Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo vám vadí na fore?

Príspevok od používateľa kinjeril »

A co keby ste tu prestali spamovat?
lecram
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lecram »

nepaci sa mi ako niekto dokaze ryclo rozhodnut a zmazat napr.inzerat bez toho aby upozornil na chyby pri zadavani i ked som presvedceny,ze som nijake neurobil a zadal som ich,myslim tie inzeraty do spravnej rubriky,napr.sport,cestovatelstvo a nikde nie je moznost napisat administratorovi tak ako je to na inych forach,vladne tu anarchia a diktatura jednej strany
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Máš tu všade a zrozumiteľne napísané pravidlá. To, že si si ich ty neprečítal, nie je problém fóra a neznamená anarchiu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aku sport? Ale cestovanie? Na inzeraty je tu bazar, nie sport alebo cestovanie. Mas v bazare aj pravidla, ktore si urcite nesplnil. Preco by ta mal niekto upozornovat na to, ze ty si nie si schopny precitat si pravidla bazaru?
lecram
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lecram »

ak nieco potrebujem z odvetvia sport tak to zadam do tejto rubriky a nie do bazaru,je uplne samozrejme ak chcem kupit bicykel tak inzerujem v bazari,ale ak potrebujem nieco napr.privesok na kluce z NHL davam to logicky do rubriky sport kde sa nachadzaju a citaju ju fanusikovia sportu,teda tak to bezne byva na inych forach a ak to i niekto nahodou porusi nevedomostou treba ho upozornit,aby sa zorientoval a nie ho bez upozornenia zlikvidovat,myslim,ze tak to chodi medzi slusnymi ludmi ,ale ked to schvalujete ,sorry treba sa prisposobit a oznacit sa za blba,inak napisal som svoj prispevok presne tak ako som to citil a vzdy v kazdej rubrike je administrator a On by tam mal byt na to aby aj poradil a nie iba direktivne mazal a skryval sa dakde v anonymite,ja mam napr.67 rokov a to este neznamena,ze som zjedol vsetku mudrost sveta a tie Vase poucenia co treba citat ovladam a nic tam takeho nie je,precitajte si aj Vy nez idete rozdavat rozumy,dakujem
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Je to tak,ako bolo pisane vyssie.
Patri to do bazaru.
Chces kupit? zadam si dopyt do bazaru.
lecram napísal:a tie Vase poucenia co treba citat ovladam
http://www.hojko.com/hladam-niekoho-kto ... 85286.html

http://www.hojko.com/hladam-niekoho-kto ... 86564.html

Tak hlavne ze vies,co treba citat,,,ale o duplicitnych temach si necital urcite,a to este pises,ze si tu mal dalsie.
lecram napísal:nikde nie je moznost napisat administratorovi tak ako je to na inych forach
Snad nemyslis vazne.
Ked uz nevies kontaktovat admina,alebo clenov vedenia,tak sa ani necudujem,ze si sa nedostal ani k pravidlam.
A ze si sa vobec dostal k odoslaniu prispevku.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

A to mal este prispevok v teme o klucenkach hojko.com s tym, ze zhana klucenky z futbalu a podobne klucenky. Uz je to zmazane par dni.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

prosim panov moderatorov, aby prestali mazat obrazky vlozene ako linky okamzite ako si to vsimnu. Napiste spravu autorovi, dajte mu ban, hodte mu to do prilohy sami alebo pockajte kym si vsimne vas edit, no hlaska "//obrazky patria do prilohy" bez samotneho obrazka je totalny bullshit a mnoho tem potom straca zmysel.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Len nech to robia, aspon sa ludia naucia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hlavne nech to robia v pripade, ked je to realne a nie v pripade, ze je obrazok nad limit a aj tak sa neda vlozit
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ninx: si na fóre už nejaký ten rok. Radšej si znova pozri pravidlá...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Pravidla su jasne a nikto nieje povinny vypisovat(ani oznamovat) kazdemu ss z tym,nech si to milostivy pan da do prilohy a uz toboz nie,ze niekomu bude vedenie stahovat foto do pc,aby to vlozil ako prilohu.
Co sa tyka velkosti,tak je dost velkorysa a ak ma foto viac mb,alebo vyssie rozlisenie,tak sa to cez obycajny skicar,ktory ma kazdy,upravi naozaj za par sekund.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aj gify mam premalovavat frame-by-frame?
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

gif nema taku velkost.
A ak ma,tak samozrejme do prilohy nemusi,kedze sa nezmesti,ale bavime sa o obycajnych jpg.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

tacosi nevidim rozdiel v tom, ci mu prispevok editnes alebo napises SS. Samozrejme okrem toho, ze spravu si vsimne skor ako edit.

Pokial viem, pravidlo o uploadovani na hojko bolo sformulovane, aby zamedzilo tomu, ze post strati vyznam ked dany obrazok zmaze hostujuci server. Takto ked mu ho bez ocividneho oznamenia zmazes sam, strati vyznam okamzite, ako mozes vidiet napriklad tu > photoshop-efekt-t191503.html
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked to mazem, tak mazem screeny z obrazovky ci vyrezy. Je mi jasne, ze do prilohy sa zmestia. To, ze si niekto neprecita pravidla je jeho problem, pri novych uzivateloch sa to da tolerovat, obcas napisem aj spravu. Pokial ide o uzivatela, ktory je tu par rokov, tak nevidim dovod na nejake upozornenie, pravidlo o obrazkoch plati dost dlho.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

minule mi niekto zmazal odkaz na uloz.to s tým, že to má ísť do prílohy. pričom mal ten súbor 50MB. to je nejaké nové pravidlo? takisto sa mi stalo, že zmazali hneď odkaz na obrázok, kt. sa do prílohy dať proste nedal. nešlo o jeho veľkosť, ale rozmer. ja to vidím skôr tak, že vedenie nerieši a sú v nejakom auto-režime. to už potom stačí vytvoriť nejakého bota, ktorý to bude robiť za vás, keď v tom nemáte žiadny rozhodovací faktor a editujete čo vidíte, budete mať o prácu menej..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Odkazy sa nemazu, este som nevidel zmazat odkaz z uloz.to, ak neslo o warez. Pri obrazkoch sa to stalo aj mne. Ale asi nikto nekontroluje, ze preco je tam link a ci je dovod rozmer alebo velkost. Asi by som to tam mal dopisat v buducnosti, ze obrazok nevosiel do prilohy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pri tom 50 MB subore to bola asi chyba, ale neviem o co konkretne islo. A ked sme pri obrazkoch, tak zmensit ho je vec 30 sekund "prace" v skicari. A pokial ten obrazok musi byt velky (komiks, scan textu,...), tak je dobre napisat k tomu upozornenie. Ja osobne take obrazky nechavam ako link.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

chcel som pridat obrazkovu prilohu, ktoru nemam lokalne na kompe, ale ulozenu dade na mojom Steam profile. link k nej je http://images.akamai.steamusercontent.c ... A8239E586/ . nechcelo mi to povolit kvoli pripone, aj ked je to obycajne JPG.

co tak miesto pripony checkovat MIME typ? ten sa uz tusim dokonca aj checkuje, lebo ked premenujem nejaky exáč na *.JPG , tak to validaciou neprejde, co je fajn. logika by ale mohla byt taka, ze priorita #1 pri validacii by mohol byt prave MIME typ suboru a az potom sa pozerat na priponu (aj ked ta uz vobec nie je dolezita a mohla by sa handlovat interne, kedze sa checkuje subor samotny).

usetril by sa tym uzivatelom ten medzikrok manualneho stahovania obrazku na lokal, premenovania a az nasledneho uploadu.
Napísať odpoveď