Assassin’s Creed IV: Black Flag
Re: Assassin’s Creed IV: Black Flag
hneĎ ako to bude možné spravím- hral som od vtedy iba raz a vtedy sa just tie obrazce netvorili..
Zdravím Vás!
Kúpil som si nový comp a na starom som bol asi v tretine hry. Musel som preinštalovať Windows ale z PC som si nič nezálohoval. Myslel som si, že keď ju opäť nainštalujem tak cez Uplay sa mi odohraný postup opäť ukáže, ale nestalo sa tak, neviete či je to možné, alebo musím ísť opäť odznovu?
Dík....
Kúpil som si nový comp a na starom som bol asi v tretine hry. Musel som preinštalovať Windows ale z PC som si nič nezálohoval. Myslel som si, že keď ju opäť nainštalujem tak cez Uplay sa mi odohraný postup opäť ukáže, ale nestalo sa tak, neviete či je to možné, alebo musím ísť opäť odznovu?
Dík....
Ako by som vedel pridať save do hry tak aby mi šiel ? Potreboval som preinštalovať hru, takže mi všetko zmizlo. Ale predtým som si uložil savy na USB-čko (počítal som s tým že sa mi to stratí keď to odinštalujem). Problém je že mi to nejde. Savy mám tak isto v dokumentoch ako doteraz a nejde to.
Original zalohuje savy do cloudu...
No zistil som, že originál nezálohuje do cloudu, takže môžem to hrať odznovu......
Aj ja som si pôvodne myslel že cez cloud sa to uloží ale keď nie tak nie, čo už no. Cca tých 30 hodín a viac som mal odohraných. Do vydaní Watch Dogs to snáď stihnem dohrať 
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
-
lukostrel77
Star
Pojde hra aj na dvojjadre alebo tato hra vyuzije lepsie stvorjadro.A este ako sa instaluje tato hra cez steam alebo inak? Dakujem za odpovede.
Cez steam alebo cez uplay, alebo aj z media, logicky to zavisi od toho kde ju kupis, neviem co si cakal za odpoved.
Ja mám dvojjadro Intel Pentium (Hashwell) a 560ti a ide mi to skoro na max vo FULL HD.lukostrel77 napísal:Pojde hra aj na dvojjadre alebo tato hra vyuzije lepsie stvorjadro.A este ako sa instaluje tato hra cez steam alebo inak? Dakujem za odpovede.
Vie mi niekto poradit ako zmenit jazyk z cestiny na anglictinu na PS3? Ponuka mi to len moznosti cesky,rusky,polsky a madarsky jazyk, ale ja by som to mal rad po anglicky vsetko. Je to vobec mozne? Dakujem 
Pokiaľ máš verziu už s češtinou, teda nejakú pre strednú európu, tak je možné že tam je angličtina úplne nedostupná. Ak chceš všetko anglicky, zameraj sa na originál verziu bez akýchkoľvek iných mutácii.