DayZ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: DayZ

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja prave velmi holdujem tomu priestoru na cokolvek, kdekolvek sa stane kedykolvek cokolvek ziadne zaruky ani istoty, zivot v napäti stale, stale riskujes, stale all-in. Ked si nasiel sekeru tak ta vie celkom dobre vyriesit trable so Z ale aj tupe predmety vedia len treba mierit na hlavu. Hracov stretnes urcite v Elektrozavodsku a v okoli, dalej Balota airfield a Chapaevsk a takisto velmi casto v Berezine a na lodi.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

No ten pohyb je taky vselijaky, ze som rad, ze vobec trafim, nieto aby som este mieril presne :D Baseballkou sa mi ich dari zabit az na +- 10 ran, keby som ale triafal hlavu, asi by to teda bolo menej, skusim..

Ja ti ani neviem, ci vobec nejakych ludi stretnut chcem :) Aspon teda kym som bez nejakej tej vybavy.. Ked tam kazdy druhy hra za banditu a zabija vsetko, co mu pride do cesty bez jedineho slovka (vychadzam z videi a z diskusii). Vraj je to ale lepsie na Hardcore serveroch, ak ma to teda naserie, skusim ist tam :)

Raz som sice pocas lootovania v nejakom panelaku zacul zvonka vystrel.. To je tiez paradny pocit, vtedy nie je cloveku vsetko jedno :)

Inak ako je to s autami? Su tam? Nasli ste nejake?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Vozidla este nie su v hre implementovane pokial viem :)
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

ja som väčšinou stretával ľudí bez equipu alebo len s ľahkým equipom, ináč vtipné je, že smrť iným hráčom som zaznamenal len na lastsurvivors.cz a ešte na tom druhom českom, ktorého názov mi vypadol :lol:

a niekedy nastane naozaj tragická situácia, keď sa snažím s niekým rozprávať, buď ten človek je bez reakcie alebo počuť len sekajúci zvuk(hlas), šumenie,...alebo ja, keď občas zabudnem, že musím držať caps a len tam machrujem s tým, že nezapnem talk a potom si pleskám ruku o čelo :roll: (talk toggle vždy zabúdam zapnúť)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Tak som dnes stretol prveho cloveka, ktory ale kdesi zmizol hned ako ma zbadal, o chvilu dalsieho, s ktorym sme prehodili par slov, ukazal mi smer na zakladnu a rozlucili sme sa. Na zakladni som sice daval pozor ako sa dalo, ale odzadu ma nejaky frajer zostrelil... Inak bolo to presne na lastsurvivors.cz ako pise DropDead :) Trosku zamrzelo, kedze uz som mal co-to nazbierane, ale rozbehol som druhu postavu a o chvilu som si na tu prvu uz pomaly nespomenul :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Na čom hrávate DayZ ? (cpu+gpu), a ako Vám to šlape ?
Kufor
Light Professional
Light Professional

Ja frcim na i5 3350p + GTX660, detaily mam Normal az High, vypnute to rozmazavanie, AA znizene, ale najvacsi narast vykonu som zaznamenal po vypnuti Ambient Oclusion, tam mi FPS vyskocili skoro o 100%. Teraz mam v prirode stabilne 60 FPS, v meste to ale prudko klesne na nejakych 30 - 35...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

k performance...
hram na FX6350 OC @4,75GHz , 8GB DDR3 1600mhz a HD7790 OC a dosahujem tiez prirodnych 60fps, dedinky 35-60fps a mesta skor 20-40fps, podla typu budov a hustoty atd...
hezo
Darca
Darca

dík za reakcie, skúsim. inak, je možné že ma niekto okradol ked som sa odhlasil ? vcera vecer som bol plny lootu a dnes som sa prihlasil len v trenkach ... a s baterkou na čele :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

lol :D:D to si neviem predstavit ako sa podarilo :D
hezo
Darca
Darca

Som myslel ze ked odidem z hry tak odidem aj zo sveta :D n3vem, mozno bug ..
Kufor
Light Professional
Light Professional

No mne sa stalo, ze som sa vybaveny odhlasil niekde vo vnutrozemi a ked som sa neskor pripojil, na inom serveri, ocitol som sa s novou postavou na pobrezi.. Pri pripojeni na dalsi server bolo ale vsetko OK, pokracoval som s povodnou postavou.
R4D0813
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa R4D0813 »

Kufor napísal:No mne sa stalo, ze som sa vybaveny odhlasil niekde vo vnutrozemi a ked som sa neskor pripojil, na inom serveri, ocitol som sa s novou postavou na pobrezi.. Pri pripojeni na dalsi server bolo ale vsetko OK, pokracoval som s povodnou postavou.
na to je vysvetlenie také že na regular serveroch máš jednu postavu a na hardcore druhú
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

po odlogovaní sa zo serveru zostaneš cca 30 sec sedet na zemi, takže vtedy ta mohol niekto spútať a okradnúť
Kufor
Light Professional
Light Professional

R4D0813 napísal:na to je vysvetlenie také že na regular serveroch máš jednu postavu a na hardcore druhú
Vidis, to je mozne. Sice si na to zvyknem davat pozor, ale asi som to vtedy prehliadol :) Dik
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

nie, to sa riešilo, nemusel ťa nikto okradnúť - boli problémy s databázou

btw...ja hrám na Q9550+GTX275 a hrám na pomerne vysokých detailoch a to, že fps sa mi pohybuje od 17-22 ani nevnímam...och bože, už som zdegenerovaný a navyknutý na nízke fps -_- a neže by som znížil nastavenia - ja musím mať zážitok

ešte, že sa chystá upgrade :lol:
hezo
Darca
Darca

často si robíte ohen ? som zmokol, a asi mi zmokli aj zapalky co som mal :D keby sa chcel niekto pridat, mam dvoje :twisted:
Kufor
Light Professional
Light Professional

Dnes vysiel novy update, ktory je zatial iba na experimentalnych serveroch. Hlavnymi zmenami ma byt vylepsene ovladanie myskou, vraj vylepsena fyzika a moznost hadzat predmety. To sice funguje, ale predmet leti sekano, nie plynulo...

Tiez momentalne funguje jeden 100-slotovy server, podarilo sa mi tam dostat a je to celkom masaker, tolko ludi co som tam v meste videl za par minut, som v normalnej hre nevidel za cely cas :)
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

hraje te to sami či s nejakou partiou? Mňa to samého nejako prestáva baviť.. idem len tak cez mesto bum a you are dead..
Napísať odpoveď