How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Tak 9 rokov je za nami, je škoda, že to scenáristi takto ukončili nakoľko len málo ľudí čakalo, že to takto dopadne.
Je to škoda lebo človek je zvyknutý na Haapy Ending ale čo narobíme.
Posledný dvoj-diel bol úžasný a aj keď posledné série nedosahovali takej kvality ako tie prvé tak to bol úžasný seriál a neľutujem ten čas strávený pri ňom.
Proste HIMYM was, is and always will be LEGENDARY
Je to škoda lebo človek je zvyknutý na Haapy Ending ale čo narobíme.
Posledný dvoj-diel bol úžasný a aj keď posledné série nedosahovali takej kvality ako tie prvé tak to bol úžasný seriál a neľutujem ten čas strávený pri ňom.
Proste HIMYM was, is and always will be LEGENDARY
a sme na konci
pamatam si kedy som to zacal pozerat a vydrzalo to so mnou az doteraz
legendary
Spoiler
ludia, neviem co sa rozculujete...o par dni to budete brat uplne inak, how i met your mother, matku sme spoznali, bola super, zakoncili to necakane, bolo to dojemne a teraz, ked to skoncilo, mi absolutne nevadi ze posledna seria bola tak roztahana, tesim sa ked ubehne nejaky cas, a ja to zacnem pozerat zasa odznova cely maraton tak ako priatelov, housea alebo joeyho 
Spoiler
Keby to bol GoT tak umre Ted, pripadne aj zvysok partie
Spoiler
Prvých 5 sérii je pre mňa takých že si môžem hociktorú časť pozrieť aj 10 krát , tento seriál bol od začiatku moja srdcovka , až na posledné 3 série som s ním nemal problém.
Vedel by som pochopiť ten koniec keby to neurobili takto - celá 9 séria bola prakticky o ničom , riešili sa úplne banálne veci ktoré ani nestoja za zmienku , až na pár výnimiek ktoré sa dali napratať do 6 + - častí aj s celou svadbu. V ďalších častiach mohli kľudne natiahnuť dnešnú dvojčasť , od spoznania , Barneyho rozvod , cez Tedovú svadbu - deti - jej chorobu atď až by sme sa dostali k Ted - Robin vzťahu ktorý mohli tiež rozšíriť
Keď si to tak zoberieme tak - matku úplne nechutne zabili bez vysvetlenie alebo hocičoho , Barneyho úplne odignorovali - taký silený a hlúpy koniec postavy by nevymyslelo ani 5 ročné decko , posledné 3 série boli o vzťahu Robin a Barney , obe postavy sa vyvinuli , asi len preto aby sa nakoniec dostali úplne na začiatok , tie vysmiate tváre deciek pri spomienke na ich mŕtvu mamu a rade aby ocko išiel šuknúť Robin... Teraz keď si spomeniem na HIMYM tak budem mať pred očami len nepochopiteľný a strašne zlý koniec ktorý pokazil výsledny dojem...
Vedel by som pochopiť ten koniec keby to neurobili takto - celá 9 séria bola prakticky o ničom , riešili sa úplne banálne veci ktoré ani nestoja za zmienku , až na pár výnimiek ktoré sa dali napratať do 6 + - častí aj s celou svadbu. V ďalších častiach mohli kľudne natiahnuť dnešnú dvojčasť , od spoznania , Barneyho rozvod , cez Tedovú svadbu - deti - jej chorobu atď až by sme sa dostali k Ted - Robin vzťahu ktorý mohli tiež rozšíriť
Keď si to tak zoberieme tak - matku úplne nechutne zabili bez vysvetlenie alebo hocičoho , Barneyho úplne odignorovali - taký silený a hlúpy koniec postavy by nevymyslelo ani 5 ročné decko , posledné 3 série boli o vzťahu Robin a Barney , obe postavy sa vyvinuli , asi len preto aby sa nakoniec dostali úplne na začiatok , tie vysmiate tváre deciek pri spomienke na ich mŕtvu mamu a rade aby ocko išiel šuknúť Robin... Teraz keď si spomeniem na HIMYM tak budem mať pred očami len nepochopiteľný a strašne zlý koniec ktorý pokazil výsledny dojem...
daj si to do spoileru
Spoiler
Tak a je koniec
Asi budem jeden z mala, ktorym sa koniec pacil? Bolo to zaujimave, dost nostalgie a necakane. Brutalne necakane. Ale uprimne, vobec mi to nevadilo, vzdy Ted isiel po Robin, alebo opacne a aj ked to uz neskor liezlo na nervy, hlavne v 8. serii, paradoxne, teraz to vobec nevadilo. To, ze sa Barney rozisiel s Robin taktiez nevadilo, aj ked ano, suhlasim, potom vyznieva cela 9. seria dost zvlastne, kedze ta svadba mala byt velmi dolezity moment v zivotoch vsetkych. Jedine s cim nesuhlasim, je "zakoncenie" Barneyho postavy, to bolo trochu zvlastne, stale som tam na nieco cakal, ze a.....co teraz? A furt nic
Lily a Marschall perfektne. A Ted a Robin? Konecne mu to vyslo
Celkovo, posledny diel bol podla mna vynikajuci.
HIMYM mi bude velmi chybat, bol to moj najoblubenejsi serial, ktory ma sprevadzal celou vyskou. Zacal som ho pozerat od 4. serie a musim povedat, prvych 5 serii je jednoducho genialnych. Neskor ta kvalita isla dolu, bohuzial, ale aj v tych nicmoc sezonach sa dalo najst v kazdej zopar vynikajucich dielov. Celkovo, neviem si uz teraz predstavit tyzden bez noveho HIMYM dielu. A tak asi ako takmer kazdy, chystam sa na maraton od 1. dielu
HIMYM mi bude velmi chybat, bol to moj najoblubenejsi serial, ktory ma sprevadzal celou vyskou. Zacal som ho pozerat od 4. serie a musim povedat, prvych 5 serii je jednoducho genialnych. Neskor ta kvalita isla dolu, bohuzial, ale aj v tych nicmoc sezonach sa dalo najst v kazdej zopar vynikajucich dielov. Celkovo, neviem si uz teraz predstavit tyzden bez noveho HIMYM dielu. A tak asi ako takmer kazdy, chystam sa na maraton od 1. dielu
Spoiler
a btw, vynikajuci prispevok na HIMYM FB stranke: "It was never the yellow umbrella; it has always been the blue french horn" 
Pridávam sa, napriek tomu že mi posledné série často liezli na nervy (častejšie ako by mali) tak s koncom som spokojný. Myslím s posledným dvojdielom, nie s tou vyslovene zle vymyslenou poslednou sériou...
Spoiler
mne sa to aj docela pačilo. Len ten koniec ako deti s radostou hovoria ze mama zomrela pred 6 rokmi, tak nech si ide za Robin 
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez mi je trocha luto toho konca naozaj som to necakal.... ale neda mi nenapisat predsa tolko rokov co som kazdy tyzden cakal na novu cast (no tie posledne serie uz nie) od Barnyho sa vela hlasok nalepilo na mna ...... Legen...Wait for it...Dary
proste sa citim smutno
.... tak ako ked aj ine dlhorocne serialy skoncili ( dexter,zufale,breaking dad,Haus atd atd... ) jednoducho ked si spomeniem co sa vsetko udialo a kolko rokov ubehlo WAU ...
proste sa citim smutno
-
awtt
Medium Professional
Spoiler
Mne sa to tiez celkom pacilo, ako tiez nechapem naco tam tak dlho riesili barnyho a robin, no ale priznajme sa, kazdy v kutiku duse dufal ze skonci nakoniec ajtak s robin..
Absolútne nechápem, čo konkrétne vás (teda niektorých tu nado mnou), tak vytočilo, pohoršilo, a nahnevalo. Môj názor na ukončenie seriálu je, že sa to lepšie ukončiť nedalo, a veľmi ma to prekvapilo, aké to bolo dobré.
To s mamou:
To s Robin, respektíve Barneym a Robin:
Takže si myslím, že to bolo veľmi pekné, nostalgické, dojemné a hlavne dôstojné zakončenie éry. O to viac ma to teší, keď to posledné série bolo poslabšie. Som zvedavý, kedy sa chystá ukončenie TBBT a TAAHM. Úprimne, TAAHM by mohlo, pretože už fakt nestoj za veľa, no TBBT si kvalitu drží veľmi dobre, no nad 10 sérií by som nešiel, a verím, že to bude zakončené nejak takto - nostalgicky.
Čo musím uznať, že bolo zlé/nepodarené:
Tak, to je všetko. Kto dočítal, má u mňa bod. Snáď vznikne niečo nové, legendárne, pretože sitcomov je plno, ale kvalitných veľmi málo. 
- ...and that kids, is how I met your mother.
- Thats it?
...
- I can't believe it. I kept this story short, and to the point, and you guys still missed it!

To s mamou:
Spoiler
Čo vás konkrétne pohoršuje na tomto? Toto nie je Game of Thrones, kde sa na svatbe odohral krvavý masaker. Áno, matka síce zomrela, a aj napriek tomu, že sme ju videli veľmi málo a ešte menej o nej vieme, tak je jasné, že ju scenáristi vykreslili ako úžasnú postavu, a je na pohľad jasné, že Ted spolu s ňou zažil najkrajšie roky života. Vôbec to neberiem ako podraz, beriem to skôr ako veľmi dojemný, a z časti aj šťastný koniec.
Spoiler
Úprimne, ja som čakal, že to takto podobne skončí, a dokonca som si myslel, že sa ani nevezmú. Nehodili sa k sebe, a myslím, že nám to scenáristi ukazovali týmto spôsobom už dlhšie zámerne. Navyše, ak je niekto prekvapený, že Ted skončil s Robin, tak sa asi 9 rokov díval na iný seriál, pretože bolo nad slnko jasné, že tí dvaja spolu neskončili - dokonca to sami povedali, a to "nedávno". Čo sa týka Teda a Robin, čo vás konkrétne pohoršuje na tomto? Robin stále tvrdila, aj pred svatbou, že by mala byť s Tedom, respektíve, uvedomila si to, brzdou bolo manželstvo s Barneym, ktoré ale nevyšlo (btw., to s tou úprimnosťou bolo napísané dobre). Ted bol samozrejme najšťastnejší a verný matke, Tracy, čiže tu tiež nebol problém. A ak vás pohoršuje, že sa Ted dal dokopy s Robin po 6 ROKOCH, navyše, keď medzi Robin a Tedovymi deťmi bol super vzťah, a s Barneym už nič nemala, tak vás nechápem, veď to krajšie skončiť nemohlo. Alebo by ste radšej chceli vidieť smutného Barneyho s Robin, a osamoteného vdovca Teda? Asi nie, že?
Čo musím uznať, že bolo zlé/nepodarené:
Spoiler
Posledná séria. Aj keď som čakal, že niečo s tou ich svatbou nebude OK, tak bolo prehnané, že celú sériu venovali svatbe, respektíve príprave na svatbu, ktorá v príbehu nehrala rolu. Navyše, keď samotná svatba trvala 5 minút, a príprava 19 častí.
Tedov hlas na konci, ktorý sa vôbec nepodobal na hlas rozprávača, mohli to trošku upraviť, nájsť nejaký "zlatý stred".
Barney, som šťastný, že má decko, a skončilo to dobre, no zaujímalo by ma, ako skončil on celkovo, dali mu málo priestoru na konci.
Tedov hlas na konci, ktorý sa vôbec nepodobal na hlas rozprávača, mohli to trošku upraviť, nájsť nejaký "zlatý stred".
Barney, som šťastný, že má decko, a skončilo to dobre, no zaujímalo by ma, ako skončil on celkovo, dali mu málo priestoru na konci.
- ...and that kids, is how I met your mother.
- Thats it?
...
- I can't believe it. I kept this story short, and to the point, and you guys still missed it!
kto to stale nevie rozdychat nech sa paci
Spoiler
alternativny koniec a ulozte si to v pamati, ze sa to akoze skoncilo takto 
Toto je prosím pekne, podstatne horší koniec. 
ja si stale myslim ze to skoncilo skor divne ako zle, nikto to necakal preto su ludia nahnevany
mne len nejde do hlavy
mne len nejde do hlavy
Spoiler
ako si robin mohla zas dovolit chovat tolko psov ked stale cestuje hore dole, aj ked je mi jasne ze oni tam boli jedine kvoli nadvaznosti na prve rande
Nemôžeš si byť istý, či stále cestuje. Bolo to v roku 2030, a aj keď nevyzerala staro, svoje roky už mala, a reportérky majú job iba kým sú mladé.
Mne sa zaver pacil, jedine co by som vytkol, ze cela seria sa odohravala v jednom dni, kdezto v poslednej casti prebehlo 20 rokov.
Aj tak mi vsak bude tento serial strasne chybat. Pre mna mozno top sitcom, na ktoreho kazdotyzdenne davky som bol zvyknuty niekolko rokov
Aj tak mi vsak bude tento serial strasne chybat. Pre mna mozno top sitcom, na ktoreho kazdotyzdenne davky som bol zvyknuty niekolko rokov
Tak už to skončilo, prestal som to pozerať niekedy na konci siedmej série tak si teraz dám zvyšok naraz a uvidím. Hádam to bude lepšie, než tam, kde som skončil.
-
P3Bo
Guru wannabe
Obvykle nekomentujem filmy seriály etc. a himym som okrem prvých sérií vlastne nepozeral. Ale tlieskam scenáristom keď sa im podarilo s jednou časťou trollovať ľudí natoľko, že mám teraz zasraný facebook komentmi a kamaráti to musia hore dole preberať celý večer (ešte aj ja dokonca o tom píšem koment) geniálny koniec keby to skončilo normálne ani pes by neštekol.
Presne ako hovorí P3Bo.
Zdá sa mi vtipné, že HIMYM sa dostalo do štádia ako TAAHM.
Facebooková stránka TAAHM, akýkoľvek status či obrázok, každý koment je "Bring Charlie back."
Facebooková stránka HIMYM, akýkoľvek status či obrázok, každý koment je "Worst finale ever."
Holt, ľudia sú hlúpi. Jedna skupina chce nereálny, umelý bezchybný happy-end, iní nedokázali pochopiť, že Matku nezabili hneď, ale Ted s ňou bol úžasných 12 (?) rokov, a ďalších 6 rokov sám.
Je pravda, že v tom seriály to mohli časovo trošku priblížiť, lebo hlúpejšia časť publika, ktorá na ten koniec nadáva to pochopila tak, že "Matku zabili po cca hodinke.".
Inak, dosť ma prekvapilo, že scéna s Tedovymi deťmi, ktoré potvrdzujú, že matka je teda mŕtva, bola natočená v roku 2006, teda pred 9 rokmi. Ale, asi spravili viac verzií a šli na istotu.
// karmista, "hlúpymi" som nemyslel všetkých, ktorým sa finále nepáčilo. Myslel som tým iba tých, ktorí argumentujú tým, že "matku zabili hneď ako ju Ted spoznal, a vôbec si ju neužil.", a neveril by si ich, koľko ich je (stačí nazrieť do internetových diskusií, najmä na FB).
Zdá sa mi vtipné, že HIMYM sa dostalo do štádia ako TAAHM.
Facebooková stránka TAAHM, akýkoľvek status či obrázok, každý koment je "Bring Charlie back."
Facebooková stránka HIMYM, akýkoľvek status či obrázok, každý koment je "Worst finale ever."
Holt, ľudia sú hlúpi. Jedna skupina chce nereálny, umelý bezchybný happy-end, iní nedokázali pochopiť, že Matku nezabili hneď, ale Ted s ňou bol úžasných 12 (?) rokov, a ďalších 6 rokov sám.
Je pravda, že v tom seriály to mohli časovo trošku priblížiť, lebo hlúpejšia časť publika, ktorá na ten koniec nadáva to pochopila tak, že "Matku zabili po cca hodinke.".
Inak, dosť ma prekvapilo, že scéna s Tedovymi deťmi, ktoré potvrdzujú, že matka je teda mŕtva, bola natočená v roku 2006, teda pred 9 rokmi. Ale, asi spravili viac verzií a šli na istotu.
// karmista, "hlúpymi" som nemyslel všetkých, ktorým sa finále nepáčilo. Myslel som tým iba tých, ktorí argumentujú tým, že "matku zabili hneď ako ju Ted spoznal, a vôbec si ju neužil.", a neveril by si ich, koľko ich je (stačí nazrieť do internetových diskusií, najmä na FB).
Tiez si myslim, ze keby spravili taky happyend, ktory kazdy cakal, tak by to ludia pozreli a nic. Moc by na to nespominali ani to nerozoberali. Takto to je lepsie.