DayZ
Re: DayZ
Pripája sa cez dayz comander ale tam sa mám na aký server pripojiť?chodievam na lastheroesczsk tam keď sa snažím komunikovať tak bez výsledku skôr sa dohodnem po anglicky a navyše je to dosť problém z desiatich pokusov má sedem krát zastrelili a ani neviem kto a s kadiaľ má dostal skrátka bez varovania a vo dvojici sa to hneď lepšie hrá
budem mať nejakú zľavu keď som kupoval len mod? ked sa prihlasim na steam tak mam znova platit 24 eur a pritom je to len EARLY ACESS podla mna len opatchovany mod a keby som to kupil tak neskor vyjde hra a zas mam platit?.dobre to chapem?
Nie je to uplne samostatna hra a ked ju teraz kupis uz ju nebudes znova platit
Ja som zase od rocketa cital ze cena zavisi od vysledneho effortu na development
a pokial viem, uz teraz nedavno museli posilnovat niektore oddelenia a ajtak su v sklze.
Zase pravda je ze Dean odchadza od Bohemie a teda zvysok bude rezirovat cisto Bohemia a teda pocitam ze aj cena je na ich uvazeni.
Ale informacia ze ked uz si raz kupil hru, tak finalverziu uz nemusis kupovat ostane ti platna stavajuca EA licencia - to by malo platit nadalej.
Zase pravda je ze Dean odchadza od Bohemie a teda zvysok bude rezirovat cisto Bohemia a teda pocitam ze aj cena je na ich uvazeni.
Ale informacia ze ked uz si raz kupil hru, tak finalverziu uz nemusis kupovat ostane ti platna stavajuca EA licencia - to by malo platit nadalej.
hru som kupil hravam asi tyzden zatial spokojnost,niektore veci lepsie a niektore horsie oproti modu .ale najviac ma prekvapuju samotny ludia ta nenavist a zlost voci ostatnym hracom .asi sa budete teraz ostatny smiat ale ma to fakt desi ak by to malo byt po apokalypse naozaj takto co pevne verim ze by aj bolo, tak radsej nechcem prezit.vcera som sa respawnoval po 5 minutach pridem do 1 dediny hrac lezi na ceste silno krvaca ale hned jak ma zbadal vytiahol sekeru a zabil ma aj ked vedel ze do 2 minut zomrie
no nechcem tu vytvarat offtopic, ale predsa nemozes porovnavat realitu (potencionalnu realitu) s pocitacovou hrou.
to ako keby si tvrdil ze ak clovek v gta zraza a zabija chodcov, tak to bude robit aj v reale akonahle sadne do auta.
to ako keby si tvrdil ze ak clovek v gta zraza a zabija chodcov, tak to bude robit aj v reale akonahle sadne do auta.
ja si skor myslim, ze ludia prave prostrednictvom hry vyuzivaju tie "zle" alternativy, ktore by v realite nikdy neaplikovali. Mozno to chce nejakeho psychologa co si o tom mysliciliar napísal:Hra dáva hráčom veľkú voľnosť a to ako sa zachovajú o niečom svedčí.teraz nechcem plakať nad tým ako sa ku mne zachovali ale vo všeobecnosti je to smutné keď sa ták vecšína správa
Tak ja som rad ze je tam vela takych zlych ludi, to tu hru dokorenilo a dosolilo, kedze zombies nepredstavuju ziadne nebezpecie, banditi su ta spravna kava. Neviem si predstavit co by som tam robil keby nebolo taketo PVP podporovane, zeby som chodil s partiou teplosov a strielali by sme zombikov, v nejakej budove by sme si rozpravali skautske historky 
kedze zombies nepredstavuju ziadne nebezpecie
skus to teraz hrat po update za chrbtom sa ti spawnuju zombici a zaciatku uz zacinaju byt tazsie ale prave kvoli tomu som si to kupil aby to bolo hardcore
skus to teraz hrat po update za chrbtom sa ti spawnuju zombici a zaciatku uz zacinaju byt tazsie ale prave kvoli tomu som si to kupil aby to bolo hardcore
To ze spravili respawn mechanizmus ktory je dost o nicom (ale je iba provizorny) tak to neznamena ze zombies prestavuju hrozbu
. Stale niesom dostatocne motivovany na to, aby sa ma napr nedotkla, PRINAJHORSOM dostanem bleeding co fixnes hockedy. Ovela väcsie nebezpecenstvo je v mojich ociach prave ludska vynaliezavost, nikdy nevies co ta caka 
Dnes som sa k tomu konecne dokopal aj ja, najskor som stiahol z torrentu, aby som ak-tak nekupoval macku vo vreci. Ono sa mi to ale akosi zalubilo, tak som to nakoniec kupil na Steame a teraz chvilu pohral
Zo zbrani som zatial nenarazil ani na sekeru, chodim s baseballkou, tak mi celkom zeru nervy ti zombici, ked ma svojim orlim zrakom zbadaju na strasnu vzdialenost a uz za mnou sprintuju... Zle sa domy prehladavaju so styrmi frajermi za chrbtom, ked este aj ignoruju steny a dvere
Hral som na nejakom cz/sk serveri, kde sice bolo 40 ludi, ale nestretol som nikoho - teraz neviem, ci bohuzial alebo chvalabohu
Kazdopadne je to zaujimava hra, ten pocit, ze vas stale niekto sleduje cez puskohlad a behom sekundy moze clovek prist o vsetko.... to sa len tak nezazije 
Hral som na nejakom cz/sk serveri, kde sice bolo 40 ludi, ale nestretol som nikoho - teraz neviem, ci bohuzial alebo chvalabohu