Dakujem vam nakolko som nevedel ako na to ked to auto nie je namna (nedavno som prepisoval). Dufam ze s komunalnou nebudu opletacky ako s generali vdaka komu mi raz Auto drzali v servise takmer 2 tyzdne
Suchol som auto, ako je to s poistkou ?
Re: Suchol som auto, ako je to s poistkou ?
Tak riesim to cez poistku v pondelok mam termin obliadky s likvidatorom, tiez mam spoluucast 150e a nakolko blatnik je prehnuty a dvere v znacnej miere poskodene urcite bude oprava nad 150e.
Dakujem vam nakolko som nevedel ako na to ked to auto nie je namna (nedavno som prepisoval). Dufam ze s komunalnou nebudu opletacky ako s generali vdaka komu mi raz Auto drzali v servise takmer 2 tyzdne
Mas tiez spoluucast 150 eur? Nikto to tu v teme nespomenul, padlo tu suma 167 eur, teda ta klasika v minulosti 5 percent alebo 5000 korun. Suma 150 eur sa spomenula u tej franzsiry ci ako sa to vola, to je to co mas aj ty?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj keby sa v poistovni velmi velmi snazili, co som si dal zistovat, platil by som okolo 175-180E, teraz mam 186.
Prva poistka by bola samozrejme drahsia. Mam Kooperativu, takze ziadny drahy Allianz a cena je aka je.
Skusim si dat vykalkulovat tuto zazracnu, co mi povedia.
Prva poistka by bola samozrejme drahsia. Mam Kooperativu, takze ziadny drahy Allianz a cena je aka je.
Skusim si dat vykalkulovat tuto zazracnu, co mi povedia.
Allianz je sice drahsia ako ostatne ale ak ma clovek totalku jednoznacne najrychlejsie vyriesenie medzi poistovnami poznam niekolko ludi ktori auto ,,neumyselne'' po 4 rokoch poslali do srot a bola im uznana totalka
Co maju z toho, ze ho posluna srot? Okrem toho, ze ti mozu odhalit podvod a nedostanes ani cent, navyse si privodis trestne stihanie, tak aj tak na tom nemusis nic ziskat. Pri totalke sa berie najnizsia cena podobneho auta ako mas ty. Ak mas Mercedes E320 CDI s najazdenymi 300 000km a predava sa od 11 do 15 000 a prave ten tvoj je vdaka vybave a stavu hodny 15 000, tak dostanes len smiesnych 11 000 a prerobis. Ak ho dokazes rozpredat, tak zarobit mozes.
Ale prezrad ako spravis totalku, ci ti ho nabura kaskader? Jedine ma napada kradez a to mi pride riskantne.
Ale prezrad ako spravis totalku, ci ti ho nabura kaskader? Jedine ma napada kradez a to mi pride riskantne.
heker: vies co je GAP poistenie?
Viem, ale nikde si ho v tejto teme nespomenul a ja nemam take domyslacie schopnosti.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pocul som o takom vajcakovi, co si s partiou podobne privyrabal. Brali Audiny a podobne stroje. Chlapec si interier auta oblozil perinami, na hlavu helmu, nejake chranice a pod. a fuk ho do steny alebo dakde mimo cesty. Ale i tak bol vraj kvalitne modry.
Auto hned sledoval dakto dalsi, sofera vymenili, veci vybrali a zavolali fizlov.
Auto hned sledoval dakto dalsi, sofera vymenili, veci vybrali a zavolali fizlov.