Re: Facebook
https://www.facebook.com/settings -> Download a copy of your Facebook data.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nový look je v pohode, neviem čo tu vyšilujete. Možno tak na väčších monitoroch je to na facku.
Ten design je optimalizovany na ake rozlisenie? Sirkou tak na 20 palcovy displej z malym rozlisenim, ale pismo odkazov je pre 28 palcovy FullHD, ak nie aj vacsie.
-
Soviet
Darca
Nakolko sa nam zmenil trochu styl FB, tak tento je neupdatnuty. Ak chcete celkom dobre vyvazeny dark FB, tak odporucam tento:Soviet napísal:Len tak mimo temu kus. Kto hlada dobry FB Style, tak kukam, ze teraz super v januari nahodil volaky poliak. Konecne dobre vyvazena seda, cierna, biela.
http://userstyles.org/styles/96680/tylk ... -facebooka
http://userstyles.org/styles/95359/face ... facebook-2
Dá sa tento nový úžasný fb štýl nastaviť tak, aby mi zobrazovalo aj viac než jeden a pol príspevku na plochu?
Dosť veľké je to, na ten môj 13 palcový notebook.
Dosť veľké je to, na ten môj 13 palcový notebook.
zuzanuska - určite že dá, stačí pomocou ctrl a značky mínus zmenšiť písmo, to potom budeš mať aj 2-3 novinky na stranu, akurát to bude nečitateľné. Ale teraz vážne, nie nedá sa to nijak normálne spraviť, tiež som nad tým istý čas krútil hlavou, ale človek je tvor prispôsobivý, za 10 dní si už na starý design ani nespomenieš možno. 
zdravim vie mi niekto poradit program ktory si po nainstalovany zapameta heslo na fb ? dakujem
Každý prehliadač? (Pokiaľ to povolíš)
myslim ale nejaky iny program o ktorom by dotycny nevedel....
KEYLOGGER sa to volá
Ale nepoužívaj to, nie je to pekné!
myslite ze Friend list tracker sa moze mylit? Dnes som tam pozeral a ukazalo mi ze som vymazal jedneho z priatelov, co som ho urcite nevymazoval tak neviem ci sa mylil alebo ja mam tak kratku pamat no neviem no...
FB Purity ukazuje ako zmazanych aj tych, ktori maju deaktivovany ucet...
aj to malo casu co travim na fb sa mi rozhodol fb znechutit a nahodil novy dizajn, ako dostanem s5 stary? mam purity, da sa to cez to?
to co s tym vzhladom zase spravili paneboze to je strasne -_-
uplne nie, ale ked si polistujes spat, tak pri vypnutych reklamach a roztiahnutom poli feedov na ich ukor to pre mna nie je az take zlo.
pochopitelne sa do toho priestoru roztahuje len text
pochopitelne sa do toho priestoru roztahuje len text
mam roztiahnute pole, vypnute reklamy, hry, lupa na 90% a je to ako tak pozeratelne, ale radsej by som to zmenil za stary
Bože, nekonečná sľučka.
Január - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Marec - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Jún - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
August - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
November - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Skúste sa pozrieť na Facebook z roku 2010, a povedať, že to bolo lepšie a prehľadnejšie. Aj vtedy všetci pri zmenách nadávali.
Január - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Marec - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Jún - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
August - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
November - "Bože, tento nový FB je vo všetkom strašný, ten starý bol super."
Skúste sa pozrieť na Facebook z roku 2010, a povedať, že to bolo lepšie a prehľadnejšie. Aj vtedy všetci pri zmenách nadávali.
Jediná vec čo mi ako tak vadí, je to umiestnenie príspevkov. Ináč ostatné je o zvyku. (premiestnenie záložiek a pod.)
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2014, 20:49)
Jediná vec čo mi ako tak vadí, je to umiestnenie príspevkov. Ináč ostatné je o zvyku. (premiestnenie záložiek a pod.)
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2014, 20:49)
Ahojte,
chcel by som sa spýtať ohľadom Facebooku -
1.) je možne pridávať normalne odkazy ako v html ( že niečo iné napíšem a do href dam odkaz?) do statusov, do prispebkov v skupine,...? videl som že tak funguju odkazy na skupinu druhu...
2.) Ake su vase skusenosti s Power Editor - na promovanie prispevkov v skupinách, dá sa tam nastaviť pre Slovensko aj konkretna oblasť, mesto????
dík
chcel by som sa spýtať ohľadom Facebooku -
1.) je možne pridávať normalne odkazy ako v html ( že niečo iné napíšem a do href dam odkaz?) do statusov, do prispebkov v skupine,...? videl som že tak funguju odkazy na skupinu druhu...
2.) Ake su vase skusenosti s Power Editor - na promovanie prispevkov v skupinách, dá sa tam nastaviť pre Slovensko aj konkretna oblasť, mesto????
dík
-
Grim
Darca
...aj vám ide ten Fb tak strašne pomaly?...na niečo kliknem alebo ukážem a kým zobrazí ponuku, tak to trvá koľkokrát aj 30 sekúnd...Opera 12.16...