iOffer

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Eydd
Novice
Novice

Re: iOffer

Príspevok od používateľa Eydd »

chlapec10 napísal:no, viem kolko stoji origo, skor ma zaujma tvoje kolko stalo tvojem napisem ti spravu

ale nevadi, no, ak je hodnota 70, tak ho urcite zastavia, v lepsiom pripade budu riesit len DPH, posles im fakturu a doplatis, v horsiom budu skumat pravost.
no, a presne tak, kedze oni nie su experti na urcenie pravosti, tak musis bud dolozit nejaky certifikat resp nejaky posudok, to neviem ako sa robi lebo som to nikdy nerisil, kedze to je drahe a komplikovane
Aha takze ten certifikat budem musiet zohnat od toho predajcu. Ak ju neziskam tak tovar poslu naspat.

Zaratavaju do DPH aj cenu postovneho? Predpokladam ze nie ked je to cez DHL ktore si dane vybavuje.

Kazdopadne dakujem za strucnu odpoved.
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

no bud od odosielatela, bud od oficialneho distributora na slovensku alebo znalecky posudok, neviem presne ako to funguje...

Ano, do DPH sa zaratava AJ postovne....
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

objednava tu pravidelne niekto z iofferu potreboval by som objednat niekolko veci a ja s tymto objednavanim nemam vela skusenosti samozrejme to nechcem zadarmo, ak by sa nasiel kto by mi vedel s tym pomoct ozvte sa do sukromnej spravy :wink:
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

nemam s tym problem, ale hovorim dopredu, ak ti to zastavia nasi colnici, tak si to na triko neberiem....
Lenush
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lenush »

Prosím pomôže mi niekto?.. tiež by som si chcela odtiaľ objednať pár vecičiek ale vo vyššej sume napr. 200 €.. či si mám objednávať radšej v menších sumách?.. ešte som odtiaľ neobjednávala tak nemám tušenia ako to funguje.. vopred ďakujem za každú odpoved :)
sajmoniksim
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sajmoniksim »

čaute priatelia, mam problem pri objednavke tenisiek z iofferu..
dnes som si prvy krat z tejto stranky chcela obj. tenisky...
klikla som na tlacidlo buy it now,hodilo ma to na moje udaje..tak som vypisala meno a adresu a dala pokracovat... no a potom mi tam vybehlo velkymi pismenami ze dakujeme, vasa objednavka bola odoslana.. (a v zatvorke bolo naposane pockakte kym predavajuci obj. potvrdi...myslite ze mam pockat? je mi to divne lebo znama z iofferu uz objednavala a vraj nemusela cakat kym jej seller obj. potvrdi )..lenze ja som nic nezaplatila..nevybrala som tym platby , ako chcem platitt...a nezadavala som ani cislo uctu....pod tym velkym oznamnim bolo tlacitko zaplatit polozku...tak som klikla a vyhodilp mi tam okienko v ktoom bola cena tenisiek a pod nim sposob platby, chcela som platit cez paypal..tak som to zaklikla vyhodilo mi tam payapl transaction id... pritom ja ziadne cislo nemam pretoze produkt nieje zaplateny...
tak som sa vratila do mojho nakupneho kosika v ktorom mi svietila polozk a - nezaplatene tenisky..

prosim vas poradte mi ako mam postupovat...podla vas mi predavajuci potvrdi objednavku a ja budem moctcnormalne zaplatit cez paypal?..
dakujem za kazdu radu
Napísať odpoveď