Asi si začínajú kompenzovať počet uzamknutých článkov za ukončenie spolupráce s trendom..
Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
Re: Piano (systém spoplatnenia webových stránok)
Áno, tiež som si všimol, ešteže jano nepije..
Asi si začínajú kompenzovať počet uzamknutých článkov za ukončenie spolupráce s trendom..
Možno si myslia, že takto získajú viac predplatiteľov. Ako keby nestačila, tá reklama čo je na www.sme.sk na každom voľnom kúsku. Ale čo som tak teraz pozeral hlavnú stránku, tak cca tretina článkov je uzamknutá.
Nastastie sa to stale da citat cez mobilnu aplikaciu, ale tu starsiu verziu, takze pohoda 
Donedávna mi išli videá na tyzdni.sk v Piane cez TOR, ale už ani to. 
oni vsetky tie clanky su sice zamknute pianom, ale ked si na nejaky kliknes, tak zistis ze vacsina textu tam je, nemam uz zaplatene piano, takze neviem posudit aka cast presne je zamknuta ale zatial som nemal pocit ze by mi po precitani clanku chybala nejaka podstatna informacia.
Práve naopak, väčšina textu tam nie je.
A áno, cez iOS app sa to dá čítať v pohode. Stále sa im čudujem, že sa toho tak držia. Pokiaľ viem tak majú iba cca 1-3 000 predplatiteľov, čo je na krach.
A áno, cez iOS app sa to dá čítať v pohode. Stále sa im čudujem, že sa toho tak držia. Pokiaľ viem tak majú iba cca 1-3 000 predplatiteľov, čo je na krach.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kukiak, ked bude na fx, tak sa mozme bavit
"Aint no body got time for dat"
-
mirak2
Hardcore addict
ja mam chrome iba kvoli abstinentovi janovi... oplati sa.
-
Soviet
Darca
Ja doma spravy necitam a v robote je chrome zakazany, takze tak ..Radsej siahnem po alternative co sa stranky tyka
Ej bisťu, dobrá to vec! K+ to istí 
-
hojko
Site Admin
Tiez som si vsimol, ze mozno za posledne dva mesiaci zacali vo velkom zamykat. A hlavne take clanky, ktore mali byt tahakom, teda clanky o emisnej kauze, o prezidentskych volbach a pod. Neviem, ze ci cakali, ze prave kvoli tomu si zaplatim Piano, ale nezaplatim si ho z recesie, hoci by ma prvy mesiac stal len 1 cent.
Mne je to jedno,tie clanky aj tak za vela nestoja.
Ja ich ani necitam a hned skrolujem ku diskusii,kde sa toho clovek dozvie podstatne viac.
Uz len cakam, kedy spoplatnia aj diskusie.
Ja ich ani necitam a hned skrolujem ku diskusii,kde sa toho clovek dozvie podstatne viac.
Uz len cakam, kedy spoplatnia aj diskusie.
-
mirak2
Hardcore addict
z casti su uz teraz, v piano clankoch mozes prispeivat len ak mas piano.
Neviem ci oplati, tie clanky za vela nestoja, akurat to usetri hladanie na ostatnych portalochmirak2 napísal:ja mam chrome iba kvoli abstinentovi janovi... oplati sa.
Par dni mi to nefungovalo a svet sa nezrutil, sme sa snazi, ale v sucasnej situacii Piano u nich nema priestor. Museli by castejsie prinasat kvalitne clanky, ako bola pred par tyzdnami ta reportaz z Detroitu, to bolo dobre citanie. Ale brigadnikmi aktualizovane a trochu doplnene tlacove spravy za predplatne nestoja. A diskusie so stranickymi brigadnikmi detto
Presne tak, bol som stále zvyknutý na teraz.sme.sk a medialne.sk a po zavedení piana som si ho aj kúpil na jeden mesiac, ale časom som sa naučil žiť aj bez piana. A ak súrne potrebujem nejaký článok, prepnem si na Chrome a tam ten jeden článok prečítam.
Najviac ma nasrali, keď asi pred polrokom spoplatnili všetky články regionálnych správ - konkrétne u mňa korzar.sk. Ale naučil som sa žiť aj bez korzára, aspoň ma netrápi, koho kde v mojom okolí prepadli, olúpili, zrazili, okradli.

Najviac ma nasrali, keď asi pred polrokom spoplatnili všetky články regionálnych správ - konkrétne u mňa korzar.sk. Ale naučil som sa žiť aj bez korzára, aspoň ma netrápi, koho kde v mojom okolí prepadli, olúpili, zrazili, okradli.
Tak Pravda vystupuje z piana, ale zaroven autori poskytli asi prvy graf poctu predplatitelov: http://www.omediach.com/internet/item/3 ... je-z-piana
Castejsie zamykanie clankov im evidentne pomohlo, ktovie na ako dlho.
Castejsie zamykanie clankov im evidentne pomohlo, ktovie na ako dlho.
to asi preto, ze to je za 1 cent (detaily neviem, videl som len reklamu)
Tiez pravda, akurat som si isiel pozriet ceny a tiez som na to narazil. Prvy mesiac pre novych clenov je za 1 cent, potom standardne 3.90 €
Takze zase tradicna manipulacia v style SME, daju cenu na minimum a potom sa chvalia narastom pouzivatelov
Dufam, ze taky isty graf zverejnia v maji-juni.
Takze zase tradicna manipulacia v style SME, daju cenu na minimum a potom sa chvalia narastom pouzivatelov