DayZ
Re: DayZ
Ja prave velmi holdujem tomu priestoru na cokolvek, kdekolvek sa stane kedykolvek cokolvek ziadne zaruky ani istoty, zivot v napäti stale, stale riskujes, stale all-in. Ked si nasiel sekeru tak ta vie celkom dobre vyriesit trable so Z ale aj tupe predmety vedia len treba mierit na hlavu. Hracov stretnes urcite v Elektrozavodsku a v okoli, dalej Balota airfield a Chapaevsk a takisto velmi casto v Berezine a na lodi.
No ten pohyb je taky vselijaky, ze som rad, ze vobec trafim, nieto aby som este mieril presne
Baseballkou sa mi ich dari zabit az na +- 10 ran, keby som ale triafal hlavu, asi by to teda bolo menej, skusim..
Ja ti ani neviem, ci vobec nejakych ludi stretnut chcem
Aspon teda kym som bez nejakej tej vybavy.. Ked tam kazdy druhy hra za banditu a zabija vsetko, co mu pride do cesty bez jedineho slovka (vychadzam z videi a z diskusii). Vraj je to ale lepsie na Hardcore serveroch, ak ma to teda naserie, skusim ist tam 
Raz som sice pocas lootovania v nejakom panelaku zacul zvonka vystrel.. To je tiez paradny pocit, vtedy nie je cloveku vsetko jedno
Inak ako je to s autami? Su tam? Nasli ste nejake?
Ja ti ani neviem, ci vobec nejakych ludi stretnut chcem
Raz som sice pocas lootovania v nejakom panelaku zacul zvonka vystrel.. To je tiez paradny pocit, vtedy nie je cloveku vsetko jedno
Inak ako je to s autami? Su tam? Nasli ste nejake?
ja som väčšinou stretával ľudí bez equipu alebo len s ľahkým equipom, ináč vtipné je, že smrť iným hráčom som zaznamenal len na lastsurvivors.cz a ešte na tom druhom českom, ktorého názov mi vypadol
a niekedy nastane naozaj tragická situácia, keď sa snažím s niekým rozprávať, buď ten človek je bez reakcie alebo počuť len sekajúci zvuk(hlas), šumenie,...alebo ja, keď občas zabudnem, že musím držať caps a len tam machrujem s tým, že nezapnem talk a potom si pleskám ruku o čelo
(talk toggle vždy zabúdam zapnúť)
a niekedy nastane naozaj tragická situácia, keď sa snažím s niekým rozprávať, buď ten človek je bez reakcie alebo počuť len sekajúci zvuk(hlas), šumenie,...alebo ja, keď občas zabudnem, že musím držať caps a len tam machrujem s tým, že nezapnem talk a potom si pleskám ruku o čelo
Tak som dnes stretol prveho cloveka, ktory ale kdesi zmizol hned ako ma zbadal, o chvilu dalsieho, s ktorym sme prehodili par slov, ukazal mi smer na zakladnu a rozlucili sme sa. Na zakladni som sice daval pozor ako sa dalo, ale odzadu ma nejaky frajer zostrelil... Inak bolo to presne na lastsurvivors.cz ako pise DropDead
Trosku zamrzelo, kedze uz som mal co-to nazbierane, ale rozbehol som druhu postavu a o chvilu som si na tu prvu uz pomaly nespomenul 
Ja frcim na i5 3350p + GTX660, detaily mam Normal az High, vypnute to rozmazavanie, AA znizene, ale najvacsi narast vykonu som zaznamenal po vypnuti Ambient Oclusion, tam mi FPS vyskocili skoro o 100%. Teraz mam v prirode stabilne 60 FPS, v meste to ale prudko klesne na nejakych 30 - 35...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Len taka info
http://dsl.sk/article.php?article=15446
No mne sa stalo, ze som sa vybaveny odhlasil niekde vo vnutrozemi a ked som sa neskor pripojil, na inom serveri, ocitol som sa s novou postavou na pobrezi.. Pri pripojeni na dalsi server bolo ale vsetko OK, pokracoval som s povodnou postavou.
na to je vysvetlenie také že na regular serveroch máš jednu postavu a na hardcore druhúKufor napísal:No mne sa stalo, ze som sa vybaveny odhlasil niekde vo vnutrozemi a ked som sa neskor pripojil, na inom serveri, ocitol som sa s novou postavou na pobrezi.. Pri pripojeni na dalsi server bolo ale vsetko OK, pokracoval som s povodnou postavou.
-
maracigana
Expert
po odlogovaní sa zo serveru zostaneš cca 30 sec sedet na zemi, takže vtedy ta mohol niekto spútať a okradnúť
nie, to sa riešilo, nemusel ťa nikto okradnúť - boli problémy s databázou
btw...ja hrám na Q9550+GTX275 a hrám na pomerne vysokých detailoch a to, že fps sa mi pohybuje od 17-22 ani nevnímam...och bože, už som zdegenerovaný a navyknutý na nízke fps -_- a neže by som znížil nastavenia - ja musím mať zážitok
ešte, že sa chystá upgrade
btw...ja hrám na Q9550+GTX275 a hrám na pomerne vysokých detailoch a to, že fps sa mi pohybuje od 17-22 ani nevnímam...och bože, už som zdegenerovaný a navyknutý na nízke fps -_- a neže by som znížil nastavenia - ja musím mať zážitok
ešte, že sa chystá upgrade
Dnes vysiel novy update, ktory je zatial iba na experimentalnych serveroch. Hlavnymi zmenami ma byt vylepsene ovladanie myskou, vraj vylepsena fyzika a moznost hadzat predmety. To sice funguje, ale predmet leti sekano, nie plynulo...
Tiez momentalne funguje jeden 100-slotovy server, podarilo sa mi tam dostat a je to celkom masaker, tolko ludi co som tam v meste videl za par minut, som v normalnej hre nevidel za cely cas
Tiez momentalne funguje jeden 100-slotovy server, podarilo sa mi tam dostat a je to celkom masaker, tolko ludi co som tam v meste videl za par minut, som v normalnej hre nevidel za cely cas
-
maracigana
Expert
hraje te to sami či s nejakou partiou? Mňa to samého nejako prestáva baviť.. idem len tak cez mesto bum a you are dead..