmotat na niekoho, ze mu potom z neho prepína.
Vo všetkom odtial potial- nebyt s niekym stale v kontakte ale ani málo,vyjadrovat city odtial potial,nedávat stále darčeky tomu druhému a pod..
Vilcek
Amateur
Amateur

Blastbit napísal:Brm- nielen chlapi ale aj ženy po 50 ke to robia, to je tzv. druhá puberta..hold láska moze príst v kazdom veku. Ale tak netreba sa tak zmotat na niekoho, ze mu potom z neho prepína.
Vo všetkom odtial potial- nebyt s niekym stale v kontakte ale ani málo,vyjadrovat city odtial potial,nedávat stále darčeky tomu druhému a pod..
ja som s nou v kontakte stale nebol, osobny ako som spominal 2-3 krat do tyzdna niekedy aj menej, city myslim ze primerane a darceky som jej naozaj daval drobne kvietky raz za mesiac... vacsinou ked obcasne u mna prespala tak k ranajkam... ono pre mne je fakt len nepochopytelne ze zena ktora ma v juny 30, si nevie stale nieco take vazit a chce byt skor doma, so svojimi psami a nie venovat sa vztahu... ja som mal 3 vazne vztahy kazda osoba bola uplne ina ale tato mi imponovala v tom ze mala sebavedomie, vedela si zariadit svoje veci ( ako ktore :)) ) bola bystra, humorna, a aj velmi pekna...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2-3 krát do týždňa? To je takých 8-12 dní do mesiaca. Pol roka, to máme tak jeden a pol až dva mesiace čistého času čo ste spolu strávili. To je málo aj na dlho zabehnuté vzťahy, a nie rodiace sa vzťahy. Potom jasné že nevedela čo k tebe vlastne cíti, keď s tebou skoro nebola. A že netrávi s tebou toľko času, keď si pre ňu bol stále z časti cudzí človek. Nemôže to byť náhodou aj takto ako píšem?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vilcek- No čiže si snou až tak velmi nebol. Tak mohla byt preteba dobrá partia ale proste no nechaj to tak. Ako tu ktosi spominal to tlačenie by bolo este horšie. Ona vie ze sa musí uvedomiť..nemusís nanu uplne zanevrieť ale ja ti neviem priatelu to je žena od ktorej nevieš čo očakávať :wink:
Vilcek
Amateur
Amateur

ja som s nou ten cas travit chcel... nemal som nikdy problem prist za nou, alebo ju zobrat na drink atd. vzdy som sa jej ponukol ale ona musela vzdy ist vencit psov, potom ze nieco ma proste neustale nieco.. po debate s nou o tom ze mi to vadi povedala ze ok ze ona ma toho vela a ze nestiha. ale nakoniec som sa dozvedel od jej matky ze nemala toho vela len proste rada je doma kniha telka, naucena uz na svoj zivotny standard
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Takže možno nešlo až tak o lásku či nelásku k tebe, ale o to, že ona má svoj zaužívaný životný štýl a nechcela na tom nič meniť, nechcela sa o svoj čas deliť, nechcela robiť kompromisy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vilcek- no tak vidís ju zaujmaju len vlastne zaujmy a nie chlap co ju lubi. J*b nanu ked uz ti to mám vulgárne napísať a j*bal by som nanu aj potom. Zivot je príliš krátky nato aby si čakal od niekoho ze sa zo dna na den zmení. Daj si pauzu kolko chces,vylieč sa, najdi inu zensku s ktorou si založíš rodinu už je načase
Napísať odpoveď