tip na kvalitnu hru
tip na kvalitnu hru
Zdravim. Nejaky ten rok som nehral PC hry. Momentalne som si kupil novy PC, a rad by som si nieco zahral. Sucasne hry su sice pekne, ale nudne. S hranim som skoncil v dobe Half Life 2, Doom3...
Hladam preto sucasnu hru, ktora by kvalitou bola niekde na urovni HL2. Skusal som nove call of duty, BF4.... to ma vsak nechytilo. Hry su celkom odlisne od tych ktore som hral kedysi - hraju sa v podstate sami.
Hladam preto sucasnu hru, ktora by kvalitou bola niekde na urovni HL2. Skusal som nove call of duty, BF4.... to ma vsak nechytilo. Hry su celkom odlisne od tych ktore som hral kedysi - hraju sa v podstate sami.
-
lekoklatik
VIP
Re: tip na kvalitnu hru
Tak napriklad Dark Souls. Je to hard core "rpg" ktore sa rozhodne samo nehra.
Dark Souls na PC s DSFix modom vyzera fakt super, alebo za tyzden vychadza Dark Souls II, ktora bude na PC uz normalna. Ale ne tieto budes potrebovat gamepad.
este nejake tipy? najlepsie FPS
-
Wishmaster
Medium Professional
borderlands 2 je pecka
) vacsia zabava ale v coope 
Stalker seria, Metro seria, Far Cry 2, Far Cry 3, Deus Ex Human Revolution, Fallout 3, Fallout New Vegas, BioShock seria, Rage, Portal seria, Crysis seria, FEAR, FEAR 2, BulletStorm, Singularity, Wolfenstein (2009),
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (POVINNOST), Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (POVINNOST), ...
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (POVINNOST), Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (POVINNOST), ...
fallout 3 GOTY edition je teraz na gamersgate za menej ako 10 libier. to iste aj v priapde fallout 3 new vegas GOTY
Ešte by som možno spomenul Brothers in Arms: Hell´s Highway, na najťažšej obtiažnosti niekedy dá zabrať a možno ešte Arma 2,3
Terraria
Je to moja srdcovka co uz no.. Musel som 
Terraria je brutalitka, oproti MC v nej mas 10000 moznosti navyse co robit, viac priser, viac itemov, viac craftenia, vsetkeho viac, zabavila na dlhe hodiny a najlepsie je to coop.
-
Neuralizer
Expert
hej to je pravda Co-op Terraria je zazitok, ja sam som takto nahral 330 hodin az kym som nemal uplne vsetko a zacali sme staviat take veci ako Rapture a vselijake stavby a mesta.
Teda kamos vacsinou budoval, mna skor bavilo zabijanie bossov a nahananie vzacnych dropov.
Teda kamos vacsinou budoval, mna skor bavilo zabijanie bossov a nahananie vzacnych dropov.
skus Planetside 2, Far Cry 3, Bioshock Infinite, Metro: Last Light. Z nie FPS - Guild Wars 2, Diablo 3...RazR08 napísal:este nejake tipy? najlepsie FPS
-
twardykamen
Medium Professional
skus Dead space 1
Skus: Shadow warrior - http://store.steampowered.com/app/233130/ alebo: Serious Sam 3: BFE - http://store.steampowered.com/app/41070/
a na MP odporucam Rising Storm/Red orchestra 2 - http://store.steampowered.com/app/234510/
a na MP odporucam Rising Storm/Red orchestra 2 - http://store.steampowered.com/app/234510/
Pravda pravduca. S kamosmi sme to hrali traja to bol masaker.. Ach, stare dobre casy. Sice aj teraz si to niekedy zahram ale uz to neni take cool ako kedysiNeuralizer napísal:hej to je pravda Co-op Terraria je zazitok, ja sam som takto nahral 330 hodin az kym som nemal uplne vsetko a zacali sme staviat take veci ako Rapture a vselijake stavby a mesta.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Poradíte aj mne? Hrával som dlho CS 1.6, potom TF2, neskôr L4D2, AoE2 (chystám trojku hrať, ale ani dvojka ma už nebaví), Postal 2, Serious Sam (všetky). Rád by som vyskúšal niečo nové. Máte dáke nápady? Multiplayer alebo single player, to je jedno, ale najlepšie niečo čo viem kúpiť na Steame. Dikes. (K
za dobrý nápad)
Skyrim + zmodovat podla chuti (tych veci na skyrim je neskutocne vela)
btw prepacte za diakritiku, pisane z tabletu.
btw prepacte za diakritiku, pisane z tabletu.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hry typu Skyrim sa mi naozaj nepáčia. nebaví ma v hre behať pre niečo aj 15 min.
skus CS:GO... paci sa mi to rozhodne viac pri porovnani s BF 4.
Alebo co ja viem, Max Payne 3 si hral?
Alebo co ja viem, Max Payne 3 si hral?
Teraz ti mame po jednom vypisovat hry a dufat ze raz sa ti trafime do vkusu ?Thommas napísal:Poradíte aj mne? Hrával som dlho CS 1.6, potom TF2, neskôr L4D2, AoE2 (chystám trojku hrať, ale ani dvojka ma už nebaví), Postal 2, Serious Sam (všetky). Rád by som vyskúšal niečo nové. Máte dáke nápady? Multiplayer alebo single player, to je jedno, ale najlepšie niečo čo viem kúpiť na Steame. Dikes. (Kza dobrý nápad)
Nech sa paci: http://www.gamefaqs.com/pc/list-54?dist=18
Vsetky akcne hry, ktore su aj na Steame, pripadne si mozes specifikovat ine zanre a ine kategorie.