"Zakázaná" láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

"Zakázaná" láska

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Stalo sa vám už niekedy, že ste sa zaľúbili do niekoho, do koho by ste sa nemali ? Alebo, že ste mali k tomu veľmi blízko ? Napríklad do frajerky kamaráta, alebo do holky, ktorá sa páči vášmu najlepšiemu kamošovi, či do kamošky vašej frajerky alebo neviem aký príklad ešte uviesť. Ak áno, ako to dopadlo ? Čo ste robili v takejto situácii ?

Ak sa vám také niečo ešte nestalo, predstavte si, že ste v situácii kedy sa vám páči baba, ktorá sa páči aj vášmu kamarátovi, pričom ste o tom vždy vedeli. Ako by ste sa zachovali ? Išli by ste do toho aj za cenu, že by ste nasrali a možno aj stratili kamaráta ?

Nič z uvedených príkladov nie je môj prípad, pýtam sa len tak lebo sme sa o tom rozprávali s jedným kamošom a zaujímajú ma vaše názory. A je to celkom zaujímavá téma podľa mňa :)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: "Zakázaná" láska

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Neviem ako ja, ale niektori s tym problem nemaju...
Napisem ti k tomu vlastnu skusenost...

Chodil som s holkou 7 mesiacov a moj vtedajsi 5-rocny najlepsi kamarat (boli sme ako bratia, aj sme si tak hovorili) mi ju jednoducho bez hanby prebral len na to aby ju dostal do postele. Ked mu nedala, tak sa rozisli.

A potom sa mi on ozval ze ho to mrzi a ze nechce stratit brata. Po roku som mu dal sancu ale uz to nie je ono, zmenil sa k horsiemu az tak ze ho nespoznavam. Momentalne uz par mesiacov nie sme v kontakte.

A vtedy co sa mi ozval on, sa mi ozvala aj byvalka s tym, ze ju to mrzi a ze bola hlupa ze vymenila taky pekny vztah za takeho idiota a ze by sa chcela ku mne vratit a bla bla bla. Ignoroval som ju. Po roku mi napisala a dali sme sa do reci. Asi 4 krat sme boli spolu vonku ako kamarati. Teraz si obcas piseme, ale aj to len vtedy ked mi ona napise ako prva. Uz si s nou nemam moc co povedat, no stale ma otravuje, ale nemam to srdce napisat jej nech mi da pokoj.

TL;DR: Moj najlepsi kamos mi prebral priatelku, potom sa rozisli a obaja ma prosili o odpustenie. Obom som dal sancu, no uz to nie je ono.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Stalo sa mi podobne, len s tym rozdielom, ze sa do mna buchla kamaratova zena, okolie si to vsak vsimlo a bolo mi to vytknute, snazim sa jej vyhybat, ale tazko, ked sme v jeden partii...

Inak obycajne to funguje tak, ze zeny chodia a vydavaju sa za uspenych a potom ich podvadzaju s tymi peknymi, takze uNfEiL na kamosa by som sa naozaj nehneval... Zeny su casto viac zvratene, ako by ste povedali, len to nedavaju verejne najavo ako chlapi...
ktozesomja skus si najst inu babu, je ich dost a nezamyslaj sa nad tym, co by bolo keby... zariad si zivot tak, aby si nezasahoval do zivota a vztahov inym, lebo kamosi su casto viac ako laska...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

unfiel - presne ten istý prípad môjho známeho...preto netreba svoju babu zoznamovat so svojimi kamarátmi. Vždy to tam zaváňa podrazmi, neverou. Nie je nič horšie ako ked frajerka ťa podvedie s naj kamošom! Tak najdes si inu a proste pekne si jej to dal vyzrat tou ignoráciou.
ktozesomja-
k otázke císlo 1. - áno stalo ale neriešil som to račej
k otázke císlo 2. - velmi blizko som mal len k spolužiačke, ale nevedel som co robiť, tak si ju ziskal iný chalan
k otázke císlo 3. - no páčiť sa mi može frajerka môjho kamoša ako aj tolko iných báb, ale nikdy sa nesnažiť ju prebrať, lebo nastanu kurevské problemy, ako nastali v prípade unfiela.
A k tej poslednej otázke no je to také ošemetné ze obidvom by sa páčila tá istá baba. Tak podla mna právo má nanu ten, ktorý sa do nej zahladil prvý. Ak sa ju bude skusat zbaliť a poserie to nech to skusi druhý chalan. Porazený nech sa stým zmieri a nech hladá inú babu a nech nevyhladáva spoločnosť tej prvej baby.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Aké právo prosím ťa, čo je žena majetok ? Veď ten s ňou bude kto ju zbalí a hotovo... To, že ju chcú 2ja chlapi ešte neznamená, že ona sa nevie rozhodnúť sama, či chce niekoho, alebo nikoho... Takže ten kto si ju zbalí, ten ju bude mať...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Síce žiadna žena nestojí zato aby sa pokazilo kamaráctvo medzi dvomi chalanmi. Bolo to prednostné právo ale tak ked dvaja chcu jednu babu tak nech ju nemá ani jeden. Nech obaja hladajú iné baby lebo moze sa stat aj to, ze oni dvaja sa budu o nu "biť" a vyfukne im ju nejaký 3 chalan.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Nikdy sa mi nestalo, že by som sa zaľúbila do priateľov, čo majú kamarátky.. vôbec sa na nich nedívam ani ako na potencionálnych milencov alebo pod. Nie som taká povaha, že by som dokázala prebrať priateľa kamarátke alebo sa s ním zapliesť.
Nikdy by som nechcela zažiť, že by mi kamarátka prebrala frajera.. :roll:

Ak by sa mi páčil ten istý muž ako kamarátke a jej ten čo mne, tak by som trošku asi žiarlila na kamarátku, keby s ním trávi viac času a preto by som toho potencionálneho muža nechala tak, pretože by som si nechcela skaziť kamarátstvo.

Stalo sa mi pri ex priateľovi, že sme sa rozišli a ja som sa začala viac kamarátiť s jeho kamarátmi, pretože keď som chodila ešte s tým ex tak sme boli celkom dobrá partia.. a keď sme sa rozišli, tak ma jeho kamaráti začali vyhľadávať..no potom môj ex začal roztrubovať, že mám niečo s jeho kamarátmi (čo samozrejme nebola pravda, očividne žiarlil), a preto som radšej zrušila s celou partiou všetky kontakty.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak na toto mam celu telenovelu. ale long story short.:
mal som spoluziaka a velmi dobreho kamarata, s ktorym nam vzdy do oka padla rovnaka. ale vzdy sme sa vedeli "podelit bratsky" ("ona je hudobnicka, ty si s nou budes rozumiet viac, skus to s nou ty" "ta moc nepije, ta by sla ku tebe",...) a prisla jedna. ja som sa s nou poznal dlhsie, aj som s nou dlhsie stretaval len tak. on vystartoval, tak som ho zabrzdil, ze nech sa ona rozohodne sama. rozhodla sa pre mna a to on niesol zle. vsetci nasi spolocni znami museli riesit co ja s nou mam, a on hladal prilezitost ako mi pilit konar pod zadkom.
okrem ineho sa vyznamenal aj tym, ze mi pred nou vynadal do "bielogvardejskych kur...teda suk"... to ani nic ine mu vsak nepomohlo aby ju ziskal, lebo nakoniec som s nou nebol vo vztahu ani ja

//rovnaka slecna sa zalubila do mojho spolubyvajuceho no on vedel, ze som mal/mam o nu zaujem ja, no jeho som ukludnil, ze im to prajem a vlasne som ho do toho postrcil. a bol super pocit, ze vdaka mne su spolu moj najlepsi kamarat a najlepsia kamaratka. no divne bolo ked sa rozchadzali a ja som bol jej butlavou vrbou... ale prekusli sme to a oboch mam stale ako najlepsich kamaratov
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stalo, neurobil som nic a teraz maju naslapnute na manzelstvo. Prajem im.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

kayko - ozaj som to sem nenapísal preto, že by to bol môj prípad. Aj keď viem, že často to tak ľudia robia ;)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

kayko - viem, že sú ženy svine, ale prečo by som sa vtedy na kamaráta nemal hnevať? Keby bol skutočne taký dobrý kamarát, za akého som ho pokladal, nikdy by sa takto nezachoval...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Si si isty, ze on ti ju prebral? Co si ja vsimam, tak zenske si to obcas same pytaju a ja ti neviem, ale ked to tak sledujem, tak si normalne hovorim kamarat nekamarat, ak ho nepodvedie so mnou, tak ho podvedie s inym a tak to veru aj vacsinou byva... Tazko sudit ludi na druhom brehu, ked si tam nikdy nebol...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Aj keby to nebolo z jeho iniciatívy... pointou je, že takto sa najlepší priatelia nesprávajú.
i.f.o
Novice
Novice

Príspevok od používateľa i.f.o »

Vážení, pamätajte dve základné tabu:

1) Kamarátova frajerka
2) Frajerkina kamarátka

Obe varianty končia kurevskými problémami pre všetkých troch krížom krážom.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Mám kamarátku, čo chodila s chalanom, a potom si začala s jeho najlepším kamarátom a zároveň spolubývajúcim. Teda ten prvý bod z pohľadu chalanov (kamarátova frajerka) a druhý bod z jej pohľadu (frajerov kamarát). A čuduj sa svetu, funguje im to. Všetci traja dobre vychádzajú, ke´d príde pozreť frajera ktorý býva s jej ex tak nemá nikto žiaden problém, prespí u nich a pohoda. Problémy boli v začiatkoch, keď sa musela s frajerom rozísť a oznámiť mu že si začala s jeho spolubývajúcim.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechcel by som mat nevernu kamarátku, za kamarátku. H*vno musela, vobec sa nemusela rozchádzať, len zatial čo jej EX rozmyslal co ona asi tak robí, tak ona zvlhla a je*kala so spolubývajúcim. Sa cudujem ze ten jej ex, jej nevynadal hnusne a hentomu zopárkrát nepri*ebal. Konieckoncov tá baba toto isté urobí aj tomu terajšiemu priatelovi a bude mať krásnu minulost povôlnej čupky :wink:
Kvôli akému dovodu/dôvodom, si zacala s jeho najlepším kamarátom ?
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Ona ho ale nepodvádzala. Skôr ako začala nový vzťah ten starý ukončila.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

A prečo ukončila ten vztah stým ex?...na rozchod musí byt vzdy vážny dovod...ale ak tam nebol a mladá strieda frajerov kvôli detailom alebo kvôli tomu kto sa nanu krajsie usmeje, tak nech sa aj jej terajší teší nato, že to sním skončí pre hoci jaku malichernosť.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Hm, keď sa tak obzriem kúsok do minulosti napadá ma, že často krát je vlastne tá "zakázaná láska" dôvod, prečo sa nefungujúce vzťahy rozpadli a vznikli nové, prečo sa kamoši rozhádali a kamošky na seba urazili. Spomínam si ako na kamošovej oslave, v momente ako on ju už nebol schopný strážiť nastalo peklo a chalani si ju začali striedať. Nebral to až tak tragicky, vedel, že to bola trubička a napriek tomu sa s chalanmi nepohádal, len im vytmavil, že to nebolo od nich zrovna pekné. Je pravda, že to bolo v časoch, kedy sme nemali ani 18 a vtedy sa na tieto veci človek pozerá inak ako dnes. Pred nedávnom sme si s kamarátom takto kvázi "vystriedali" jednu ženu, skrátka mal som ju ja a potom som ju prenechal jemu, poznali sme jej kvality a on chcel tiež kúsok v koláča :P . No a vtedy som to bral docela tragicky, neľúbil som ju ani nič, no aj tak sa ma to akosi dotklo, aj keď neviem vysvetliť prečo. Možno preto, že som mal na chvíľku pocit, že ju zbalí hocikto a že nie som nijak výnimočný. Takýmto bludom je vtedy človek pokojne schopný uveriť.

Takže podľa mňa je to otázka veku, čím je človek starší tým ťažšie sa s takým výjeb*m dokáže zmieriť a zamilovanosti. Nikto predsa nechce prísť o niekoho na kom mu záleží. No nezatracoval by som to, pokiaľ vyslovene nejde o to niekomu tým ublížiť, pretože v konečnom dôsledku z toho môže vzniknúť pekný vzťah :) .
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

okusil som to z oboch stran, aj som kamaratovi prebral, aj mi iny kamarat prebral inu. toz zeny neostali nikomu, kamarati hej.
zo zaciatku to je na <> ale ked tie vztahy nefunguju, tak je len otazkou casu kedy dojde k rozchodu.
Napísať odpoveď