2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.
2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.
Zdravíčko, chcel by som poradiť či existuje nejaké nastavenie, alebo nejaký program, ktorý by mi pomohol v situácii, keď mám pustené v PC dva hudobné prehrávače (napr. WINAMP a VLC) a potreboval by som aby sa keď je pustený jeden, a potom pustím hrať aj druhý, tak ten prvý sa stopne. Chcel by som to využiť na športové podujatie, konkrétne pri ozvučovaní haly, v jednom prehrávači by som chcel mať niečo ako sirény po góle v NHL a potreboval by som to mať priehladne v jednom prehrávači, a v druhom by som chcel mať oddelene zoznam skladieb čo budem púšťať. S tým aby som mohol mať stále pustený prehrávač, lebo najviac by mi vyhovovalo len stlmiť zvuk vždy ked sa začne hrať po prerušení. Dúfam že sa z toho vysomárite čo asi chcem
Ak náhodou poznáte neičo také, prípadne nejaký kompromis, riešenie tejto dilemy budem vďačný za každú radu 
Re: 2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.
Použi VLC a WMP (windows media player) a nemá to asi funkciu že sa jedno zastaví keď sa druhé spustí ale takto môžeš mať spustené 2
Spustený môžem mať naraz niekoľko prehrávač, respektíve všetko čo mám VLC, WMP, Winamp, môžu hrať aj všetky tri naraz
Tak som to myslel.
Ale o takom programe že sa vypne to čo hrá nepoznám. Jedine ak mi niekto volá na skype tak sa vypne WMP. Ale to tiež asi nepomôže.
Ale o takom programe že sa vypne to čo hrá nepoznám. Jedine ak mi niekto volá na skype tak sa vypne WMP. Ale to tiež asi nepomôže.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na to by som použil asi jeden program určený na mixovanie hudby,
napr traktor
http://www.native-instruments.com/en/traktor/
ten má v podstate dva prehrávače a dva playlisty a snáď dokáže čo potrebuješ, nerobil som s ním už pár rokov ale marí sa mi, že sa to dalo.
napr traktor
http://www.native-instruments.com/en/traktor/
ten má v podstate dva prehrávače a dva playlisty a snáď dokáže čo potrebuješ, nerobil som s ním už pár rokov ale marí sa mi, že sa to dalo.