STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Dufam ze mal niekto podobny problem pretoze fakt nemam paru co to moze byt.
priklad.
zapnem team fortress 2 hra sa spusti a dam hladat server... a refres ... v tom mi napise ze ziadny server nenaslo a zda sa ze niesom pripojeny k netu ale ak pockam cca 10-15 min v hre a potom dam refres tak uz mi servre ukaze.... a to sa opakuje vzdy ked zapnem tf2..
nieco podobne sa mi stava v dayZ zapnem hru a tu mi servre hned ukaze takze sa môzem prpojit ale ak dam refres tak mi uz neukaze ziadny server tak nemozem hrat... takze vypnem hru pozriem sa na steam a tam v hlavnom okne chcyba ze niesom pripojeny k netu , dam refres stranky na steame normalne sa mi zobrazi zapnem day z a zas to iste ak stalcim refres ak nie tak sa mozem pripojit.
win8-64b,i5,nvidia-gt555-2gb,ntb asus,4gbram,nove graf ovladace atd...
a taka perla sem tam si moja grafika nvidia gt555 2gb ktora ma optimus si zmysli ze sa nezapne a proste to necha na integrovanu graf stava sa mi to len pri cs 1.6 ktory bezi cez steam a tiez team fortres 2 tiez cez steam a sranda je ze sa to ani v grafike neda nastavit ...
priklad.
zapnem team fortress 2 hra sa spusti a dam hladat server... a refres ... v tom mi napise ze ziadny server nenaslo a zda sa ze niesom pripojeny k netu ale ak pockam cca 10-15 min v hre a potom dam refres tak uz mi servre ukaze.... a to sa opakuje vzdy ked zapnem tf2..
nieco podobne sa mi stava v dayZ zapnem hru a tu mi servre hned ukaze takze sa môzem prpojit ale ak dam refres tak mi uz neukaze ziadny server tak nemozem hrat... takze vypnem hru pozriem sa na steam a tam v hlavnom okne chcyba ze niesom pripojeny k netu , dam refres stranky na steame normalne sa mi zobrazi zapnem day z a zas to iste ak stalcim refres ak nie tak sa mozem pripojit.
win8-64b,i5,nvidia-gt555-2gb,ntb asus,4gbram,nove graf ovladace atd...
a taka perla sem tam si moja grafika nvidia gt555 2gb ktora ma optimus si zmysli ze sa nezapne a proste to necha na integrovanu graf stava sa mi to len pri cs 1.6 ktory bezi cez steam a tiez team fortres 2 tiez cez steam a sranda je ze sa to ani v grafike neda nastavit ...
-
xH4wK
Vie niekto ako je mozne ziskat peniaze od steamu s5 ?
Viem ze su nejake regulacie EU atd.. ale nie je nieco lokalne na SVK co nam dovoluje vratit software do 7 dni ?
Keby ste postli nejake linky ktore sa daju pastnut do steam support ticketu to by bolo skvele
Viem ze su nejake regulacie EU atd.. ale nie je nieco lokalne na SVK co nam dovoluje vratit software do 7 dni ?
Keby ste postli nejake linky ktore sa daju pastnut do steam support ticketu to by bolo skvele
Ak si hru ešte nehral, tak máš nárok na vrátenie penazí. Aj to myslím že iba raz. Vyhovor sa že máš dáky problém snou a tak. Bezdôvodne ti peniaze nevrátia, steam to má v pravidlách ktoré sme akceptovali.
co je ten steam cloud zapnem TF2 a napise ze je problem so spojenim v hre zas pise ze sa nevie pripojit na server s itemami wut the fuck..
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2014, 20:37)
ide vam vobec teraz steam prihlasit? lebo mne ne...
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2014, 20:37)
ide vam vobec teraz steam prihlasit? lebo mne ne...
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ani mne taktiez nejde, zas nieco robia
Ahojte mám otázku ked idem kúpiť hru dám spôsob platby a dám mastercard a nevadí ked tá karta ke od poštovej banky?
-
typek61
Darca
uz sa to tu kdesi rozoberalo,ked jeden chalanisko chcel kupovat hru cez postovu banku.nemal vzadu cvc kod a neslo mu to zaplatit
A stiahlo mu to peniaze?
-
typek61
Darca
mas tam ten cvc kod?neviem 
//tak ti to nema ako stiahnut peniaze, kedze si tam nemal dat ake cislo
//tak ti to nema ako stiahnut peniaze, kedze si tam nemal dat ake cislo
To je ten kontrolný a ten nemám
Už som to písal na toto fórko, ale do inej témy... Potom som si všimol že je tu konkrétne téma na steam tak to skopírujem aj sem.
Caute hojkovci, ten problem sa mi stal uz minule a kamos mi povedal ze vraj to robi steam casto tak som sa na to vykaslal, ale teraz som na mobile a nudim sa tak sa spytam
.
Proste ide o to, ze som dostal zdarma novu hru na Steam Thief 4, tak som ju zacal stahovat (ma 19,6 GB). Kedze mam pomalsi net (lebo byvam na dedine) tak mi chvilu trva kym stiahnem nejaku hru. A tuto to stahovalo par dni lebo aj velmi casto som stahovanie pauzoval. Ale jedno rano ked som zapol pc a steam, tak zrazu z nicoho nic mi tu hru zacalo stahovat uplne znova a to som mal stiahnute uz 13,6 GB z 19,6 GB. Vobec nic som s tym nerobil akurar som casto stahovanie pauzoval, ale to som robil aj pri ostatnych hrach a nikdy som taky problem nemal.
Zaujimave vsak je, ze v adresari Steamu v zlozke downloading je zlozka ThiefGame ktora ma cez 23 GB.
Da sa nejak vyriesit aby mi to dalej pokracovalo v stahovani tam kde to predtym prestalo? Ako som spominal, mam pomalsi net a odznova stahovat to fakt nemienim a riskujem ze sa mi to stane znova.
Caute hojkovci, ten problem sa mi stal uz minule a kamos mi povedal ze vraj to robi steam casto tak som sa na to vykaslal, ale teraz som na mobile a nudim sa tak sa spytam
Proste ide o to, ze som dostal zdarma novu hru na Steam Thief 4, tak som ju zacal stahovat (ma 19,6 GB). Kedze mam pomalsi net (lebo byvam na dedine) tak mi chvilu trva kym stiahnem nejaku hru. A tuto to stahovalo par dni lebo aj velmi casto som stahovanie pauzoval. Ale jedno rano ked som zapol pc a steam, tak zrazu z nicoho nic mi tu hru zacalo stahovat uplne znova a to som mal stiahnute uz 13,6 GB z 19,6 GB. Vobec nic som s tym nerobil akurar som casto stahovanie pauzoval, ale to som robil aj pri ostatnych hrach a nikdy som taky problem nemal.
Zaujimave vsak je, ze v adresari Steamu v zlozke downloading je zlozka ThiefGame ktora ma cez 23 GB.
Da sa nejak vyriesit aby mi to dalej pokracovalo v stahovani tam kde to predtym prestalo? Ako som spominal, mam pomalsi net a odznova stahovat to fakt nemienim a riskujem ze sa mi to stane znova.
Nie, nedá sa to nijako vyriešiť. Ja som takto tri roky dozadu sťahoval "po častiach" GTA4. Mal som vtedy 2MB net, čiže reálny download bol niečo cez 200kb/s. Mal som stiahnutých 90% a keď som potom zapol Steam, začalo to sťahovať odznova. Najlepšie je väčšie hry sťahovať cez noc. Počítač a sťahovanie si v pokoji beží.
Vtedy sa mi nepodarilo nájsť riešenie. Stačí si dať do Googlu "steam download start again" a nájde desiatky príspevkov od ľudí, ktorým sa stalo to isté.
Vtedy sa mi nepodarilo nájsť riešenie. Stačí si dať do Googlu "steam download start again" a nájde desiatky príspevkov od ľudí, ktorým sa stalo to isté.
-
Runes
Addict
nemato daco nahodou spolocne s tym ze v dakom bode nepresiel verifi tak sa vratil spat ??? moze sa to stat pri dakom lagu ze sa poskodi daky balik dat a proste miesto packetu stiahne radsej vsetko. BTW v takom pripade mas este ale moznost stiahnut daku steam zalohu dakoho len nakolko tomu veris no
Mozes sa napr prihlasit dade v skole kde je lepsi net stiahnut si hru napalit zmazat konto s pc a doma uz len nahras hru a das verifi
-
typek61
Darca
uNfEiL aku mas linku?ja som stahoval BF4 na 5 megovej linke 10 hodin
tak si myslim, keby si to nechal cely den bezat, malo by ti to stiahnut ak fakt nemas nieco z netom
tak si myslim, keby si to nechal cely den bezat, malo by ti to stiahnut ak fakt nemas nieco z netom
Kamo tak ja byvam v trapnej dedine so 400 obyvatelmi na vychode kde som rad za aky taky net. A vam to asi bude smiesne na dnesne pomery ale ked mi stahuje tych 160 kb/s tak som rad.
ake velke je riziko zabanovania uctu na steame pri zakupeni steam giftu?
no nejake %to tam je ale kolko netusim. Ja som cez support dokonca uz riesil problem s hrou ktoru som mal zakupenu cez VPN aby som to mal lacnejsie a nic nevraveli 
ako to myslis s tou VPN?aby ti ju zmenili na normalnu cerziu?ja som tiez davnejsie kupoval metro last light a netusil som ze na to treba VPN,da sa to nejako zmenit na klasicku verziu?
-
Thommas
Addict
Áno, kúpiš si ROW. Inak nič. O zabanovaní kvôli kúpe giftu som ešte nepočul, a to mi už cez ruku prešlo 200+ hier.