Kolko robit klikov....

O športe...
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

cuteSTYLE69 napísal:Koľko mám robiť klikov denne keď som lamka a v akych časových intervaloch ? :smt045
nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.
Pišu tu take neskutočne kraviny, polopravdy a domienky že mi to ani nestoji za reakciu. ( a naviac je to individualne, skus max čo daš a davaj si to po seriach a po nejakom intervale (napr. tyždeň) si prihadzuj.
tu na tie jejich vylevy že z klikoch nenabereš nič, sa moc nepozeraj, kliky su veľmi učinne, viem o čom hovorim
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

S 3097 napísal:nečakaj že sa to tu od nich dozvieš.
Pišu tu take neskutočne kraviny, polopravdy a domienky že mi to ani nestoji za reakciu. ( a naviac je to individualne, skus max čo daš a davaj si to po seriach a po nejakom intervale (napr. tyždeň) si prihadzuj.
tu na tie jejich vylevy že z klikoch nenabereš nič, sa moc nepozeraj, kliky su veľmi učinne, viem o čom hovorim
Hej hej aj ja si myslim ale zas nie každý ...
Však akakolvek fyzicka namaha rozvija svalstvo.
kali520 ďakujem :smt008
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

aby sa uviedlo na spravnu miru ked nevies kliky robit tak nemusis nabrat ani prd ja som zacal pred mesiacom a celkom vidiet dost velky rozdiel a z klikov bodybuilder nebudes to je jasne asi tak to vsetci mysleli ja si myslim ze kliky su velmi dobre na rozvijanie
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

kliky su dobre ako nabrat zaklad ale velke objemy urcite nie pokial na seba nepolozis nejaku zataz telo sa adaptuje na vsetko
dead66
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dead66 »

prosim was ako by som mal robyt spravne kliky, s nohami na lavicke?
kliky_na_siroko
Novice
Novice

Re: Kolko robit klikov....

Príspevok od používateľa kliky_na_siroko »

Ahoj,
chcel by som sa spitat v akej vzdialenosti mam mat ruky ked robim kliky na siroko.
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked na siroko, tak na siroko...cim sirsie su tym viac pracuju prsia, cim uzsie tym viac pracuje triceps...podla toho co od toho cakas, ale zas nie, ze si lahnes na podlahu na brucho do kriza a budes sa divit ze ti to nejde, trochu rozumu do toho...o nieco sirsie ako je sirka ramiien
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

keď už sme pri klikoch, tak mám jeden drobný problém.

Asi pred týždňom som začal robiŤ kliky na úzko, no občas, keď skončím tak ma bolí pravé zápästie, neviete niekto, kde by mohol byť problém?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Bigbob: aj ja keď som začínal klikovať tak ma bolelo zapastie, niekedy som mal pocit že sa mi zasekáva, ale teraz je to už vpohode, myslím že to treba rozcvičiť :)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

JAsnee ...vsak pred kazdym cvicenym by ste mali realizovat jednoduchy strecing .... cize to co sme robili na telesnej ked sme boli maly :D .... cize nejako krutit ramenami, zapestami, nohami a thak ... uplne jednoducho .... Ale zislo by sa pred tym trosku zohriat .... napr. beh :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

predtým než začnem robiť kliky si dám 10km beh a budem sa čudovať, prečo sa mi ich potom nechce robiť, keď prídem s vyplazeným jazykom :)

To akože myslíš s tým behom vážne? Trochu sa rozcvičiť to beriem, ale beh? K čomu mi to bude dobré?
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ved dobre nech behá ( na zohriatnie) ..... ale určite nie 10 km :shock:
Uplne stačí 1 km ... potom sa trošku porozťahuje a môže začať tréning :?
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

ja na rozcvicenie pouzivam jeden cvik, neviem presne ako sa to vola, pouzivaju to v armade 8) opisem to 1,stojís vzpriamene a ruky pri sebe, 2,trosku vyskocis a v tom nohy odtiahnes od seba cca 1 m +/- a rukami tlesknem nad hlavou, takto to stale opakujem idem rychlejsie cca 150-200 opakovani, po tomto som dobre zahriaty zabere to cca 5+/- min Jed najdem ten cvik na nete tak to sme hodim :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ares011 napísal:ja na rozcvicenie pouzivam jeden cvik, neviem presne ako sa to vola, pouzivaju to v armade 8) opisem to 1,stojís vzpriamene a ruky pri sebe, 2,trosku vyskocis a v tom nohy odtiahnes od seba cca 1 m +/- a rukami tlesknem nad hlavou, takto to stale opakujem idem rychlejsie cca 150-200 opakovani, po tomto som dobre zahriaty zabere to cca 5+/- min Jed najdem ten cvik na nete tak to sme hodim :wink:
Toto nema s rozvicenim svalov vela spolocne, tu ide skor o to ze slabou aerobnou aktivitou roztiahnes pluca a potom sa ti lachsie robia vytrvalostve cviky ako je napr beh.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Ale chápeš ... tu nejde o to aby poroztahoval svaly tym cvikom ... ale o to aby sa zohrial ... aby si pri naťahovaní svalov neublížil ... AJ ked ares011 pise o precvicení
pinco
Darca
Darca

nechcem podpichovať, ale zohrievanie svalov na nohách, zadku, keď idem cvičiť ruky, kozy, je trochu odveci nemyslíš? Kliky robím celkom pravidelne, ale nikdy som sa necítil lepšie, ak som sa "zodral" pri inej činnosti. Dostať sa do tempa je jedna vec, ale robiť popritom maratón nezmyselných zahrievačiek je druhá vec, zvlášť, ak samotné klikovanie trvá tak 20 minút.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Sak v pohode 8) , nic v zlom, ja to berem podla seba a mne to takto vyhovuje co uz :mrgreen:
jarabi
Medium Star
Medium Star

JA ked idem cvičiť ... tak sa zohrejem celý ( všetky partie ) pretože aj ked cvičím iba ruky ... strečing robím celého tela ... A strečing by sa robiť mal pred každým tréningom .... TAkže keď píšeš že rozťahuješ svaly len tie ktoré ideš pri cvičení zaťažovať, usudzujem že strecing nerobíš .... čo si myslím že je chyba.
pinco
Darca
Darca

Kliky predsa robíš na rukách a svaly a kĺby na rukách sa dajú tiež ponaťahovať :)

Ja si napríklad kliky spravím hocikedy, keď mám čas a chcem sa odreagovať a netúžim predtým robiť zložitú zostavu cvikov a behov. Jednoducho ponaťahujem a povykrúcam si ruky, kĺby a idem na to.
jarabi
Medium Star
Medium Star

JAsnéé možno ti to stačí, ale ak chceš aby ti tie kliky aspoň trošku pomohli ( čo sa týka sily a vlastne svalstva ako takého) nielenže by si sa mal dobre rozcvičiť ale podľa mňa dodržať stravu. Ciže pred tréningom sa najesť, aby počas tréningu ... ale i po nom dostávalo telo živiny a kvalitné bielkoviny ... A ak je tréning dlhší ( napr. 1-2 hod. ) a tiež ťažší tak potom sa najesť aj po tréningu .... však ako to je pri chudnutí 80% strava 20 % pohyb sa podielajú na chudnutí..... tak si myslim že aj pri posilnovaní veľlmi zaváži strava .... :? Môj názor .... ja osobne mám zasebou 3 týzdne a poroujem dosť veľké zmeny ... na tele ... a na svalstve.
Napísať odpoveď