How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jukel
Professional
Professional

Re: How I met your mother [spoilers]

Príspevok od používateľa jukel »

Hensym napísal:
Inak, dosť ma prekvapilo, že scéna s Tedovymi deťmi, ktoré potvrdzujú, že matka je teda mŕtva, bola natočená v roku 2006, teda pred 9 rokmi. Ale, asi spravili viac verzií a šli na istotu.

Už od prvej série scenáristi vedeli ako bude vyzerať posledných 5 minút seriálu
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som HIMYM prestal pravidelne pozerat niekde na konci 7mej serie, z 8mej som videl uz len par dielov, z povinnosti potom posledny z 8mej a k deviatej som sa ani nedostal az do vcera. Pozrel som posledny dvojdiel a som spokojny. Neviem co sa dialo celu seriu, ale mam pocit, ze vela toho nebolo :D Zaverecny diel sa mi pacil, bol tak prijemne spomienkovy (opat mi to pripomenulo Priatelov), aj ked skakanie medzi datumami bolo obcas neprehladne, ale na konci to davalo zmysel. A ze to ukoncili tak ako to ukoncili? Je to ich vec, serial uz nebude pokracovat, takze nas to nemusi trapit, na happyendy si nepotrpim a tu to bolo aspon trochu nekonvencne. Skoda toho zbytocneho natahovania od 4-5tej serie, keby to ukoncili po 4tej, tak by to bol jeden z najlepsich serialov. Zo sitcomov ostavaju neprekonani Priatelia, tam tvorcovia dokazali tvorit vtipne diely celych 10 rokov.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Katastrofa, to co bolo za konec. matka bola 100x lepsia ako Robin. Ludia to zas uhadli daleko dopredu, ze matka zomrie. Skoda skoda. Sklamanie. A to Barnie akoze zacal zit s tou nejakou zenou? Aspon ukazat ju mohli. Ale cast bola aspon vtipna, ale inac cele zle. Nwm Robin sa mi k Tedovi nikdy moc nehodila.

A koniec prekvapivy nebol, z januara:
Pascalwb napísal:
Co si myslite o tych teoriach, ze matka je mrtva?
A kto vymyslel tuto seriu musel byt blazon. Milion casti o par hodinach a ceste autom, ktore aj tak boli nanic a zbytocne.
Nevedia tie serialy ukoncit poriadne, to iste co Dexter.

Vidiet, ze to tak ukoncili, lebo to uz mali natocene, povodne to asi planovali pre uplne ine postavy. Malo to skoncit na stanici, a bolo by to ok.

I've spent years watching this show to see Ted meet the love of his life. I've learned many life lessons along the way. One lesson I learned from Ted was that sometimes you have to let go of someone you don't want to. I learned that when it just doesn't work, you need to give it up. I found peace in the lesson, knowing that it was all going to work out for Ted in the end. That even though he had to let Robin go, and it felt like he'd be alone forever, he was going to meet the perfect woman who would blow Robin out of the water.
Now I'm sitting here realizing that the lesson I learned was a lie. And that maybe instead of letting go and meeting the perfect person, I should wait a decade and go back to my past failures.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten anglicky komentar je o com? Ze si mame brat zivotne lekcie z vymyslenych televiznych serialov? To nebol skutocny pribeh, aj ked sa vdaka chybajucemu totalnemu happyendu aspon trochu skutocnosti priblizil. Vo svete je vela pripadov, kde sa zivotne lasky rozvadzaju alebo ludia zomieraju mladi a mne sa naopak paci, ze HIMYM v tomto svet neidealizuje. A ako bolo spomenute vyssie, Ted so zenou stravil peknych 12 rokov. A ak ma niekto taketo naviazanie na postavy zo serialov, tak by mal vyhladat pomoc psychiatra.
Pascalwb
Addict
Addict

Celych neviem kolko serii sa riesilo, ze sa k sebe nehodia atd. Ze Ted by sa mal vykaslat na Robin. A v poslednej casti to cele otocia opacne. A to ze sa k nej vratil aj ked nebolo ok, tak nebolo by to take zle, keby to spravili inac. Ta cast bola uplne zle spravena. "BTW matka zomrela, ok konecne sa mozem vratit k Robin". Sice tam preslo niekolko rokov, ale z tej casti to tak neposobilo.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja sa s tebou nejdem hadat, len som chcel poukazat na to, ze je to iba serial. Scenaristi sa rozhodli a tak to proste je. Za tie roky sa vela mohlo zmenit, navyse Ted si to nepovedal sam, ale povedali mu to deti. Mne omnoho viac vadili posledne 4 serie, nie posledny diel :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

:P

Drago: "už stahp, celý ending suckoval, deal with it." - Nauč sa rešpektovať iné názory - PS: nechcel som, ale píšeš fakt ako ko*ot. Gramatické chyby nemám rád, ale toto je fakt gól. Stahp. Suckoval. Plus anglická fráza na konci. Kamoško, vážne? ... Či žiješ 9gag-om?
Prílohy
109360-HIMYM-s4e17-pact-Ted-Robin-wil-M0UP.jpeg
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Pointa spočíva v tom že to mali aspoň natiahnuť na 3/4 série a nechať všetky postavy riadne ukončiť keď už to mali takto vymyslené , musíte uznať aj vy , že takto bola skoro celá 9.séria zbytočná...
Hensym
VIP
VIP

Veď nikto z nás nenapísal, že nebola. Na tom sa zhodli všetci.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

smejem sa :D ale ma pravdu :D

Hensym
VIP
VIP

Tracy died mere minutes after they finally meet.

Presne o tejto hlúposti divákov som hovoril. Čiže, "mere minutes" znamená 12 rokov. Nemám k tomu viac čo povedať.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Myslim ze tam islo skor o to, ze ju ludia malo videli, na to ako si ju oblubili. Co z tych 12tich rokov, ked som z nich videl zostrih par fotiek.
Hensym
VIP
VIP

Mne to došlo, ja reagujem na to, čo sa píše v tom videu a čím ľudia argumentujú.

To - prečo ľudia potrebujú všetko ukázané na podnose a nemajú priestor pre predstavivosť - je dôvod.
A otázka, o koľko viac by sme ju videli, keby nezomrela? O minútu a dvadsaťštyri sekúnd?
Pascalwb
Addict
Addict

Len to proste nedava zmysel z filmarskeho hladiska. Cela seria je o svadbe, ktora sa konecne po dlhom trapeni uskutocni, len aby sa za par minut zrusila. Niekolko rokov sa hlada matka a ked sa konecne stretnu, tak Ted uteka za Robin. Proste odflaknute.
Hensym
VIP
VIP

So svatbou, ako som písal, súhlasím.

9 rokov sa hľadá matka? Nesúhlasím. Okrem názvu seriálu to 8 sérií nemalo s matkou NIČ SPOLOČNÉ.

"You made us sit down and listen to the story about how you met Mom, yet Mom is hardly in the story,..."
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

konecne som sa odvazil pozriet to...
pozeral som to poslednych skoro 5 rokov v kuse. od maratanu prvych serii a s tym spojenym obtazovanim ludi "legen-wait for it-", ci high five (aj som to musel naucit malu neter, nech je to legendarne), az po "serialovu dohodu" prave na zaklade tohto serialu az po stretnutie dievcata so zltym daznikom... a odchod na ine miesto, aby som sa nemusel pozerat ako je "robin" stastna s inym... nechcel aby serial, o ktorom som si nahovoril, ze sa mi dostal pod kozu skoncil. aspon nie pre mna. preto som vahal ci a kedy pozerat...

a posledna epizoda sa mi pacila... a aj posledne dve minuty. naozaj to ku tomu smerovalo...
Hensym
VIP
VIP

Takže plačkajúci sa predsa len dočkajú. :( :) http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your ... s/1002330/

Podľa mňa je to odveci, akoby na DVD-čku k Titanicu bol bonus, kde Jack prežije a budú spolu s Rose žiť šťastný život, proste sa to tým celé pokazí. Ale niekomu to možno spraví radosť. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

na to som zvedavy ako to bude vyzerat :) Dufam ze tam len nebudu odstranene posledne dve minuty a ze koniec bude ta scena s dazdnikom :lol: Hadam tam nieco pridaju navyse.
Hensym
VIP
VIP

Tipujem také to klišé alá: matka zavolá na Teda a deti, že nech už idú na záhradu, že klobásky už sú ugrilované a Lily, Marshall, Barney a Robin s bratrancami a sesternicami ich už čakajú. :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nj, nejako tam zakomponovat tu front porch a pripadne partiu bridgu by mohli :)
Napísať odpoveď