ale geotag uklada aj moje neznicitelne mydlo od Nikonu a Picassa si s nimi rozumie...
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
iPhoto na Macku ti to ukaze na mape 
ale geotag uklada aj moje neznicitelne mydlo od Nikonu a Picassa si s nimi rozumie...
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
GPS suradnice sa ti ukladaju do EXIF v kazdej fotke, je jedno, ako ju stiahnes do PC... /pokial ju neimportujes zamerne bez EXIF dat/
-
Chalesnik
Medium Professional
No len MAC nemám mám Windows . Predstavoval so. Si daky sift čo by prečítali je údaje a rovní to rozhádalo do priečinkov podľa miesta
nejaky spravca fotiek to urcite bude vediet... mozno aj Zoner Photo suite, ten pouzivam, no uprimne neviem, ci tam takato moznost je kedze ju nepovazujem za potrebnu.
Viete mi poradit ako dat obrazok kontaktu tak aby sa pri zvoneni zobrazoval na celu obrazovku?ide oiphone 5S s najnovsim sw
nosooo.. tiež som nedávno začal skúmať, prečo mám zrazu malé fotky v malom krúžku.. ale čo som surfoval po nete, jedná sa o novú featuritku iOS 7.1 a len tak jednoducho to asi nezmeníš (možno ak máš JB). Bude treba počkať na nejakú novú verziu, kde by to jablčníčkovia mohli opraviť. Vzhľadom na počet šťažností si myslím, že to skôr-či-neskôr napravia.

Viete poradit dobru appku na upravu raw na ipad?
jedina schopna s ktoru mam skusenost je photogene.
pocul som este o piRAWnha, ale celkovo je to zatial iba tak na bavkanie podla mna (mne to inak pre radost staci)
pocul som este o piRAWnha, ale celkovo je to zatial iba tak na bavkanie podla mna (mne to inak pre radost staci)
čaute..ako mam synchronizovať facebook s mojim telefonnym zoznamom .. aby mi ukazovalo facebook fotku volajuceho ...nejako si s tym neviem dať rady..vo facebook messenger mam nastavene synchronizovat kontakty no stale neukazuje
-
Chalesnik
Medium Professional
Povol si v Iphone nastaveniach aby ta aplikacia mohla pristupovat ku kontaktomhitman957 napísal:čaute..ako mam synchronizovať facebook s mojim telefonnym zoznamom .. aby mi ukazovalo facebook fotku volajuceho ...nejako si s tym neviem dať rady..vo facebook messenger mam nastavene synchronizovat kontakty no stale neukazuje
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2014, 8:57)
Zdravim dalsia otazka, doteraz som pouzival len iPhone /Mail, Kalendare, Poznamky, Pripomienky,Kontakty/, ide o to ze som si kupil mac prihlasil sa pod svojim ID a hned mi zosynchronyzovalo kontakty, pripomienky, poznamky, no maily a kalendare nie. Treba to odznova manualne nastavovat myslim servery mailove alebo mam len nieco zle v icloude nastavene? P.S mailove konta su asi 4 nie len iCloud konto. Dakujem.
existuje mail client ktory je pre win aj ios?
ide mi o to ze ked na tablete napr. oznacim mail aby som ho na pc mal oznaceny, popr. ked ho precitam nech mi ho zobrazi uz ako precitany.
Popr. nejaka ina finta ktora by mi pomohla
ide mi o to ze ked na tablete napr. oznacim mail aby som ho na pc mal oznaceny, popr. ked ho precitam nech mi ho zobrazi uz ako precitany.
Popr. nejaka ina finta ktora by mi pomohla
To vsetko povolene mam.. Vyriesil som to aplikaciou sync.me... Aj ked fotku mi stale ukazuje taku menšiu aj ked som v nastaveniach nastavil full screen
cssco.. nastav si klienta v mobile aj v pc cez IMAP, v súčasnosti asi máš cez POP3 (teda neviem, ktorú emailovú službu používaš). Tým pádom sa Ti emaily nebudú sťahovať priamo do PC a do mobilu, ale s emailami budeš pracovať priamo na emailovom serveri.. a ak urobíš hocijakú zmenu na mobile (vymažeš email, prečítaš email, prepošleš email), táto zmena sa Ti zobrazí aj na PC.
Naštuduj si IMAP a POP..
Naštuduj si IMAP a POP..
-
xH4wK
Ma niekto z vas StickAir bezkontaktnu kartu prilepenu na telefone ?
Mne to totiz robi problemy, ked mam kartu nalepenu na case a prilozim ju k platobnemu terminalu aj s telefonom tak to hadze error ze mam prilozit len jednu kartu
Pokial ale prilozim case s kartou bez telefonu tak to vezme v pohode..
Ja uz neviem ako mam toto vyriesit ? Kde je problem ?
Mne to totiz robi problemy, ked mam kartu nalepenu na case a prilozim ju k platobnemu terminalu aj s telefonom tak to hadze error ze mam prilozit len jednu kartu
Pokial ale prilozim case s kartou bez telefonu tak to vezme v pohode..
Ja uz neviem ako mam toto vyriesit ? Kde je problem ?
Skus ju nalepit mierne inde.
-
xH4wK
Super, pomohlo, posunul som nalepku asi o 1cm dole asi 3mm od spodnej hrany a zaplatilo v poriadku
-
Chalesnik
Medium Professional
ma apple nejaky vlastny cloud kde by som mohol si ukladat vlastne subory podobne, ako google drive popripade dropbox ?
Má iCloud, ale tam si súbory neuložíš, tam sa Ti robí záloha mobilu, kontaktov a neviem čoho. Potrebuješ niečo špeciálne na Apple? Bežný dropbox, disk google, one drive, copy, mega, box atď nestačia?
-
Chalesnik
Medium Professional
stacia len som sa pytal ze ci nahodov daco neni o com neviem, o iCloude som vedel,
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 14:05)
ktoru by si mi doporucil z vlasntej skusenosti ktoradobre pracuje pod iosom aj os x om ?
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 14:05)
ktoru by si mi doporucil z vlasntej skusenosti ktoradobre pracuje pod iosom aj os x om ?
ja používam dropbox ale len na iOS, android a win a som spokojný. Mac nemám.