Riešim nasledujúci problém. Ako donútim stránku sa refreshnut ak server neodpovedá, t.z. že stránka skončí v prehliadači s chybovým hlasením Page not found a tak podobne? Skúšal som gearsmonkey s týmto kódom (lokalizácia prehliadača je anglická)
ale nič. Skript akoby sa ani nespustil, keď sa stránka nenačíta. Riešil niekto podobný problém alebo má nejaký nápad ako by sa to dalo?
Vopred dikes všetkým.
V prvom rade by som skontroloval či sa naozaj titulok volá "Problem loading page" (Tu zrejme bude problém), následne čisto len window.location.reload(true) a vyskúšaj to normálne v dev konzole.
S-player, titulok sa vola Problem loading page, ten som okopcil zo zdrojaku. Povodne som to skusal len s alertom, bez overovania, kde som. Proste som odpojil net a dal refresh. Stránka samozrejme spadla, ale userscript nereagoval. Teraz neviem ako to vyhodnicuje prehliadač, ak sa nepripojí na vzdialený počítač. Či doména, ktorá je v adressbari je vôbec realne taká aku tám vidím.
Audio, je to cudzia strǎnka a ma to robiť iba mne. Riešim to kvôli výpadkom pripojenia.
tadeto cesta nevedie, nie je to relevantná stránka. Tie gm skripty sa spúšťajú po načítaní stránky (onload event) a ten sa v tomto prípade vôbec nevykoná. Skôr by som upravil tú chybovú stránku prehliadača a do nej napísal ten javascript. Ak máš firefox, tak to je v program files/mozilla firefox/omni.jar (otvoríš ho total commanderom alebo premenuj na zip, je to iba archív)
a potom chrome / toolkit / content / global / netError.xhtml
Mam firefoxa. A dik moc. Keď, budem mať trochu viac času, tak sa na to pozriem. Dám vedieť ako to dopadlo
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2014, 15:53)
Este taký dotaz. Kde by som to mal hľadať v linuxe (ubuntu)? Našiel som len niečo podobne v /usr/lib/firefox/browser/omni.ja ale to sa mi dajako nedarí otvoriť. Predpokladám, že fajl je správny len neviem čím to otvoriť. Premenovanie nezabera a na tvrdo to neviem otvoriť v MC.
audiotrack napísal:tadeto cesta nevedie, nie je to relevantná stránka. Tie gm skripty sa spúšťajú po načítaní stránky (onload event) a ten sa v tomto prípade vôbec nevykoná. Skôr by som upravil tú chybovú stránku prehliadača a do nej napísal ten javascript. Ak máš firefox, tak to je v program files/mozilla firefox/omni.jar (otvoríš ho total commanderom alebo premenuj na zip, je to iba archív)
a potom chrome / toolkit / content / global / netError.xhtml
Myslel som ,že on ten script spusti až po načítaní (Zobrazení) tejto chybovej stránky... Pred pridaním mojej prvej reakcie som to samozrejme vyskúšal a fungovalo to v bez problémov...