Steam - Thief 4 downloading problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Steam - Thief 4 downloading problem

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Caute hojkovci, ten problem sa mi stal uz minule a kamos mi povedal ze vraj to robi steam casto tak som sa na to vykaslal, ale teraz som na mobile a nudim sa tak sa spytam :D.

Proste ide o to, ze som dostal zdarma novu hru na Steam Thief 4, tak som ju zacal stahovat (ma 19,6 GB). Kedze mam pomalsi net (lebo byvam na dedine) tak mi chvilu trva kym stiahnem nejaku hru. A tuto to stahovalo par dni lebo aj velmi casto som stahovanie pauzoval. Ale jedno rano ked som zapol pc a steam, tak zrazu z nicoho nic mi tu hru zacalo stahovat uplne znova a to som mal stiahnute uz 13,6 GB z 19,6 GB. Vobec nic som s tym nerobil akurar som casto stahovanie pauzoval, ale to som robil aj pri ostatnych hrach a nikdy som taky problem nemal.

Zaujimave vsak je, ze v adresari Steamu v zlozke downloading je zlozka ThiefGame ktora ma cez 23 GB.

Da sa nejak vyriesit aby mi to dalej pokracovalo v stahovani tam kde to predtym prestalo? Ako som spominal, mam pomalsi net a odznova stahovat to fakt nemienim a riskujem ze sa mi to stane znova.
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Steam - Thief 4 downloading problem

Príspevok od používateľa Thommas »

Inú šancu nemáš. Steam je proste nevyladený trus, ktorý sa rád sám od seba dobabre. Kto je na Steame denne, vidí aj ich nestabilné servery a pod. Holt, máš smolu.
Napísať odpoveď