How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Vsak dost filmov ma alternativne konce cize nic nezvycajne.
-
Thrash/Death
Star
Teším sa na to, aspoňže HIMYM ožije ešte raz a naposledy.
páčil sa niekomu ten alternatívny koniec? resp. bol podľa vás lepší ako ten prvý? ten alternatívny koniec mohol byť kľudne ten oficiálny, aspoň by to malo happy end 
SAmozrejme ze bol lepsi, zadne vymyslanie a zbytocne vyuzivanie niecoho, co natocili pred par rokmi a teraz to uz nebolo relevantne. Nelisilo sa to nijak od tych fan made koncov, ale malo to komentar. Takto to malo skoncit.
Sranda, že ten alternatívny koniec je vlastne do bodky rovnaký, ako koniec, ktorý spravili fanúšikovia 15 minút po skončení seriálu doma na kolene, akurát s inou hudbou. 
Alternatívny koniec sa mi páči, samozrejme, je to pekný koniec. Stále sa mi ale zdal pôvodný koniec lepší, prepracovanejší, uveriteľnejší, menej precukrovaný, vzbudzoval PODSTATNE silnejšie emócie - aj smútok aj radosť, proste za mňa geniálne napísaný koniec. Ale uvedomujem si, že patrím k menšine.
Ako to tu už bolo rozoberané, sto ľudí, sto názorov.
Alternatívny koniec sa mi páči, samozrejme, je to pekný koniec. Stále sa mi ale zdal pôvodný koniec lepší, prepracovanejší, uveriteľnejší, menej precukrovaný, vzbudzoval PODSTATNE silnejšie emócie - aj smútok aj radosť, proste za mňa geniálne napísaný koniec. Ale uvedomujem si, že patrím k menšine.
Ako to tu už bolo rozoberané, sto ľudí, sto názorov.
Uveritelnejsi? Moc ani nie.
A jediny rozdiel bol, ze tam ted rozpraval na konci.
A jediny rozdiel bol, ze tam ted rozpraval na konci.