2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
filipo79
Novice
Novice

2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.

Príspevok od používateľa filipo79 »

Zdravíčko, chcel by som poradiť či existuje nejaké nastavenie, alebo nejaký program, ktorý by mi pomohol v situácii, keď mám pustené v PC dva hudobné prehrávače (napr. WINAMP a VLC) a potreboval by som aby sa keď je pustený jeden, a potom pustím hrať aj druhý, tak ten prvý sa stopne. Chcel by som to využiť na športové podujatie, konkrétne pri ozvučovaní haly, v jednom prehrávači by som chcel mať niečo ako sirény po góle v NHL a potreboval by som to mať priehladne v jednom prehrávači, a v druhom by som chcel mať oddelene zoznam skladieb čo budem púšťať. S tým aby som mohol mať stále pustený prehrávač, lebo najviac by mi vyhovovalo len stlmiť zvuk vždy ked sa začne hrať po prerušení. Dúfam že sa z toho vysomárite čo asi chcem :) Ak náhodou poznáte neičo také, prípadne nejaký kompromis, riešenie tejto dilemy budem vďačný za každú radu :)
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 2 aktívne prehrávače hudby, no závislé prehrávanie.

Príspevok od používateľa dasti555 »

Použi VLC a WMP (windows media player) a nemá to asi funkciu že sa jedno zastaví keď sa druhé spustí ale takto môžeš mať spustené 2
filipo79
Novice
Novice

Príspevok od používateľa filipo79 »

Spustený môžem mať naraz niekoľko prehrávač, respektíve všetko čo mám VLC, WMP, Winamp, môžu hrať aj všetky tri naraz
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Tak som to myslel.

Ale o takom programe že sa vypne to čo hrá nepoznám. Jedine ak mi niekto volá na skype tak sa vypne WMP. Ale to tiež asi nepomôže.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

na to by som použil asi jeden program určený na mixovanie hudby,
napr traktor
http://www.native-instruments.com/en/traktor/

ten má v podstate dva prehrávače a dva playlisty a snáď dokáže čo potrebuješ, nerobil som s ním už pár rokov ale marí sa mi, že sa to dalo.
Napísať odpoveď