Kolko robit klikov....
Re: Kolko robit klikov....
- Este ked som chodil na strednú tak mal som v triede takých 2 týpkov.Prvý týpek aktívne posiloval 2,5 roka mozno 3 roky a druhý týpek bol chalan s nadváhou a s pupkom.Tak týpek co posiloval si toho obeznejsieho chalana doberal, že kolko dá klikov.Obéznejší týpek povedal ze dá 50 klikov naraz.Ten vyšportovaný mu to nechcel veriť tak si dali súťaž, či obaja urobia tých 50 klikov naraz.Po súťaži nadišlo velké prekvapenie. Obéznejší týpek ich naozaj urobil a po nich vyzeral menej unavený ako ten vyšportovaný ktorý fučal lebo uz nevládal lebo on cvičieval len s činkami.
- Takže tie kliky sú naozaj dobré na rast sily, pretože sa to cvičí s vlastnou váhou a to je viac ako 15 kilová činka.
Síce na objem rúk v oblasti bicepsu to klikovanie nie je, ale su tie tricepsove kliky tie su docela fajn. Ale napríklad mne sa fajne hrudnik vypracoval a to som si vedel dať aj 15 kilový rupsak na chrbat a tak klikovať. Ale ako tu bolo kedysi spomenuté pri cvičení je dobrá kombinácia klikov,drepov s činkami a samozrejme jest vela zdravých jedál od rýb,tvarohu,ryže, mozno nejaky doplnok a piť dost čistej vody. A cvičenie nie je zálezitosť na jeden rok ale na celý život ak chce byt clovek zdravý, dobre vyzerajuci.
- Takže tie kliky sú naozaj dobré na rast sily, pretože sa to cvičí s vlastnou váhou a to je viac ako 15 kilová činka.
Síce na objem rúk v oblasti bicepsu to klikovanie nie je, ale su tie tricepsove kliky tie su docela fajn. Ale napríklad mne sa fajne hrudnik vypracoval a to som si vedel dať aj 15 kilový rupsak na chrbat a tak klikovať. Ale ako tu bolo kedysi spomenuté pri cvičení je dobrá kombinácia klikov,drepov s činkami a samozrejme jest vela zdravých jedál od rýb,tvarohu,ryže, mozno nejaky doplnok a piť dost čistej vody. A cvičenie nie je zálezitosť na jeden rok ale na celý život ak chce byt clovek zdravý, dobre vyzerajuci.
Blastbit, ty chodíš asi do posilňovne pravidelne však?
možno som na smiech ale nevadi,
keď mam problem robiť kliky? teda bolia ma z toho ramena vzadu? proste celkovo som slaby od bruhca hore niesom tlusty ani stary mam 17rokov a 70kg vyška 191cm ako to vyriešiť?
keď mam problem robiť kliky? teda bolia ma z toho ramena vzadu? proste celkovo som slaby od bruhca hore niesom tlusty ani stary mam 17rokov a 70kg vyška 191cm ako to vyriešiť?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozes vyskusat http://www.hojko.com/trening-vazna-t186497.html ..pomaly ziskas silu do vsetkych casti tela.
Vieščo nie nechodím, ale chodil som,nemam k tomu az taký vztah. Proste strava je najviac doležitá pri posilovaní či už s činkami alebo aj s vlastným telom. To som chcel stým mojím príspevkom vyššie povedať. A to že jeden týpek co posiluje tak 3 roky a ledva urobí 50 klikov tak to uz neni moj problem. Mozno zle pritom dýchal alebo zle previedol techniku. Ci co si chcel vlastne? prečo si sa pytal?pinco napísal:Blastbit, ty chodíš asi do posilňovne pravidelne však?
Nie nechodil si, lebo keby si chodil, tak by si taký príspevok nenapísal.
Buď si si to vymyslel ty, alebo týpek, ktorý aktívne posiloval 2,5 možno 3 roky okolo posilky nikdy ani neprešiel, alebo týpek s nadváhou a pupkom denne klikoval už nejaký ten mesiac.
Inak celé zle a klincujú to tieto vety, ktoré hovoria o tom, že nemáš o posilňovaní ani predstavu.
Buď si si to vymyslel ty, alebo týpek, ktorý aktívne posiloval 2,5 možno 3 roky okolo posilky nikdy ani neprešiel, alebo týpek s nadváhou a pupkom denne klikoval už nejaký ten mesiac.
Inak celé zle a klincujú to tieto vety, ktoré hovoria o tom, že nemáš o posilňovaní ani predstavu.
Blastbit napísal:nevládal lebo on cvičieval len s činkami
Blastbit napísal:Takže tie kliky sú naozaj dobré na rast sily, pretože sa to cvičí s vlastnou váhou a to je viac ako 15 kilová činka.
1.Ja som si nič nevymyslel a chodil som do posilky aj u nás v meste, aj na skole mame posilku
2. týpek vázne 3 roky cvicil no zjavne nerobil kliky...tak zrejme nezvládol tú techniku klikovania aj s dýchaním, co je natom nepochopitelné?...ten tučný zrejme klikoval kedze ich urobil 50 naraz. A celá pointa tej situácie je v tom ze jeden sa posmieval druhému ze ich tolko neurobí a pritom ich urobil.Už sa o tom nejdem baviť kedže som tam bol ja a nie ty.
2. týpek vázne 3 roky cvicil no zjavne nerobil kliky...tak zrejme nezvládol tú techniku klikovania aj s dýchaním, co je natom nepochopitelné?...ten tučný zrejme klikoval kedze ich urobil 50 naraz. A celá pointa tej situácie je v tom ze jeden sa posmieval druhému ze ich tolko neurobí a pritom ich urobil.Už sa o tom nejdem baviť kedže som tam bol ja a nie ty.
Mal som pôvodne napísaný múdry príspevok o svalových partiách, o dýchaní a podobne, ale radšej som to zmazal, lebo to je ako hádzať hrach o stenu. Nakoniec si predsa chodil do posilky, tak istotne vieš, o čom píšeš a ja som tam nebol a ty áno. Odporúčam len, predtým ako niečo napíšeš, najprv si o posilňovaní, konkrétne s činkami, aspoň niečo prečítať. Ak je teda tvoja predstava o posilňovaní, alebo nedajbože vlastná skúsenosť, založená na cvičení s 15 kilovou činkou, tak ti gratulujem. Naozaj vieš o čom hovoríš.
Prepáč Blastbit, ale teraz proste táraš.
Prepáč Blastbit, ale teraz proste táraš.
-
Betarik
Professional
Ja cvicim doma uz 3 rok ...od nedele do piatku kazdy bozi den .. iba v sobotu si davam pauzu .. spravim cca 200 klikov .. 100 brusakov .. nejake serky s cinkou ...po chorobe pred 3r som vazil tak 60kg co pri vyske 179cm nebolo boh vie co .. no teraz som maximalne spokojny .. mam 75kg a vypadam super ...ale ako tak citam tuto temu ...asi nerobim dobre ked cvicim 6 dni v tyzdni co ?
-
Soviet
Darca
Telo potrebuje oddych a aj svaly.
Chcel by som vidieť to "vyzerám dobre."
Hughito, no chcel by som ja vidieť teba...
Blastbit - chcel by som vidieť človeka, čo cvičí 3 roky a nespraví 50 klikov, takýto človek hádam ani neexistuje. To, že "cvičí iba s činkami" a preto nevie spraviť kliky je blud. Dýchať by mal vedieť aj činkách, takže tie kliky by mu nemohli robiť taký problém... A za druhé: človek, ktorý necvičí 50 klikov nespraví, takže ten tučko určite musel doma dlhú dobu klikovať, inak bez šance
Betarik podľa mňa pri cvičení vlastnou váhou nepotrebuješ každý druhý deň oddych... Telo je po takom dlhom čase na záťaž navyknuté a myslím, že by mu nerobilo problém zregenerovať svaly za jednú noc s dobrou stravou...
Blastbit - chcel by som vidieť človeka, čo cvičí 3 roky a nespraví 50 klikov, takýto človek hádam ani neexistuje. To, že "cvičí iba s činkami" a preto nevie spraviť kliky je blud. Dýchať by mal vedieť aj činkách, takže tie kliky by mu nemohli robiť taký problém... A za druhé: človek, ktorý necvičí 50 klikov nespraví, takže ten tučko určite musel doma dlhú dobu klikovať, inak bez šance
Betarik podľa mňa pri cvičení vlastnou váhou nepotrebuješ každý druhý deň oddych... Telo je po takom dlhom čase na záťaž navyknuté a myslím, že by mu nerobilo problém zregenerovať svaly za jednú noc s dobrou stravou...
Správne dýchanie je jedna z najdôležitejších vecí pri tréningu. A to platí pri akomkoľvek tréningu. Takže človek, ktorý cvičí 3 roky má tieto veci istotne zvládnuté viac, ako niekto, kto si raz za čas spraví pár klikov.
-
iCruelCrux
Novice
Daj si denne 3 série do vyčerpania.