Reload stranky pri zlej/ziadnej odpovedi zo servra

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Reload stranky pri zlej/ziadnej odpovedi zo servra

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Zdravím

Riešim nasledujúci problém. Ako donútim stránku sa refreshnut ak server neodpovedá, t.z. že stránka skončí v prehliadači s chybovým hlasením Page not found a tak podobne? Skúšal som gearsmonkey s týmto kódom (lokalizácia prehliadača je anglická)

Kód: Vybrať všetko

//header
if (document.title == 'Problem loading page' )  {
    setTimeout(function() {window.location.reload(true);}, 3000);
} 
ale nič. Skript akoby sa ani nespustil, keď sa stránka nenačíta. Riešil niekto podobný problém alebo má nejaký nápad ako by sa to dalo?
Vopred dikes všetkým.
S-player
Light Star
Light Star

Re: Reload stranky pri zlej/ziadnej odpovedi zo servra

Príspevok od používateľa S-player »

V prvom rade by som skontroloval či sa naozaj titulok volá "Problem loading page" (Tu zrejme bude problém), následne čisto len window.location.reload(true) a vyskúšaj to normálne v dev konzole.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a je to tvoja stránka a má to robiť každému, alebo je to cudzia stránka a má to robiť iba na tvojom počítači?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

S-player, titulok sa vola Problem loading page, ten som okopcil zo zdrojaku. Povodne som to skusal len s alertom, bez overovania, kde som. Proste som odpojil net a dal refresh. Stránka samozrejme spadla, ale userscript nereagoval. Teraz neviem ako to vyhodnicuje prehliadač, ak sa nepripojí na vzdialený počítač. Či doména, ktorá je v adressbari je vôbec realne taká aku tám vidím.

Audio, je to cudzia strǎnka a ma to robiť iba mne. Riešim to kvôli výpadkom pripojenia.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tadeto cesta nevedie, nie je to relevantná stránka. Tie gm skripty sa spúšťajú po načítaní stránky (onload event) a ten sa v tomto prípade vôbec nevykoná. Skôr by som upravil tú chybovú stránku prehliadača a do nej napísal ten javascript. Ak máš firefox, tak to je v program files/mozilla firefox/omni.jar (otvoríš ho total commanderom alebo premenuj na zip, je to iba archív)
a potom chrome / toolkit / content / global / netError.xhtml
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Mam firefoxa. A dik moc. Keď, budem mať trochu viac času, tak sa na to pozriem. Dám vedieť ako to dopadlo :)

//autoeditácia príspevku (17 Apr 2014, 15:53)
Este taký dotaz. Kde by som to mal hľadať v linuxe (ubuntu)? Našiel som len niečo podobne v /usr/lib/firefox/browser/omni.ja ale to sa mi dajako nedarí otvoriť. Predpokladám, že fajl je správny len neviem čím to otvoriť. Premenovanie nezabera a na tvrdo to neviem otvoriť v MC.
S-player
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S-player »

audiotrack napísal:tadeto cesta nevedie, nie je to relevantná stránka. Tie gm skripty sa spúšťajú po načítaní stránky (onload event) a ten sa v tomto prípade vôbec nevykoná. Skôr by som upravil tú chybovú stránku prehliadača a do nej napísal ten javascript. Ak máš firefox, tak to je v program files/mozilla firefox/omni.jar (otvoríš ho total commanderom alebo premenuj na zip, je to iba archív)
a potom chrome / toolkit / content / global / netError.xhtml
Myslel som ,že on ten script spusti až po načítaní (Zobrazení) tejto chybovej stránky... Pred pridaním mojej prvej reakcie som to samozrejme vyskúšal a fungovalo to v bez problémov...
Napísať odpoveď